176890

-
Amugy csak olyan játékokat szoktam ajánlani amit kipróbáltam és játszottam a FULL verzióval... utána azt hisezm alkothatok róla véleményt, amit vagy megfogad valaki vagynem, az már nem az én problémám:) énis adok más vélemémyére, és keresem is azt amikor egy új játék érdekel. -
"Kipróbálta a demót,azóta ilyen anti Gridista :D"
Nemszokásom deóból ítéletet mondani... GRID 220G
"Én meg megvettem a tanácsra a PGR4-et,mert annyira fényezte :D"
csak a tények... a demóból is látszik hogy a Grid fizikája szar, és a demóból is látszik hogy a PGR4 a legjobb árkéd autós... -
detoxic #47152 Ne vitázz vele!
Kipróbálta a demót,azóta ilyen anti Gridista :D
A Grid szar,és kész(szerinte)!
Én meg megvettem a tanácsra a PGR4-et,mert annyira fényezte :D
ui:A Grid nyomába se ér....
ui2:Mindenkinek köszi a tv vásárlási tippeket! -
Victorpictor #47151 Sajnos nincs wireless receiverem :( -
Én tanusíthatom kormánnyal a PGR4 is hatalmas fun tud lenni! -
sztem az is szar ... de lehet csak a mostani konzolok ereje kevés hozzá :) (bár nekem a randa olajfestmény post process sem tetszik)
Viktorpiktor : MS kormány jólenne, ha PC-n is menne a fék/gáz separate axis ... ki tudod esetlegh próbálni uj/mostani driverrel? (ha van wireless vevőd pc-n) -
Ragnar360 #47148 Mind1 - szándékosan nem olvastam tovább, lényegtelen az egész -
uff -
nem a graf motorja, hanem a kétkerekű motorja 
-
Te meg mielőtt fikázol, tanulj meg olvasni. -
Ragnar360 #47144 látom nagyon okos vagy már megint, méghogy szar a gta4 graf motorja - loál -.- -
GTA4 motor ultra szánalom... mondjuk lehet azért mert PGR4 motoroztam az elmult időben. Amilyen jó a kocsik fizikája annyira gyatra a motor benne, és most itt nem a harlyre gondolok az még okés ez valami cross féle volt, és a küldetést kellett vele csinálni.
Mondjuk nem akarom leszolni a játékot, de valszeg azért látom igy mert a varázsa totálisan eltünt számomra.
Gridet próbáld ki, az atutót nem lehet érezni, nevetséges féktávok, kigyorsítások, alacson sebességnél a kocsi ugy viselkedik mint a millenuom falcon:) jó játék, szép, jó a törés, hibásodás, élvezetes a karrier, jó versenymodok, csak a lényeget szurták el... nincs a kocsina tömege, driftnél nem lehet érezni semmit stb...
-
Victorpictor #47142 "GRID meg egy fostömlő, még kontrollerrel is élvezhetetlen... belső nézete szánalmasan gyenge, fizikája pedig nincs messze a szartól:)"
Ez költői túlzás, de tiszteletben tartom a véleményed :) -
Nem Grid-eztem még, de remélem nem csak azért mondod mert Te nem tudod irányítani:D (csak me a gta4-es motort szídtad
) Egyépként már illene végigjátszanod
-
Árkéd játékra egy db kormánymozdulat is vétek:) kormány a precizitáshoz a pályaautózáshoz kell meg persze oda ahol a fizika is megköveteli ergo csak kormánnyal játszható igazán. GRID meg egy fostömlő, még kontrollerrel is élvezhetetlen... belső nézete szánalmasan gyenge, fizikája pedig nincs messze a szartól:) -
Ő is ide gondolta :D -
Scooby87 #47138 mármint itt a forumon gondoltam! -
Victorpictor #47137 Azért egy PGR4 is jó móka tud lenni kormánnyal vagy akár egy GRiD. -
egyenlőre nincs olyan játék amiért kormányt vennék.. a FORZA2 az lenne hogyha lenne benne belső nézet, a többi meg árkéd, nemkell hozzá kormány, talán majd a Forza3 ami korménnyal együtt lesz meg:) -
barca15 #47135 nem updateltem, viszont vhol a egy külföldi suppert-ba írták ezt a cache törlés dolgot,meg hogy leszedem a vinyót,bekapcs,kikapcs,vissza vinyó és úgy megint.... msot pedig működik. és nem mondanám hogy véletlenül pont most lett jó,mert előtte próbálgattam mindig megafygott mikor bejött a játék,most megcsináltam ezt a műveletet és jó. majd ha behal..akkor ms.. Mindenesetre az biztató,hogy nem a hardver része szállt el elvileg. -
Victorpictor #47134 Senki nem érez vágyat arra, hogy beszerezzen egy kormányt? :) Valaki vigye már el, nem férek el tőle és nincs kihasználva.
Microsoft Wireless Racing Wheel, keveset használt, makulátlan állapotban eladó, PGR3-al, dobozában. Pesten kipróbálható a következő játékokkal: PGR3, PGR4, Forza 2, GRiD, DiRT. Hozzácsapok ajándékba egy egyszer használt Max Payne 2-őt.
Ára: 17e Ft.
Tel: 20-370-2126
-
Egy életre.... -
Scooby87 #47132 a ban az hány napig tar amúgy? -
Nem lehetsz ekkora láma. Szevasz... -
Achievement Unlocked!!!!444négy
(Ban?)
-
hello, van egy wireles routerem, ha a box-ra usb-n keresztül teszek egy vevőt, müködni fog a net? vagy csak a saját original vevőjével müködhet? -
lcd-re kompozittal rá se kösd... HDMI vagy VGA kábel alap. -
Teljesen lényegtelen hol veszed a gépedet. Akár még külföldről is hozathatod a gari akkor is él itthon. Vedd meg amilyen olcsón csak tudod, semmit nem vesztesz. -
qper #47125 Gari szempontjából teljesen mindegy hogy pl. valamelyik kicsi boltban veszem az új gépet (pl. console corner, vagy konzolstudio), vagy pl. bemegyek a MM-be? Mert az árkülönbség több, mint 15.000 a kicsik előnyére? Pl. nagyon tetszik a 61900-ért gép+1 játék, ami biztos nem egy GTA4 kaliber, de legalább van az árban, amíg az MM-ben még mindig talán 76k körül van csak a gép.
EZ a géphez csomizott HD AV kábel milyen minőséget produkál? Kipróbáljam vele a gépet LCD-n vagy bugázzak be egy HDMI-t azért?
/azért kérdem mert egy srác tegnap akart eladni nekem egy garipapír/számla nélküli PS3-at azzal hogy ezt nem a Sony javíttatja, hanem a "havertulajcsávó csináltatja meg egy szervízbe'", hát persze hogy így nem kellett/ -
Most van egy kevés spóroltpénzem,de sajna azt telcsi megjavíttatására költöm (lcd csere + gyári előlap), a maradékot meg Rock Band 2-re :) Sajna augusztusban nem lesz új játék:( És a Gow valszeg nekem is a karácsonyfa alá kerül :)
(hm, 1 hsz-ben 2x is használtam a sajna szót(ja már így 3x
))
-
pazze... :) -
Természtesen nem:)
Infinite Undiscovery már elő van randelve, Fable 2 szülinapra jön, Gears 2 collectors pedig karácsonyfa alá:) a többi majd jövőre... nincs az az ember aki ennyi jó gémet idővel, enegriával, pénzel bírna:) csak arra irtam hogy a megjelenések szempontjából szeptembertől van a játék zuhatag és jönnek az exluzívok a nagyágyuk... -
Gitár :) GH2 és 3 után muszáj. Egyépként muszáj megtörni a csendet ha valakit le kell beszélni az arcade-ról:D -
Jó látni, hogy a fórum esti csöndje egy kicsit megtöredezik... -
Dob v. Gitár? -
Semmi multiplayer? Hm, nem tudod mit hagysz ki!Istenem, annyi sok órát(inkább napot írnék) töltöttem a GTAIV multi mellett haverokkal és valahogy el is leszek vele még a rock band2-ig :) -
Nálam a The Force Unleashed-hype megy rendesen. A csütörtöki demó-pletykáról tud valaki valami újat? -
Nekem füles nemkell, 20 gb-os HDD-t meg megveszem hawertól. 6k. -
Nem azt mondtam,hogy mást nem szeretnék, de RB2-t meg gow2-t mindenféleképpen. :) Hameg te mindegyik játékot megveszed amiket felsoroltál akkor nem kereshetsz keveset 
#47113 - Mondom én
-
Hm, aligha egy 10k-val drágábbért premiumot lehet venni. Annó még én is az arcade-ért voltam oda mert 44-ért megtudtam volna venni(újonnan), de sokat gondolkoztam rajta, nameg Istencsászár is lebeszélt róla
És így utólag is jó ötletnek tartom,hogy premiumot vettem, azért is mert utólag hdd + headset-el drágábra jöttem volna ki