176878

-
Szégyeld magad! -
detoxic #47386 Nem nagyon érdekel egy 17 éves hülyegyerek ugatása 

PEACE -
A macseknak megy még a hasa? 
Hergeli a rosszseb, egyszerüen nem tudom te mit olvasol?!
Csaóóó
-
detoxic #47384 De jó érzés
-
Te. Szánalom. Warezhíró. Konzekvencia? -
detoxic #47382 Te dolgod,amíg anyu megveszi neked....Majd ha te dolgozol meg érte...De áááá,nem is vitázok veled,veletek!
Bye! -
A warez csúnya dolog! -
Jéj. Érdekes, nekem sincs konzolboltom mégsem WRZolok...
-
detoxic #47379 jaszy
1.Én magasról leszarom a ps3-at....De nem is járok a ps topikba hergelni a népet...
2.Igen,soha nem lesz konzolboltom.Szerinted érdekel?
3.Warezhuszár...Igen,az vagyok...és tudod miért?Mert nincs konzolboltom,ezért warezolok.
4.Eddig a fórum 99%-a warezolt,de most jött a ban...És ennek a hatására mindenki megjavult,mindenki eredeti játékkal tolja.
Na neeeeeeeee.
5.És még egy vélemény rólad,kedves jaszy:A boltban egy korrekt,normális ember benyomását keltetted bennem...De ha itt megnézem a hozzászólásaidat...A 3 hónapos macskám szellemi szintjét sem éred el. -
Igen, általában ez a jellemző, de inkább a PC vs. Konzol témában.
Nekem semmi bajom semelyik konzollal sem, csakúgy mint a PC-vel, hiszen erről netezek, multimédiázom stb... De nem játszom. Csakhogy ezt nem értik meg a PC-sek. -
Scotty99: Igen, mindkettő ugyanolyan jól használható. És mivel az embernek kell az a jó érzés, hogy "az enyém jobb", ezért úgy gondolom (mint minden más általad "fanboy"nak hívott xbox tulaj) hogy az enyém tényleg az. A PS3 tulajok meg úgy gondolják, hogy az övék jobb és ez így van jól, mindenki azt válassza (és érdemes választania), ami neki jól esik. És amikor vitatkozik rajta két fanboy, az a legrosszabb. :] -
De én nem vagyok Ps3 as!!!
Mindkettővel szoktam játszani, hazahordani, de konkrétan itthon nincs egyik sem, csak a gyereknek egy Ps2 :( !
Elég a boltba látni őket :)
-
Én elismerem, hogy te egyenes reciproka vagy a laikusoknak, de minek írsz ide, hogyha úgyis csak minket (360-osokat) és magadat (ps3-ast) idegesíted fel.
És hiába mondjuk, hogy: "Engem ugyan senki nem tud felidegesíteni"... Tudjuk, hogy NEM igaz! -
Csak nem akarom felszedni a kárpitot mindenfelé... :D -
Srácok lehet baj van a szemmemel, de ezeka boxos gémek valahogy nem akrnak szebbek lenni a PS3-as verziónál?? PErsze nem bánom, mert ugye a régi box az mégiscsak finom box :P:P
VErbatim DL lemezt használ valaki értem itt a média center miatt:P -
Na ebbe ne menjünk bele ujra...
-
Bármit lehet mondani, de érvek nélkül nemsokat ér:) tök mindegy hogy ki miről és hogyan mondja. -
Te miröl beszélsz ecsém? Valakivel nagyon összekeversz.
De neked nem lesz konzolboltod, így hát itt a pont!
warezhuszár!!!
detoxic ez régi vita már, nem mai kezdetü.
Pár napja azt mertem álítani hogy jobb a Ps3 media centere.....
Nem betörtem ezzel a dumával hanem egy hozzászólásra reagáltam.
Kaptam hideget , meleget. De igazuk van/volt a topik nem erre való.
Most csak picit szurkálódtam
-
Ezzel én is így vagyok. Pc kompaktabb erre. -
Utálok beleszólni, de ismét megteszem. Kedves detoxic, kifejtenéd nekem szépen, hosszan, hogy miért is vicc a PS3? Engem érdekelne, mert itt figyel mellettem, de nem nevetek rajta, mint ahogy a boxon sem. Szóval kérlek, ismertesd velem, mert megöl a kíváncsiság.
Mások légyszi ne szóljanak bele, hogy mit keresek itt, meg menjek a PS3 topicba dicsőíteni. Nem megyek, s nem is dicsőítem. Nincs miért, mint ahogy egyiket sincs. De érdekelne azért, hogy miért egy vicc.
dienesoft: Te elmesélnéd, miért jobb konzol? Mert már vagy százszor tárgyaltuk ki mind a kettőt, de mindig arra jutottam (fanboyokat kivéve), hogy mindkettő megfelel a célra. Előre is köszönöm a válaszod.
jaszy: Most tényleg te kötöttél belőjük, hogy milyen media center. Annak tényleg jobb a PS3, de kevés az az ember, aki csak arra használja, szóval felesleges szítani a feszültséget a két tábor között. -
Az a baj veled, hogy a pesti boltokhoz vagy szokva, ahol mindenki ken vág mindent. -
detoxic #47366 Ott a pont!
jaszy-val meg felesleges foglalkozni....Milyen boltos az ilyen?
Ha nekem konzol boltom lenne,biztos nem itt osztanám az észt...
Egyébként ők flashelték a gépemet,köszöni jól van ;)
Ps3?....vicc.... -
Adok neked olcsóé 30mes utp kábelt :D -
Megoldás: Vidd fel a nappaliból a tv-t a szobádba
-
Én monnyuk egy próba erejéig rádugtam a Sony Ericsson v630i-met, és tökéletesen felismerte.
Apropó... Valaki el tudná küldeni megint a linket, hogy hogyan lehet adathordózóról frissíteni a Box-ot? Sajna egy jó darabig nem lesz rá net. :\. A nappaliban van a box nem a szobámban, mivel ott csak egy 14"-es kis tévé van. -
Nem, nem jó média center, a PS3 jobb médiacenter. Az Xbox meg jobb konzol. :] -
Fel sem merült bennem hogy xboxon hallgassak zenét... felismer minden adathordozót usbről, és a pécémet is, de hogy én ezen filmezzek vagy zenéljek... soha. -
Nekem 20 óra egyszer sem fagyott ki. -
Hajrá ! -
qper #47358 csak gta4-em van, de a netre nem raktam fel még mert nincs olyan hosszú kábelem ami elér a modemtől a gépig.
olvastam, hogy ez nem egyedi eset, hanem maga a játék bugzik X-en és Pléjstáción teljesen randomszerűen kifagy, szal megnyugodtam. -

[Elmegy bibliát olvasni...] -
Neked is szia! Hasonló szépeket kívánok. A fiam annyi idős mint te, ezért már pofánvágnám. -
Takaroggyá' elfele innen :D:D:D -
Ha média centeres géppel összekötöd, akkor bármit rátudsz tenni. -
Úúúúú de jó kis media center :)
-
Usbről tudsz zenét hallagatni, felmásolni nem, csak Audio cdt rippelni. -
havast #47351 s ha geppel kotom ossze,akk van mod ra esetleg?? -
Hát inkább sehogy se.... Audio cd-t lehet bemásolni rá. -
havast #47349 hello!ismet/nektek lehet,h hulye/ kerdes...: szoval az x360 hddjre hogyan lehet/ha lehet/ felmasolni mp3akat,videokat,stb pl dvdrol,vagy flash drive-rol???..valoszokat elore is koszonom! -
Más játék alatt is fagy? legujabb frissítés fent van a gépen?