XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ja és nem adnak rendes garit csak egy szaros papírt amire rá van nyomtatva a logójuk
nekem még nem volt bajom a géppel ugyhogy nemtudom mennyire megbizhatóak ilyen téren, mindenesetre én azért vettem ott mert többen ajánlották
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ami számomra nagyon meglepõ, hogy fél éves garit vállalnak flashelt masinákra. Ez nekem nem tûnik túl hitelesnek. Ráadásul honlapjukon sincsen semmi üzlet feltüntetve, így probléma esetén még a 6 hónap letelte elõtt lehet, hogy én azt az embert aki ezeket értékesíti soha többé az életbe nem fogom tudni elérni. Meg ha személyesen akarom átvenni a cuccot, akkor találkát kell megbeszélni.
Please, akinek bármilyen tapasztalata van velük kapcsolatban az ossza már meg velem, thx. Mert mondjuk nekem a premium pack - supersize packos box elég szimpatikus lenne. 😊 (flashelt, + ajándék vezeték nélküli controller + távirányító + akkumulátor töltõ + ha jól tudom, akkor kérésre még a hûtésátalakítást is megcsinálják!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
De amilyen játékkal amúgy is játszanék, abból az egyszerûbbeket próbálom megszerezni, de az extrém nehezekkel nem foglakozom.
Amúgy nagyon nagy 5letnek tartom a dolgot, meg ad egy is sikerélményt, ha egy nehezebbet sikerül unlockolni. 😉 (nálam szeintem valami nem ok, a THP8-cal, mert van olyan achievement, hogy
"Nice combo!
Well done, you landed over 500,000 point combo.", na én csináltam már 600+k-s combót, mégsem kaptam meg...
(+ kb 60 arcade játék)
En ennel teljesebb listat nem ismerek:
http://www.achieve360points.com/list/all
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak a kalickában lévõ vizi állatokkal lehet megsebezni a FireTroll-okat, amik a plafonról lógnak?? Most egyszerre kettõt kel legyürnöm a Water Templom-ban, és szívok vele mint a torkosborz 😞
Gamespot x360 reviews
De ha azt monja hogy csak vicc vót, akkor azzal is ellehet intézni a dógot! Értem a tréfát! 😊
Azé ha valaki ide leirna kb. 70 megjelent X360 program cimet, az hasznos, szép és megható dolog lenne.
Az nem baj, hogy ezzel a rétegváltási számmal írtam ki és nem a szokásossal: LayerBreak=1913776?
Ez volt a .dvd fájljában.
Egyébként, ti hogy birtok clone CD-vel írni?
Én mikor rámegyek, hogy kiírás lemezképfájlbõl, akkor a progi nem enged csak .CCD formátumú fájlokat megnyitni.
Elvileg ez már patchel-ve van.
NFO szerint:
Ninja Gaiden Black Pal Xbox360
already patched & stealth
Ez nem azt jelenti, hogy már patchelték, csak feltették hozzá külön mellé a patch-et is?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Gy.k. : 50 különbözö Xbox 360 teljes gamákrol van szó ami már megjelent vagy üzletben, vagy neten! 😊
SS merger nevu progira keress ra a neten 1.6 os vagy 1.7 esre
Tehát a 360-ra le kell tölteni az emulátort,vagy cd-rõl rárakni,és utánna ha jól van kiírva akkor elvileg megy.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elvileg ez 360-as verzió nem?
Vagy én tevedek?
"Szépen kiírtam a fenti LayerBreak szerint és a Boxom 1-es verzióra hivatkozik."
Az emulátort leötltötted a gépre ami elinditja a Xbox 1-es játékokat?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki találkozott már ezzela realise-zel: Ninja_Gaiden_Black_Pal-Xbox360
A .dvd fájlban ez található: LayerBreak=1913776
Meg egy ilyen nevezetû könyvtárban ez a 3 fájl:
1. dmi.bin
2. pfi.bin
3. ss.bin
Szépen kiírtam a fenti LayerBreak szerint és a Boxom 1-es verzióra hivatkozik.
Valakinek valamilyen ötlete?
Köszönöm.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
gamertag: kenobita