XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted?

PSN: berghold

Kandurex
Amúgy, hogy van mostanába flashelés? Még mindig darabokra kell hozzá szedni a masinát, vagy van valami egyszerûbb megoldás?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
nah, jah, de ott nem flashelik be a gépet :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TrIp
szerintem próbáld ki a consolecornert.. még 5 ezressel olcsóbb is a supersize pack.. vettem ott egy joystickot meg egy kábelt, és nagyon segítõkészek voltak 😊

quack
én ott vettem, ha jobban elolvasod akkor viszont az egy éves gari az ott vasarolt gepekre eleg kamu: mindenre vállalják kivéve, és felsorolnak szinte minden hibalehetõséget többek közt a 3led-et is
ja és nem adnak rendes garit csak egy szaros papírt amire rá van nyomtatva a logójuk
nekem még nem volt bajom a géppel ugyhogy nemtudom mennyire megbizhatóak ilyen téren, mindenesetre én azért vettem ott mert többen ajánlották

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Ewergo
Magánvéleményem : Megbizhatatlanok! Három idöpontot mondtak a gép átadására, egyikresem jöttek el. Az utcán meg ugye nem is lehetett volna kiprobálni a gépet. Meg ilyen futár félével küldözgetnek. Én senkineksem ajánlanám öket.

tejföl
Én is így tudom. A flashelés által a DVD-rom eredetinek látja az írott lemezt.

BAD Boys

jAsOn VoOrHeEs
Golemkonzolról mik a vélemények? Szoktatok onnan rendelni? Megbízhatóak?

Ami számomra nagyon meglepõ, hogy fél éves garit vállalnak flashelt masinákra. Ez nekem nem tûnik túl hitelesnek. Ráadásul honlapjukon sincsen semmi üzlet feltüntetve, így probléma esetén még a 6 hónap letelte elõtt lehet, hogy én azt az embert aki ezeket értékesíti soha többé az életbe nem fogom tudni elérni. Meg ha személyesen akarom átvenni a cuccot, akkor találkát kell megbeszélni.

Please, akinek bármilyen tapasztalata van velük kapcsolatban az ossza már meg velem, thx. Mert mondjuk nekem a premium pack - supersize packos box elég szimpatikus lenne. 😊 (flashelt, + ajándék vezeték nélküli controller + távirányító + akkumulátor töltõ + ha jól tudom, akkor kérésre még a hûtésátalakítást is megcsinálják!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Smuge
Nem tudjátok, ez a máj.7 -i dashboard ujjitás mennyire zavarhatja meg flashelt dobozokat? Vagy kettönek köze nincs egymáshoz , minden további nélkül lehet frissiteni azokat is?

gonczip.Ezt már több fórumon is kérdezted és többek között már én is válaszoltam neked.Addig nem fog menni, amíg a backward compability frissítést fel nem tolod a 360-ra.Ez kell ahhoz hogy xbox1 játékokat le tudjon játszani a géped.A layerbreak meg azért 1913776, mert ez xbox1 játék és nem 360-as.

testerlnx
Én úgy tudom, hogy nem lehet érzékelni, hogy a dvd-rom firmware-e át van "ütve", az enyém nincs, de max csak egy lemez tudná érzékelni, mondjuk nem eredetiként próbálna indulni, és ha sikerül akkor a gép mod-olt, és így letiltaná a gépet... A net-rõl letöltött frissítés a mod-olásból semmit sem lát!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Tenyleg, az XBOX360-an nincs modositva. Nem is lesz. De az XBOXom chippelve van. Ha a 360-ra van elofizum az jo a Xre is? Es ha chippelt?
Meg egy darabig igen. Hogy meddig azt csak az MS tudja. 😊
Én annyira nem hajtok az achievementekre, hogy megszerezzek egy oylan játékot, ami nem érdekel/sz@r, vagy a kettõ együtt.
De amilyen játékkal amúgy is játszanék, abból az egyszerûbbeket próbálom megszerezni, de az extrém nehezekkel nem foglakozom.
Amúgy nagyon nagy 5letnek tartom a dolgot, meg ad egy is sikerélményt, ha egy nehezebbet sikerül unlockolni. 😉 (nálam szeintem valami nem ok, a THP8-cal, mert van olyan achievement, hogy
"Nice combo!
Well done, you landed over 500,000 point combo.", na én csináltam már 600+k-s combót, mégsem kaptam meg...

quack
egyébként ti mennyire hajtotok az achievmentekre? mondjuk megszereztek régebbi játékokat vagy olyat ami nem érdekel különösebben titeket, csak azért hogy meglegyenk a pontok? pl. madden/nba/nhl 2k6/06-nál, fight night 3nál vannak ilyen elég könnyû 100 pontos achievmentek dehát megéri-e egyáltalán kikölcsönözni (btw lehet ijet magyarországon valahol?) vagy leszedni az internetekrõl

teddymac
Fel lehet menni

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

teddymac
amdrula ,köszi a listát 😊

Smuge
Flashelt boxal minden gond nélkül fel lehet menni livera? Nem lehet elrontani?

quack
simán van 100
(+ kb 60 arcade játék)

Van az majd 130 is... 😊 Ha azt nezzuk, hogy a gamerscore listan lassan 140ezernel jar az elso...

En ennel teljesebb listat nem ismerek:
http://www.achieve360points.com/list/all

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

testerlnx
Baromi jó a game, és ez a rész közel sem olyan nehéz mint gondoltam. Azt irják meg lehet ütni máshogy is.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Kameo kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak a kalickában lévõ vizi állatokkal lehet megsebezni a FireTroll-okat, amik a plafonról lógnak?? Most egyszerre kettõt kel legyürnöm a Water Templom-ban, és szívok vele mint a torkosborz 😞

Ewergo
Köszi!

Inkább nem mondok semmit, itt van 70+ játék:
Gamespot x360 reviews

Ewergo
Kételkedésnek látszik, de mindössze ártatlan kiváncsiság a kollega 50 programjára. Semmi rossz nincs ebben. Szerintem.
De ha azt monja hogy csak vicc vót, akkor azzal is ellehet intézni a dógot! Értem a tréfát! 😊

Azé ha valaki ide leirna kb. 70 megjelent X360 program cimet, az hasznos, szép és megható dolog lenne.

Szia!
Az nem baj, hogy ezzel a rétegváltási számmal írtam ki és nem a szokásossal: LayerBreak=1913776?
Ez volt a .dvd fájljában.
Egyébként, ti hogy birtok clone CD-vel írni?
Én mikor rámegyek, hogy kiírás lemezképfájlbõl, akkor a progi nem enged csak .CCD formátumú fájlokat megnyitni.
Szia!
Elvileg ez már patchel-ve van.
NFO szerint:
Ninja Gaiden Black Pal Xbox360
already patched & stealth
Ez nem azt jelenti, hogy már patchelték, csak feltették hozzá külön mellé a patch-et is?
Nem értelek, kételkedsz benne hogy van-e már egyáltalá 50 db. game 360-ra? 😊 (mert van az 70 is.....)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ewergo
Bocs Teddy de én még mindig várom azt az 50 darab eredeti v. kiirt teljes(nem demo) X360 gémek ciméröl a listát ami neked van. Nyugodtan ide a forumba irhatod van itt annyi hely hogy kifér.

Gy.k. : 50 különbözö Xbox 360 teljes gamákrol van szó ami már megjelent vagy üzletben, vagy neten! 😊

Smuge
Hali! Tudtok arrol valamit , hogy egy bizt.másolatu 😊 játék nem hajlando elindulni az aktuális fw-el csak ugy hogy frissiti? ( és elrontja a konzolt😊 ) Ezek a netre felkerült cuccok ugyan ugy törtek, mint a pc-s változatok? Elöre is köszi!

deep
Nem, pont elfér. Én is untam már a PGR3-at, de kormánnyal egy másik játék lett belõle😄
testerlnx
Kéne hely a térdednek! Nem kényelmetlen így? Amúgy jó a PGR3, csak már unom 😞

CSOCSO
patchelni kell anelkul nem fog menni

SS merger nevu progira keress ra a neten 1.6 os vagy 1.7 esre
teddymac
Van eredeti is 😊

Nem.Ez az Xbox-os verzio,de mivel rajta van a 360 kompatibilitási listán,igy megy a nextgen gépen is.
Tehát a 360-ra le kell tölteni az emulátort,vagy cd-rõl rárakni,és utánna ha jól van kiírva akkor elvileg megy.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

quack
ó krep...akkor semmi sportgém a maddenig? akkor ajánlom hogy lekössön 2 hónapig a mass effect <#gonosz1>

Szia!
Elvileg ez 360-as verzió nem?
Vagy én tevedek?
Pontossan már nem emlékszem hogy volt a kiírás,de nekem is van mûködõ Ninja Gaidenem 360-ra.

"Szépen kiírtam a fenti LayerBreak szerint és a Boxom 1-es verzióra hivatkozik."
Az emulátort leötltötted a gépre ami elinditja a Xbox 1-es játékokat?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok.
Valaki találkozott már ezzela realise-zel: Ninja_Gaiden_Black_Pal-Xbox360
A .dvd fájlban ez található: LayerBreak=1913776
Meg egy ilyen nevezetû könyvtárban ez a 3 fájl:
1. dmi.bin
2. pfi.bin
3. ss.bin
Szépen kiírtam a fenti LayerBreak szerint és a Boxom 1-es verzióra hivatkozik.
Valakinek valamilyen ötlete?
Köszönöm.
Ja van ott egy 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

deep
Nem láttad a 360 headsetet a tévé mellett? 😉
Ez a kép harmadik megnézésre is hasonlít valamelyik GT-re. De nem GT HD ugye?

deep
Én is nehezen bírom😊
Erre gondoltam én is 😊)

cenobite
LOL!!! 😄

gamertag: kenobita

Nem bírnám ki 3-4 hétig ebben a pózban 😄DDD

cenobite
Backupokkal mi értelme? Ha akarom, akkor holnap meglenne az összes játék backupban ami eddig megjelent. 😉

gamertag: kenobita

deep
A kép címe: Forza2-re várva😊
ok, nem én közvélemyény-kutatok végülis 😊 hanem Ewergo. (csak a backupokkal együtt nem tudom van-e értelme).

Egy RW kb. mennyibe kerül?