XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
OFF

PS2-re harminc körül van.

ON

gamertag: kenobita

cenobite
Csak eredeti van/volt/lesz.
Eddig X-360-ra 4 db (+1,ami már postán van.)

TDU
Oblivion
FN3
Dead Rising
+1= WWE Smackdown Vs Raw 2007
+ Shenmue2 (Xbox)

gamertag: kenobita

Lizardman
Lehet hogy csak simán át kéne nevezni a kiterjsztését .iso -ra, lehet jo lesz (nálam például ez dvd-knél be szokott jönni, ha netalántán nem .iso a dvd képfájl kiterjsztése) Egyébiránt érdemes egy RW-vel probálkozni :)

Szia!
Bocs, hogy kétszer írtam be.
Egyébként errõl a két játékról van szó:
1. Condemned (Criminal Origins) Pi
2. Need For Speed Most Wanted - Pi
Mind a két játéknak .360 a fájl kiterjesztése.
Ewergo
Nem nem lényeg hogy eredeti vagy sem. Xbox 360 gama!

Ja, egy csodanagy pluszpont a C and C demo mellett, marhajó lett. Nagyon jó lesz ez a game! Ki is toltam, sajna csak 2 pálya meg tutorial. De van 1 pálya online. Egy Svéd csákó le is nyomott köpni-nyelni nem tudtam. Idei elsõ értelmes cím jelölt nálam.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Attila8805
Én nekem csak az van.
Azért van ilyen kevés.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Úgy kellett volna megkérdezni hány darab eredeti :D

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ewergo
Egy listát tudnál irni az 50 darab xbox 360 programjaidrol?!
Köszi!

Attila8805
Akkor ezt kapjátok ki.
1:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

CSOCSO
50?:D nekem kb 16 van
11

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

testerlnx
10

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Át lehet menteni a mentéseim vinyóról mondjuk egy pendrive-ra?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

teddymac
50

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

22

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ewergo
KÖRKÉRDÉS:
Kinek mennyi játékja van hozzá?
...

Ioles
Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

teddymac
Ultimate Alliance c. játékhoz tudd valaki boritot ?
pls help

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Grove4
Bocs jogos azt nem láttam,sory.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsoltika 007
Azért mert beírja 2x azért b+!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Grove4
Most mér kell lelámázni???Te ugy születtél h mindent tudtál?

Zsoltika 007
<#kocsog><#lama>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bendy
Szerintem még írd be 2x.

Valószínû, hogy olyan játékokat írtál ki (amik nem mennek), ahol a régiókód nem megfelelõ (NTSC) vagy még patchelni kellene. Melyik játékról van szó?

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Sziasztok!
Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netrõl olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen õket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
Válaszotok elõre is köszi.
Grove4
ja

Jöhetne már valami jóóóó játék igazán!!!
Zsoltika 007
Használati utasítást meg kéne nézni.

Arms
A jobb alsó sarokba 1 piros led mit jelent? A képen pedig vmi system error?

Nem 65 nm-es.

PSN: berghold

Ewergo
Emmá nem semmi!

Szia. Én is vártam de csak g*ci NTSC van semmi régiófüggetlen. Az Ncaa sorozatból sincs region free.<#schmoll2>
Szia Mki!

Látom jön ez az Elite verzsön, nemtudni még, h 65 nm-es-e? Illetve megéri-e nekem a hdmi-ért ennyit kifizetni pluszba ( asszem premium árban jön be) . Lényegi különbséget fogok észlelni, ha hdmi-kábellel viszem az adatot hdtv-re? Vagy nem ér szart se az egész és vegyek premium packot, illetve még egy joy-t? Amúgy se sürget a dolog, karira kéne a cuccos.
Sziasztok!
Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netrõl olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen õket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
Válaszotok elõre is köszi.
guardian hero
Ezzel tisztában vagyok. Ezzel együtt nem használja az Oblivion (PC-port), a Resistance (FPS), és tudtommal semmi sem, sõt, bejelentve is csak az UT3-nál van a használata. Egy fejlesztõnek csak púp ez a hátára, mert kétféle irányítási metódusra kell belõni a játékot, és kétféle módon kell tesztelni. Multi játéknál ez még elmegy, de single-nél kínszenvedés. Nem fogja ezt senki erõltetni, az MS se poénból zárja ki a lehetõséget.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

NEXUS6
A Sony sem zárkózik el, a használatától (ellentétben az M$-sel) szal csak a fejlesztõkön múlik. Az UT3 esetén megerõsítették, hogy használja.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

guardian hero
Egyelõre nincs szó PS3-as megjelenésrõl (szerintem nem is lesz). Amúgy PS3-on melyik játék használ egér-billentyût? Merthogy rádugni a Boxra is rá lehet...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

quack
az MLB 2k7 régiófüggetlen, vagy egyszerûen csak ne akarjak baseballt játszani ha európai vagyok és ezért csak usa-ban jelent meg?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Nyilván már a fél világ a C and C-t szedi, ennyi idõ alatt pc-n lejött volna, amennyi alatt lejött 6 százalék....pffff. Jó a sávszél meg a szerverpark, grat MS! És nem ez az elsõ ilyen letöltés. Mint a modem, komolyan...

deep
Hello!
Van egy Logitech DriveFX X360 kormányom eladó, 1x kipróbált, vacsi új. 17000Ft
Forza Italia
ok. kösz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Sárga kábel a kompozit, gyenge minõségû videókábel normál tévéhez.
2 féle képpen lehet hangot varázsolni a boxból, a sztereó rca kábeleket (sárga mellett, piros-fehér) használod, vagy optikai kábelt erõsítõvel (a jóisten így akarja, 5.1, isteni hangminõség). Annak a kimenete szintén a videókábelen van az alján (ahol bedugod a boxba).

TV-n ki van-e választva a komponens source?

Forza Italia
kösz megoldódott. Már csak egy problémám van. Nincs hang. Az Xbox könyvében úgy van lerajzolva, hogy a sárga kábelt nem kell bedugni. Akkor hogy lessz hang?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Alaplehetõségek:HD kábel(komponens) van-e? A tv hátuljába rendesen be van-e dugdosva?A kábelen a "kis pöcök" át van-e állítva HDTV állásba? A 360 settings menüjében a felbontás be van-e állítva? Más hibalehetõség nem jut eszembe :)

\"my love for you is like a truck\"

Attila8805
Ne hagyj minket cserben ám<#awink><#awink>

Forza Italia
Helló! Olyan problémám lenne hogy most kaptam egy samsung 82 es LCD tv. Beállítom rajta az xboxot úgy ahogy kell és homályos a kép. Ha átkapcsolom HDTV-re akkor meg nem ismeri fel a Boxot.Akinek van ilyene az segítsen vagy küldjön privibe msn címet és felveszem. Elõre is köszi.

Kicsit elnéztem a dolgokat.
Asszonyi rábeszélésre elnyomtam 800 Ms pontot a full Zumára még délelõtt, azóta nem tudom a kitépni a kezébõl a kontrollert :)
Viszont este meg lesz köszönve :)

2 single meg egy tutorial pálya, goldosok szedhetik egyelõre.