XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig X-360-ra 4 db (+1,ami már postán van.)
TDU
Oblivion
FN3
Dead Rising
+1= WWE Smackdown Vs Raw 2007
+ Shenmue2 (Xbox)
gamertag: kenobita
Bocs, hogy kétszer írtam be.
Egyébként errõl a két játékról van szó:
1. Condemned (Criminal Origins) Pi
2. Need For Speed Most Wanted - Pi
Mind a két játéknak .360 a fájl kiterjesztése.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Azért van ilyen kevés.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
1:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
pls help
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Valószínû, hogy olyan játékokat írtál ki (amik nem mennek), ahol a régiókód nem megfelelõ (NTSC) vagy még patchelni kellene. Melyik játékról van szó?
ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)
Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netrõl olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen õket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
Válaszotok elõre is köszi.
PSN: berghold
Látom jön ez az Elite verzsön, nemtudni még, h 65 nm-es-e? Illetve megéri-e nekem a hdmi-ért ennyit kifizetni pluszba ( asszem premium árban jön be) . Lényegi különbséget fogok észlelni, ha hdmi-kábellel viszem az adatot hdtv-re? Vagy nem ér szart se az egész és vegyek premium packot, illetve még egy joy-t? Amúgy se sürget a dolog, karira kéne a cuccos.
Egy nagy problémával fordulok hozzátok.
ImgBurn-el írom a játékokat, töltöttem le a netrõl olyan játékot aminek a kiterjesztése .360. Ki is írtam szépen õket, de ezeket nem játsza le a box-om. (A többi formátum: .000, .iso kiírása után gond nélkül mentek)
Kérlek segítsetek. Mi lehet vele a baj?
Válaszotok elõre is köszi.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
2 féle képpen lehet hangot varázsolni a boxból, a sztereó rca kábeleket (sárga mellett, piros-fehér) használod, vagy optikai kábelt erõsítõvel (a jóisten így akarja, 5.1, isteni hangminõség). Annak a kimenete szintén a videókábelen van az alján (ahol bedugod a boxba).
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"my love for you is like a truck\"
Asszonyi rábeszélésre elnyomtam 800 Ms pontot a full Zumára még délelõtt, azóta nem tudom a kitépni a kezébõl a kontrollert :)
Viszont este meg lesz köszönve :)