XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
aki teheti MINIMUM a demot rantsa le!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN: berghold
samsung le32r76-ot rendeltem meg mar ugy 2 hete, de mint kesobb megtudtam amikor mar reklamaltom hogy miért nincs már itt: még gyártósoron van jásznagykuntökömtuggyahol, brendnyú modell, ugyhogy meg minimum 2 het mire megjon <#idiota>#idiota>
mondjuk sztem megeri megrendelni, eléggé karajnak tûnik (photohallban is elküldött a csávo h ne vegyek naluk r71-et hanem varjam meg <#idiota>#idiota> ) és r71 áron van (235k), gondolom az lesz mint par honapja az r74-el, az is tok olcso volt, elkapkodtak a kezsletet aztan mar soktizezerrel dragabban adjak
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Koszi a segitsiget masoknak is.
http://www.golemkonzol.hu/webshop/ itt van xbox 360 90ért, a megjegyzésben ez áll; Viszi a backup lemezeket (írott lemezeket) A legújabb 5.2 FW!
Ez az jelenti, h az FW-t mindig kell frissíteni? Ha igen akkor mennyi idõnként kell és meg tudom egyedül (egyszerûen) oldani? Kössz
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ja és milyen torrent oldlalokról lehet leszedni a gámákat??
Egyébként neked mióta van meg? Hûtésátalakítás nélkül azért elég rizikós lehet, legalább is én biztos nem tudnék teljes nyugalommal játszani vele. :)
amugy no warez ;)
és az utolsó mondatomat én sem értem, hogy micsoda, csak ezt kell csinálni, és kész. Ha bõvebbet szeretnél, akkor MSN-en még mesélek: [email protected]
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Hoppsz...má majdnem egy nevetö szmájlit akartam irni. De nem vagyok annyira szenyo!
kiszállítás után meg ha jóltudom jogod van kipróbálni és csak aztán átvenni (nem vagyok biztos ebben)
x-media.xel.hu, itt a tag vállal 3-led javitást (van egy cikk rola hogy hogy kell, mekkora az eselye h tenyleg mukodjon), illetve korrekt aron hutesmoddingot, en is tervezem hogy elviszem a gepet csak tomegkozlekedessel kurvamessze van nekem:)
egyebkent elso par honapban nem valoszinu h beszarik a gép, mert ugye akkor van gaz amikor mar leolvad a hutopaszta a gpu-rol
egyébként 2 év a gari minden ms cuccra, ha lenne nálunk is ilyen kölcsönzõs cucc (néztem, uk-ban van egy hely, havi 8 fontos elõfizetés, kikölcsönzöl egy játékot, postán hozzák, BÁRMEDDIG nálad lehet, ha meguntad feladod a válaszboritékban, és amint megkapják már rendelheted a következõ játékot, nagyon babának hangzik) tuti nem flasheltettem volna a gépet
(*nézd meg a Samsung monitorokat, ilyen 3+ év grancia, némelyiknél 5 is)
Szal nem nagyszám írni lemezt, lehet meg kéne próbálni 2,4×-esen.
Szoval van egy ismerosom, megFlash-eltette a gpeet,Hitachi-s a gep, Verbatim lemezre irta CloneCd-vel 4szeressen Virtua tennist es Uefa-t. Virtu mitn Video dvd jott fol neki, a Uefa meg egyeltalan nem indul.
Mi a megoldas?, en bevallom total nem vagom mi a szitu :(
Amugy tenyleg ilyen kenyes az X-hez iras?
Segitsegeket elore is koszi
Bátorságot meg kérjetek a kamikázéktól! :)
Jól mondom nyuszó-muszó?!
azaz mostmár talán 120asat is lehet az elit miatt, de le van korlátozva az ms által
Nem vagyok otthon konzol témában, de gondolkozok, egy 360-as megvételén.
Szóval úgy gondoltam, hogy 64e-ért vennék egy Core verzósat flashelve és hozzá egy 400GB winchestert(25e-ért) amirõl futtatnám a "backup" játékokat. (már ha winchesterrõl lehet futtatni, nem tudom...)
Vagy van jobb lehetõség?
Amúgy olvass utána, *asszem* csak samsung meghajtókkal 4.valahányas firmware alatt lehet probléma flashelésbõl eredõen.
jason te fifahungaryztel par eve ugye? :)
Én ott vettem, bár csak ne tettem volna! Kb. 30 000 bukóba vagyok miattuk!
Ha kell még infó akkor keress meg magánba.
Üdv: baak
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Isten most nem ér rá,segíthetek?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Isten most nem ér rá,segíthetek?
hát akkor kösz. úgy hogy ennyit errõl. Meghogy oda küldenek neki vmi futárt.. áááá
Én paráztam tõlük venni.. aztán lehet jók, hisz többen vettek már tõlük masinát!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01