176864

-
Srácok az urbán legenda hogy nemsokára bill+egérrel is menni fognak xboxon a játékok az uj win10-es op miatt? -
Ez az egész leginkább neked rekt. Kezd már kínosba fordulni ez a vergődés tr kapcsán. Ráadásul olyan nagyonkurvára nem is jó, hogy megérje. -
Butaságot beszélsz.
2013 szeptemberéig 78 millió Xbox 360at adtak el, a gép 2005 óta volt piacon.
Xbox One 2 éve van piacon, 15 millió gép ment el kb.
Szerintem ne erőltesd, nem megy. -
Ebből is! 
"Rise of the Tomb Raider első hét eladásai (SE fórumon Globalt írnak, de nem hinném, hogy az EU és ázsiai cuccokat ilyen hamar beleszámolták volna, ettől függetlenül még US mértékkel is kevéske):
XBox One: ~54000 példány
XBox 360: ~10000 példány
2013-ban a Tomb Raider rebootból 205191 példány fogyott X360-ra az első héten."
Square Enix/Microsoft/Crystal Dynamics REKT
Úgy tűnik tényleg Fallout 4-et választott a többség!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.18. 19:13:54 -
kutyakiki81 #164073 Kevés volt az előrendelés
-
Csúszik a Deus Ex: Mankind Divided. Február 23. helyett augusztus 23-án jelenik meg. :( A késés oka a szokásos marketing bullshit, vagyis dolgozni akarnak még rajta, hogy minél jobb legyen. -
Ismerhetnél tömören fogalmazok...A lényeg a mondandóban van...Én 5 forint miatt is baszakodok órákat is ,mert sokk kicsi sokkra megy.Hidd el megéri azt a pár percet rá szánni és duplán nyersz (spórolsz és előbb játszol)sőt triplán,mert még mi se cseszegetünk! 
Hidd el meg van a jó oka annak hogy a megjelenések így vannak és ez nem csak kiadó oldalnak jó hanem "nekünk" is gondold végig,ha mindenki full egyszerre szabadulna rá a játékra vagy,ha mindenki tök egyszerre rakná be a lemezt és kezdené el leszedni feltelepíteni akkor mi lenne!!!!Nem kell messzire vissza gondolni mi történt GTA multinál sőt 360 on amikor rászabadult a nép arra az MMO faszom tudja nevű játékra EGYSZERRE!!!Napokig a szarakodás volt csak!!Mert lehalt minden és mi történt amikor újra indult kezdődött előröl mindenki megint egyszerre ugrott neki...
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.18. 17:59:17 -
Ok ;) Majd az Endoron lerendezzük
-
Viccvót te!:) -
Moby és Harlekin, nem értem az élcelődést! SOSE érdekelt itthon vagy külföldön vásárolok-e, ráadásul rólatok se írtam emiatt semmi negatívat! Egyszerűen nincs kedvem a régiókkal és a címekkel variálni ;) Ráadásul - én tudatlan - ezt jól be***ptam, mert szentül meg voltam győződve arról, hogy az EA Access miatt már Novembert 12-től játszhatok 
Na mind1, már csak 6 óra 36 perc :D
UI: ja igen és a morgás. K**vára irritál, ha valamit DIGITÁLISAN veszek meg és szaroznak a megjelenés dátumának tologatásával :D Ezt így 2015-ben már elfelejthetnék a kiadók!
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.18. 17:28:50 -
Pont a DA volt ilyen Magyaron olcsóbb volt,de sajna ez miatt később játszhatunk. -
Jó ez arra ment hogy más nem érdekel csak nekem legyen jó. :P -
Nem. -
149 indie + 1 AAA (Gears Ultimate) = Fuuck Yeeeeach -
"(teszem hozzá ez nem mindig van így!!Van,hogy az olcsóbb helyen később unlockolodik a játék)"
Hm, ilyennel én még nem találkoztam. Ha a megjelenés napja azonos, akkor időzóna szerint pl SG, vagy NZ store-ból már jóval előbb játszhatunk. -
-
Tökre megértem. Nekem sem esett jól, amikor ki kellett fizetnem a szingapúri minigarzont, amit emiatt vettem. De szerencsésnek mondhatom magam, viszonylag olcsón hozzájutottam, mondjuk elég a szar a környék, és az összes szomszédom magyar, dehát evvan. Ha olcsón akarok vásárolni, az lemondásokkal jár. -
Nagyra értékelendő nálatok ez a MAGYAR vagyok itt vásárolok,csak hát akkor viselni kell a következményét.
Semmivel sem bonyolultabb a nem Magyar storeon meg venni.Annyival meg biztosan nem amennyivel olcsóbb és előbb játszhatsz vele.(teszem hozzá ez nem mindig van így!!Van,hogy az olcsóbb helyen később unlockolodik a játék)
Semmi kivetni való nincs ebbe amióta megjelenési idők vannak azóta ez így működik,hogy régiónként más időben jelenik meg.Tehát nem egyedi a dolog sőt jó előre lehet tudni,hogy hol mikor jelenik meg!
2 év alatt 6 különböző storeon vásároltam tökéletesen simán egyszerűen.Tökéletesen élek alaszkában 1 könyvtárba,hogy ne keljen áfát fizetni és tökéletesen megfelel a hontalan singapuri store az olcsósága miatt és lehetne mindnek az előnyét sorolni.A magyarnak is van az indie játékok ott a legolcsóbbak.Meg néha a nagy játékok ugye a Dragon A. Ott mi az olcsóságot választottuk és 2 nappal később nyomtuk.Hát ennyi nem morogni kell hanem tudatosan vásárolni.Ráadásul úgy,hogy semmi szabály ellenest nem követsz ezzel el!!!A cím megadás meg hát NEM LAKCÍMET ADSZ MEG hanem SZÁMLÁZÁSI CÍMET MINDENHOL...Ők kötelezve vannak a számlázásra,de nem a cím ellenőrzésére le se fossák,hogy a gép mire tölti ki a számlát amit elektronikusan hozzád jut "rossz" címmel...Nálam a PP-on 3 különböző számlázási cím van megadva pedig ugyan ezt a pp-t használom ebayen is ahol ugye érthetően a rendes címem van szállításra megadva és soha semmi probléma nem adódott
-
Mert ott egyszerű volt megvenni :) Az SG-hez meg feltöltő kártya kellett volna ha jól tudom, meg talán cím is ami szingapúri? -
abel0317 #164058 Hello, a Witcher 3 harcrendszere milyen szerintetek? Én anno jäszottam az elsővel de az valami borzalom volt és most megakarom venni a 3-at de félek, hogy ha valami suta suhingálás benne a harc, akkor a kedvem is elmegy tőle xD -
Selminar #164057 Major azt írja 150 cím lesz akcióban péntektől. -
Nem az, hanem miért jó a magyar sztóron? Drágább, és később kapod. Nem ütközik semmilyen szabályba, még morálisan sem látok ebben semmi kivetnivalót. -
Mer nem esz a méreg :D :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mer nem nesz a méreg, hogy fizettem érte és nem tudok játszani. Sajnos annak a warez csapatnak nagyobb a far*a amelyik előbb adja ki :( Annyi gerinc nincs bennük, hogy megjelenés előtt nem dobják ki.
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.17. 20:43:44 -
És az mér jó? -
Természetesen ms store, magyar régió :) EA bekaphatja a baromságával az izémet :D De legalább ONE-nál nincs az, hogy a warez verzió két héttel előbb jön mint a hivatalos :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.11.17. 20:19:58 -
Hol vetted? -
Nekem még 28 óra :( -
THX, asszem a Gears Ultimate problémám meg lesz oldva. :) Bár ehhez kéne egy jó kis legalább 50% off. Szingapurban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.17. 19:31:22 -
Éjfélre lejön nekem is ea accesses meglesem. -
LOL :D
Még egy óra, és indul a mai menet
-
Wheel Base kell hozzá persze az 750 EUR....
CSR pedál 100 EUR, teljesen "alap" fém lappal borított szerkezet, kuplungal.
( nekem CSR Elite van, de azt már nem gyártanak, abban állítható nyomásérzékeny töltőcellás fék van, full fém, meg sportosabb desing ).
Van a fullos leszopós pedál, pedálonként beépített FFBvel de az 350 EUR :)
-
SW gif
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.17. 19:14:40 -
Kezd merevedni 
Pedál még mennyi hozzá? -
Selminar #164044 Black Friday a Store-on
Ha jól értem. Péntektől Gold tagoknak, jövő keddtől mindenkinek.
Gears Remastered, Forza 6, Evolve, BioShock Infinite, Shadow of Mordor, Halo MCC, ilyeneket mutogatnak a vidiben.
Star Wars pedig szintén zenész, pedig sci-fi szeretőként nem vagyok oda a világért, de a game nagyon szórakoztató! -
Jóval olcsóbb mint eddig bármelyik kormánykerék. Mondhatni "kellemes ár" A minőség nyilván top kvaliti, de nincs is semmi liszensz rajta ami drágítaná.
46 ezer huf
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 19:05:18 -
Jó ezek aztán nagyban befolyásolják a hallottakat. :D -
Jó ezt nem azért írtam hogy mindenki vegyen 2 konzolt, tudom, vagyis sejtem hogy valakiknek kevesebb idő van már erre és bőven lefedi azt 1 platform is. :) -
Felületes, szubjektív. Ha már segítséget ad laikusoknak, akkor ne páövör brikezzen, hanem van annak magyar neve. Tápegység.
PS4nél megjelentek a dinamikus hátterek. PS3nál is volt.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.17. 18:32:03 -
Nálam nem!Bőségesen elég 1 konzol ezt se tudom annyit használni mint amennyit szeretném,de így is sokkal többet használom mint amennyit kéne.Ehhez mi a fasznak 2 konzol,hogy ez a dolog hatványozott legyen??? -
raymond01 #164038 Nekem semmi!
Csak örülök hogy kipróbálhatom mert már egy ideje meg szeretném venni vmelyiket (NBA Live vs 2k16) csak nem igazán tudtam dönteni.