176877

-
jupa #49296 Ha valakit érdekel 8300 Ftért megvállok a GTA4mtől.
Tökéletes állapotban, karcmentes. Posta játszik. -
Nos.
Van benne bíró és partjelző akiknek a mozgása ugyanugy szépen meg van csinálva mint a játékosoké. Aztán rendesen lenditik a kezüket, mutatja ha előnyszabály, ha szabálytalanság szval sokmindent.
Aztán fejelés: olyan hogy van mikor felugrassz a srác felemeli az egyik kezét vagy a másik kezét emelkedés közbe, mint élőbe - kár hogy nem lehet könyökölni:). Aztán van olyan hogy simán alászaladsz a labdának meg van hogy mindketten, de nem animáció szinten mint eddig hanem élethűen, kiszámithatatlanul szinte.
Aztán az AI sokkal kidolgozottabb, sokkal okosabb: pl volt olyan hogy passzoltam kifele a labdát de rossz felé és észrevette az AI és odalépett direkt egy másik játékossal és megszerezte, majd mentem tovább.
Az elején a bíró megnézi a hálót ugy hogy kézzel és tök szépen mozog a háló.
Aztán volt sérülés is: na az olyan volt hogy Nistelroy lesérült és igy amíg le nem cseréltem így kiült a pálya szélére és ott szenvedett és nézte a meccset.
Kapus sokkal élethűbben mozog, nem csítes módjára. Lehet lőni szép gólokat. A hang is nagyon jó benne. A mozgások is. Szval sztem előrelépés mindenképp és nekem nagyon bejön.
Lebdaszerzésnél rendesen odalépnek el is veszik és tényleg aki nagyobb testű az fellök vagy több az esélye az ütközéseknél.
Huhh, biztos van még valmi de nem jut eszembe.
Egyetlen egy hibát látok most: nekem egy picit gyors a játékmenet, de ezt majd a fullba lehet állítani. Viszont tuti az esl-esek vagy cb-sek kérhették ezt mert emléxem mikor anno fifáztam volt olyan hogy fast sebességen kelltt warozni. Nemtom.
Szval überbrutál jó lett. Euro és fifa08 ötvözete számtalan kiegészítővel és realisztikával. GRAT! Megveszem! -
Igyekszem, minnyá lent van! -
...a fene én most pont melózom csak este érek haza.
..kommenteket várunk
-
Uhh tényleg! Köszi már szedem is! -pedig a hajnali meló után akartam egy kicsit pihenni de így nem lehet:) -
LIVE-on a DEMO ! -
Jaja ma jön ki! De mikor kelnek ezek ott? Mi időnk szerint kb délután 4-kor kezdenek?:D -
Eladnám egyben a következő csomagot, sajnos mától nincs posta, csak az játszik aki leutazik érte a nagyszerü Sülysáp citybe, péntektől járok arra. - esetleg pc-s konfigra csere amit termeszétesen előtte próbának vetünk alá (kb X2, 4gb ram magasságában kell konfig)
The: Club, Kameo /classic/, Table Tennis, X-men, Tomb Raider Legend, The Outfit,
NFS Pro Street + Frontlines - Fuels Of War (fóliás, bontatlan, angol,)
Call Of Duty 4 (csak a lemez)
Halo 2 + Halo 2 Map pack
1db wireless joy - eszétika hibás de tökéletesen müködik de a gyerek megharapta a joy alsó végeit/"szarvait
1db wireless bontatlan joy
Pc-re: Company of Heroes speckó dísz papirdobozban + WH40k + Medieval Total War Gold Edition (alap + Viking Invasion)
40k
[email protected] / 0630-3625769 -
Bezony. Ott a pont. Ha a játékoknak van online többjátékos módjuk, ezért fizetnem is kell, akkor legyen már meg a lehetőség, hogy magyar címet regisztrálok és hivatalosan is Magyarországról játszom.
Hivatalosan ugyanis nincs lehetőség Magyarországról multizni. Okoskodni kell, címet hamisítani egy online felhasználói szerződésben stb. Aki jogkövető módon akar online játszani, az megszívta. MS kapja be. -
Tény. De a verbatimnál minden megoldás jobb, azért ne említsük egy lapon az eredetit a verbával:) -
Eredeti játékot, a hivatalos helyeken(Media, Tesco, 576, stb.). A maszek boltok eladási, külföldi rendelések, használt játék adás-vétel ugyanúgy nem jelentkezik magyarországi eladásként a konzolgyártóknál, mint a Verbatim. -
ugy tudom,hogy ma jön ki a demo
...én már naon várom
-
Mi a probléma? Az hogy vannak olyanok is, akik nem szeretnék ha arconhugyoznák az országot a konzolgyártók? Az hogy szeretnénk magyar Live-ot, honosított játékokat, jobb támogatást? Mert ezt csak úgy lehet elérni, ha eredeti játékokat vásárolnak a népek. Ez a probléma? -
detoxic #49283 Pffff,ezért szeretem ezt a topicot....
-
FIFA09-es Demoról xbox360-ra tudtok valamit hogy mikor jön?
Me PC-re tegnap jött ki a Demo, és állítolag jön most minden platformra. -
Najó. Kié az alreg? -
Akkor mit csináltál szegény öregekkel ha nem fürdetted őket? 
-
:D :D nem -.- -
Már megint mentél az öregek otthonába öregeket fürdetni?
-
nem hasznosab dologgal töltöttem napomat :D -
Jöttél ma velünk játszani? Nem. Pacal jött? jött. Te mért nem jöttél? Me buzi vaty?:D -
az elvel van a gond ... ingyen lenne, kussolnék, de FIZETNEK érte. azért, amit NEM KAPNAK MEG. -
Tudnak róla? Igen tudnak. Kitiltanak? Nem. Van gond? Nincs. -
BuktaXbox360 #49273 Nem nehéz beírni más címet. De itthon nincs hivatalosan LIVE... sem előfizetés sem támogatás. Hamis szerződést kötsz, ki is tilthatnak ezért a szolgáltatásból, csak ég a pofájuk és nem merik megtenni. A lényeg, hogy csalsz -
én őszintén leszarom ezt. Valszeg nem csak itt nincs nincs live.
Olan nagy szívfájdalom beírni más címet? -
BuktaXbox360 #49271 Nagyjából egyetértünk ebben, de ha már fizetünk érte akkor legyen az a tetves gép magyar nyelvű, legyen a szolgáltatás legális, ne kelljen hazudozni a címünket illetően azért, hogy olyan szolgáltatást használjunk ami alapból megjár minden eu állampolgárnak!
Mit hisznek ezek, hogy a magyarok nem EMBEREK? Nekem ez az ami felháborító és az, hogy sok embert ez nem is izgat. -
Én teljes mértékben... arról nem én tehetek hogy bantulenden egyéb okokból nincs hivatalosan. Ez a lehetőség van, ezt kell használni, tudja jól az MS és tudja jól mindenki... MS is jól jár ( nem kerül neki pénzbe a hazai kiépítés ) és én is ( tökéletesen tudom használni ).
Ami a BANNt illeti. Engem az nem zavar hogyha játszik flesselt Xel neten, EREDETI játékkal. Ha írott játékkal teszi akkor már zavar és BANNt neki örökre.
Persze jó éenne hazai Live, de ameddig nem érzem hátránynak addig nekem igy megfelel... -
Szerintem meg nincs semmi abban ha nem valódi címet adunk meg, hiszen más lehetőség nincsen a Live szolgáltatásra. Ha meg megvesszük drága pénzért a játékot, gépet akkor a Live kifizetése után had legyünk már mi is jogosultak. Igazából fölös Mo-ra live, hiszen csak magyar menüt mkapnánk meg a címünket írhatnánk be. Ejha, így is megvan oldva h a magyarok megtalálják egymást ;) Az, aki meg flashelteti a gépét, tegye azt, de nagyon remélem h a novemberi updatebe bele rejtenek egy kis Plusz szolgáltatást, ami elősegíti blokkolni a buherált gépek bannolását:) Szívemből kívánom!!! Hiszen aki nem támogatja a játék tervezőit, a minimum h ne használja az a játékok egyik legjobb "módját"! -
BuktaXbox360 #49268 Mire nem jogosultak? A Magyarországon nem létező szolgáltatásra, a LIVE-ra? Te jogosult vagy rá ha külföldi nem valós címet tudsz csak beírni regisztrációkor, tehát hazudsz a címed megadásakor az online szerződésben?? Gondolkodjatok már.
Ügyvéd előtt is ha szerződést kötsz beírod, hogy lakcímed : USA CALIFORNIA? Ne mááár, és erre még büszkének is kell lenni itt a fórumban? -
Igen, számomra nem többek mint egy csaló csíterek, el kell őket távolítani, hiszen nem jogosultak rá. -
jajj de hülye vagy :D -
BuktaXbox360 #49265 Kinek még? LOL
Elmondom kinek hajtja a Microsoft a bannolásokkal a pénzt:
A gép flashelőknek. Aki LIVE függő lett és másolt gémmel tolja az bannolás után vesz 1 tiszta gépet (amire szintén nem veszi meg az eredeti lemezt vagy csak az emberek fele...a többi a "jó útra" tér), szóval újra kaszálnak a flashelők.
A bannolt gépet megveszik olcsóbban a "szegényebbek" akik szintén nem eredetivel fogják tolni.
Szóval kinek jó a banhammer?? :D -
közvetlenül nem
közvetve igen, hiszen talán lesz aki ban után megtér, vesz eredeti játékot, erősebb lesz az xbox platform, cserébe jobb szolgáltatást, több játékot/exkluzivot kap :) -
Igen, és nem csak neki..
-
Neked az annyira jó lesz nemde?... -
Na de hol?? Vagy kinél? -
Play & charge kit, külön megvásárolható. -
Hi!
Kérdés:
A vezeték nélküli contoroller-hez adnak valami drótot? Teszem azt, ha lemerülne, legyem mivel tologatni? Vagy az elemen kívül nothing? -
G365-ön meg 6,5k:D -
Ragnar360 #49257 ÜK-ba 10k a 12+1 hónapos