176877
banner
  • Adi
    Újabb kérdésem lenne:
    BioShock: a kislányokat érdemes inkább feláldozni(megölni) mint megmenteni?
    Mert jóval több Ádámot kapok, viszont igért nekem az örült nő egy olyat, h ha megmentem őket akkor kapni fogok valami jót. Ez igaz? És ha igen akkor érdemes -e azért kevesebb Ádámmal lenni?
    Másik: hogy helyett, h tudok csinálni, h több plazmidom legyen?:)
    és az utolsó Daddy-t, h érdemes legegyszerűbben megölni?
  • arty
    semmit, nem fognak menni sehogy sem

tvtuneren keresztül, kompoziton játszani amugy is elég ... izé, miért nem vettél psp-t? grafoban az szebb, mint a kompozitos hülyéskedés és még olcsobb is lett volna :)
  • Adi
    Én azért ajánlom a 120 gigásat. Legyen csak hely a gameknek.
  • Adi
    köszönöm
  • tom235
    Megvettem az xboxom, de a következő problémával szembesültem: jobb hijján a notebookomon egy pinnacle (PCTV Analog usb)tv tunerrel szeretném használni a gépet, de sajnos nem engedi a box hogy PAL 60-ra állítsam, csak PAL 50-et enged, először gondoltam nem is gáz ez mivel a gtaIV ment így is, de sajnos a Forza 2 pl már nem hajlandó csak PAL 60-on elindulni. mit tudok tenni azon kívül, hogy veszek egy monitort/tv-t, hogy menjenek a PAL 60 as játékok is? előre is kösz.
  • arty
    árkádost is vehetsz, aztán később egy winyoval megtolod ... akarsz pl online játszani? (fizetős)
  • Alwares
    Olyan tonicok amik nem kerültek bele a játékba. 1 adam-ért lehet őket majd megvenni a játékban. Van egy-két jópofa is köztük.
  • Evogordon
    Kb 60e Ft xbox360 premium 60gigás ennél jobb nem kell a 120 gigás elit már fölös de arcade-ot se vegyél mert kell a vincsi mert novemberbe már lehet másolni vincsire a játékokat.
  • Adi
    Mhh.. nem tudjátok véletlenül,h mi ez a kiegészítő a bioshock-hoz; "Ryan industries Plasmids and Gene Tonics"?
  • bahni1990
    hy all eddig pc fan voltam de uj gép naon sok lenne, midneki azt tanácsolja h x360ot vegyek kicsit segítsetek lécci h milyet és mennyiért érdemes venni?
  • arty
    esetedben a dvdrom szerencsés, hiszen nem száll át a hő a GPU-ról és nem rontja az olvasás minőségét, ezért nincs popupod még winyo nélkül sem :)

szintén van eredetim és másolatom is, néztem winyoval is és nélküle is, sosem akadt/popupolt (samsung dvdolvasó van a boxban). benq olvasó mellett viszont sajnos a másolat akadt, popupolt akkor is, ha volt winyo, ha nem, az eredeti persze ott is jól ment (azt csak winyoval néztem).

konkluzio: eredeti lemez és samsung olvaso a tuti megoldás :)
  • Istencsászár
    Igen.
  • Ragnar360
    Ja,h a mocskok, bevárják a csütörtököt és inkább egyidöben rakják fel, minthogy mi hamarabb megkapjuk ?:D
  • Istencsászár
    Ebben az a szmorú hogy sok esetben csütörtökig kell várni a csodás PS netwörkre hogy felkerülhessen egy demo pl a lájvra... idióta Sony találmány.
  • Ragnar360
    Még nincs fennt :(((((( Most kapcsoltam fel a gépet...

Ja mer ps3-nál ilyet heti-rendszerü a frissités, DESZAR :DDDD LOOOOOOOOOL

Amúgy nekünk még tuti lesz ma, csak vmi kis baki van biztos:

If that's you, and you've got an Xbox 360, get downloading, because a Mercenaries 2 demo should be up on Xbox Live as you read this. If you're a PS3 owner, you're stuck with the console's weekly cycles, and have to wait for next Thursday's bulk update.

UPDATE - Something's up! We were told by Electronic Arts that the demo would be out on XBL by the time this post hit. It's, as you've probably noticed by now, still not up. Not the first time this has happened, but still, a little annoying. We'll let you know when it actually does turn up and we'll make sure to verify in the future.

HOPP, vagy mégsem lesz ma, szopás, mert alatta ott van a közlemény, miszerint XBL úgyvolt, h szept.12.-én ma 14 van :D

Az oldalon nem tudtam mikor lett írva a post, mostanába nem nézem, meg amúgysincs kirakva a dátum mivel egy nap van vagy 50 bejegyzés ott...
  • Istencsászár
    Gondolom csütörtökön. This is living:) bár szerintem még nincs fent mert nem látom h említést tennének róla az egyes szájtokon, majd valaki nézze meg:)
  • Ragnar360
    Hohó, jól olvasom, a Kotaku-n, h

Mercanaries 2 demó liveon, a ps-esek meg szopnak, mivel héttel késöbb kapják :D
  • CaviaR
    Nekem pl nem szaggat egyáltalán, pedig nem eredetiben van meg, és winyó sincs rajta. Van hozzá ugyan winyó, de kipróbálás képpen leszedtem, és még a nagy nyüzsgés sem döccenti meg. Azóta nem is használom cache ide vagy oda. Pedig 1000éves, azt se lehet mondani h Falconos vagy akármi.

Mondjuk az enyém kicsit fel van javítva, mert a kis nyomorult gyári hűtők helyett a VGA-t egy procihűtő+venti hűti, a proci pedig kapott két kis ventit. Így a gyári 60-70° helyett 25-30°-on mennek, és teljesen zajmentesek. :)
  • Denes888
    Eredeti a játékom, és van vinyóm is. Valami más baja van a boxnak. Még 480pben is szaggat a játék. Akivel beszéltem az azt modnta, hogy lehet hogy kezd beszarni a hana chip.
  • Alwares
    Egyébként winyó nélkül borzalom a játék, akár eredeti akár nem. Tanúsíthatom. Persze nekem is már megvan eredetiben.
  • Ragnar360
    Nincs vinyód ? LOL-e ?:D
    Akkor cache-t sem tudsz üriteni :D Nem vagyok ott, de nem hiszem, h olyan vészes lenne, főleg megha eredeti a lemez
  • Ragnar360
    Leveszed az előlapot szépen, a tálca alatt van egy kis lyuk ott belehet látni, használj vmi fényforrást ha szükséseg, na a lényeg, h ott van két kis vezeték:

Ha srága színű akkor Liteonos asszem, ha fehér akko Benq -de lehet pont forditva, neten nézd meg!
  • Brash
    Köszi.
  • Brash
    Már leérettségiztem, csak mivel nekem van így engem kért meg vegyek. :) Már egyetemista vagyok.
  • DöflingR
    Az angoltanáromnak? Előre bebisztosítod magad,hogy meg ne bukj,vagy mi?
  • james69holden
    május óta
  • detoxic
    Hagyd,ennyire képes....
  • Brash
    Sziasztok

Mikortól kerültek a gépbe LiteOn meghajtók? Kiváncsi vagyok olyat vettem-e az angoltanáromnak.
  • Denes888
    Én mennék ha nem akadna :D
  • Ragnar360
    Toljunk már gta-t bazz, a balu, wantoo nemjön azt tudom... többiek ?
  • DöflingR
    Nem fölösbe vettem meg.. De ezt Te bisztos jobban tudod nálam -.-
  • Ragnar360
    Dehogy veszi baszki :D

Jössz teis gearst tolni, gh-t majdhogy fölösbe vetted meg :) a Beno állandóan gearst tolja, Pcalt is rábeszélem, h vegyem meg még az 1-et is, nemsok 4-5k ért lehet szerezni!
  • DöflingR
    Téged elég sok minden foglalkoztat.. Gh-val mi lesz? Megveszed? :S
  • Istencsászár
    Mesélj.
  • arty
    köszi :) (jobban örültem volna, ha azt irod, h SEMMI rpg elem nincs :D)

---

most olvastam a gamer365ön:
    "Variety Map Pack is beakciózzák (400 MS pont) a hét utolsó napjaira. "

• tarti19
    ps3-ra volt meg és végigtoltam:P
    Inkább sima hacknslash mintsem rpg:P Mondjuk elég nagy területen sok-sok ellenfél ellen lehet brutális kaszabolást végigvinni:D Ninja Gaiden 2 szinten:D , Viszont mehetsz bármerre és társakra is szert tehetsz, hogy könnyebb legyen a harc:) Van villám, tűz és még valami móka:D Amúgy egy kevés angol tudás szükséges, hogy ezt -azt a küldit lineárisan lepörgesd:D
    Kellemesen csalódtam a játékban szerintem 1 végigjátszást megér
  • arty
    végignyomtad? miféle küldetések vannak?
    végig a szabadban kell menni?
    sima hacknslash vagy vannak rpg elemek is?
  • tarti19
    Mivel szükségszerű , hogy elérd a küldetéseket, bár azért nem kell annit sétálnod, hogy megund az életed:)
  • Sippie
    na csak rájöttél mennyit ér az x360
  • arty
    6ért senditről ittvan :) de sajnos semmit nem tudok a játékról. nem szimpla akciozásnak tünik, hiszen videokon látni h van benne bőven séta ide-oda :D