176877
banner
  • CHEAPBOY
    Ráadásul magyaros lesz a Fable2/Gears 2 duó. (felirat, nem szinkron).
  • CHEAPBOY
    Mert frankó:)
  • AntiHero
    Condemned 2-t és GRID-et vennék! (7k max)
  • arty
    biztosan megveszed?? demot nézted?

én az elsőt zabáltam boxon, simán jobban bejött mint a gta. nagyon vártam a folytatást, de h elcseszték, az biztos :( ráadásul kis hülye hibák miatt szar az egész... bárcsak még 1 évet csuszott volna :(
  • arty
    mi a max amit rászánsz? biztos h nem kell nagyobb? :D
  • PoisonChihuahua
    Nekem az első nagyon bejött, szal a másodikat is bizos megveszem. Vannak persze hibák benne, ez ellen nem tudunk mit tenni, de nem hiszem, hogy annyira rossz lenne ahogy leírtad. Azzal sem értek egyet, hogy "casual game" lenne, akinek tetszik az tuti megveszi, akinek meg nem jönbe az ne játszon vele. :)
  • DöflingR
  • Ragnar360
    Jólvan, nyugi Sam, bannolják és vége, de ha most itt tovább folytatjuk többen is bekapcsolódnak és akkor annak roszabb vége lesz :D
  • DöflingR
    Jó.. örülök hogy nem neked kell. Akkor ennyi erővel lophatok bármit a boltból ha nem nekem kell, igaz? "Csoki" tirpák :)
  • bardocz
    Jah persze,mindig a barátom barátjának kell.És te beszélsz olvasásról,amikor egy bannert nem vagy képes elolvasni.
  • DanielT
    Na mehet a ban!
  • avengir
    milyen 10 ezrekért, te eltévedtél valahol pasaréten, kb 2000be kerül most az oblivion eredetibe, többe van a villany + dvd mintha eredetibe megvennéd.
  • DöflingR
    Ctrl+c, Ctrl+v ?:D
  • tarti19

Amúgy tényleg okosabban kell az ilyet megkérdezni...
  • tarti19
    Szinte semmi:D
    árat mondjál inkább...
  • Denes888
    X360hoz milyen 32"-os tvt érdemes venni? Én samasungra voksolok, csak ott is van vagy 20féle. Sok a különbség a 7000,8000,és 10.000-es kontraszt közt?
  • Ragnar360
    Ja amúgy ezt a Naked skint RANK 10-nél adja be^^ :DDD

Összedobtam már egy kiscsajt, egyenesen az FBI-tól jött, sapijára is rávan írva, igaz az most lehet nem látszik...

DE A SRÁCOK RÁCUPPANTAK RENDESEN :DDD
  • Ragnar360

• Gideon Wieth
    sziasztok!
    A star wars force unleashedben kéne kis help!

Videókban láttam azt a kombót hogy ellenfél hasába szúrom a kardot átpördülök a hátán aztán kiveszem a kardod és eldobom a levegőbe...Ilyet hogyan lehet ?
  • tarti19
    LE-re vadászol?:) Az minek, de mondjuk tényleg 4-5K-val izmosabb
  • Ragnar360
    Nekem mondod ? :)
  • tarti19
    14K-ból már itthon is megveszed rengeteg konzolboltból... amikor megjelenik...
  • Ragnar360
    Egyébként Bioshock eladó 5k + pk (1000Ft)
  • Ragnar360
    Ez a Far Cry 2 gecifajintos, nagyon megvenném...már régóta kacsintgatok felé, a tegnapi új gameplayek meg méginkább meghozták a kedvem :)

Mondjuk elsődleges a GoW2 limited az 18k elvileg + rájön még egy-két ezres
  • Ragnar360
    Azt elfelejtettem odaírni, h nyílván lőnek...a járművet. Remélem ezt odagondoltad :D de biztos lenne olyan retard aki azt hiszi, h ha beül vmibe egyböl robban :D

Amúgy meg ez lófas* a többi hibához képest!
  • arty
    "felrobban a jármű mikor épp bennevagy, semmi bajod nemlesz, a karakter automatikusan kirepül, még életet sem veszítesz... "

akkor asszem ez a játék itt ásta el magát nálam :(((

• kriszadon1985
    Sziasztok!

Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült kiválasztani a megfelelő Tv-t. Végül egy Samsung LE37A656 ra esett a választás. Inkább gondoltam befektetek egy kicsit drágábba, de legalább jó lesz egy ideig:)

szóval még 1x köszi mindekinek,

üdv.
    Krisz
  • Ragnar360
    Nem még eredetibe, de lemezt se ér meg a cucc...

Legjobban az volt talán idegesítő, h nemtudod mi merre hány méter...pedig én se most kezdtem a szakmát :) A többi az csak ezután jött! (Meg jön/ne)
  • Ragnar360
    Na most kapcsoltam le a gépet, leszedtem a demot (Mercs 2)

Dehogy ez mekkora ritka egy szar játék az nem kifejezés...

BUGOK tömkelege, idétlen karaktermozgás, ennek (is) köszönhetően üres a játéktér, annyira szarul csniálták meg, h azt se tudtam 15 percig, h mit kell csinálni és h hova kell menni! és miért ?

Mert ez egy akkora fos, h a radaron van 100 millió ikon, mindent jelez

Jármüvek irányításának gombkiosztása trágya, de mégaz csak haggyán, mert maga az irányítás is 5 ös skálán nemtom megüti-e a 2 est ?

Eléggé idegesített, h RPG-be ammo szinte sose volt, a poén az, h még kérni sem lehetett semmi ilyesmit a helistől

Ja és most jön a legjobb, maga a FŐFEATURE a játéknak is akkora egy szarkupac, h azmár egy vicc:

MIAZ H NEM LEHET RPG-vel FELROBBANTANI EGY KIS HÁZAT HA 5-ÖT BELELÖVÖK,
    MIAZ H NEMTUDTAM MAGAMNAK UTAT CSINÁLNA EGY 30CM VASTAG, 2M MAGAS FALON - szintén RPG-vel, csak hagyott egy kis nyomot :)

Hab a tortán, h ez a C4-nek nevezett vmi SZAROS BATYU is egy szinte használhatatlan izébizé... MÁR AZ HÜLYÉN NÉZ KI H ELDOBJA, mintha kb 1kg lisztet hajigálna, ebbe bele se kötöttem volna, HA

1. C4 miért robban fele akkorát mint egy gránát ?
    2. MIÉRT VAN AZ H ODADOBOM EGY KIS ÉPÜLET ALJÁHOZ, fél méterre esik le mellé felrobban a C4 és semmi, DE HAMÁR 20CM volt AKKOR JÖTT A BIG BANG!!!

Néhány bug: fél métert esel -5 élet, egy dombon hanyatt estem vmi robbanástól és csúsztam lefelé, mint aki hallott, vagy 2 percig tartott mire felkellt... stb stb stb

+ A rengeteg UNREÁLIS BAROMSÁG!

Ezek közül néhány: magától feltöltödő élet, felrobban a jármű mikor épp bennevagy, semmi bajod nemlesz, a karakter automatikusan kirepül, még életet sem veszítesz... etc.

----------

Ez a gém videókról teljesen mást mutatott, kíváncsian vártam a demót, mert ezekről a "poén" videokból vmi megfogott...

Én nem ajánlom senkinek, h ezért pénzt dobjon ki, dehát a casualok biztos megveszik, meg már rég megis vették!
  • tarti19
    logó beégésekről ne is beszéljünk:D:D:d Juj de állat az:D
  • Istencsászár
    Demo: Mercenaries 2

Content: Mercenaries 2 Demo
    Price: Free
    Availability: Not available in Germany
    Dash Text: [ESRB: T (Teen) LANGUAGE,USE OF ALCOHOL,USE OF TOBACCO,VIOLENCE] It’s your chance to destroy anything and everything – Mercs style! Check out the new Mercenaries 2 Demo!
    Size: 1.22 GB

lassan a Lájvon is be lehet vezetni h demok csak csütörtökön érkeznek:(
  • arty
    had tudjuk már meg, miért jo a pana plazma konzolozni? a subhd (1024x768) felbontása miatt vagy mert ha mákod van beég? (tudom, az uj plazma a leirások szerint nem ég be, néhányaknak azért mégis sikerül(t) és a menüben is ott a fehér/stb mosás beégés ellen, pedig nem kell - ugye ...)
  • rambuu
    Ja nagyon állat!
    Nekem is ilyen van, és tökéletes rajta játszani, ha az embernek nincs pénze jó TV-re!
  • CHEAPBOY
    Ezzel én is így vagyok. Szerintem nagyon frankó kis akcióbomba a játék.
  • Alwares
    Huh látom lesz acsivment progresz is. Jóóó!
  • Ragnar360
    Na akkor egy "kis fajjintos" Gears 2 képzuhatak!

(Gameplay vidből lettek captureölve, mozgásban mégfas*ább :D)

• Ragnar360
    Lol, rohadna meg akkor, kajak koppintás :) mert mondom, csak a bonus gombokba térnek el, még a rendes gombok, sőt még a csuklótámasz is ugyanaz...
  • Ragnar360
    Ja, pl ami nekem nemjön be, pedig am biztos gecijó gém, sokan tolják - na ők is ilyenesetben mondhatják ezt :) :D
  • theone91
    Ezazz. Nyertem. Mit kapok?
  • Istencsászár
    Az:)