banner
  • Ragnar360
    Na most kapcsoltam le a gépet, leszedtem a demot (Mercs 2)

Dehogy ez mekkora ritka egy szar játék az nem kifejezés...

BUGOK tömkelege, idétlen karaktermozgás, ennek (is) köszönhetően üres a játéktér, annyira szarul csniálták meg, h azt se tudtam 15 percig, h mit kell csinálni és h hova kell menni! és miért ?

Mert ez egy akkora fos, h a radaron van 100 millió ikon, mindent jelez

Jármüvek irányításának gombkiosztása trágya, de mégaz csak haggyán, mert maga az irányítás is 5 ös skálán nemtom megüti-e a 2 est ?

Eléggé idegesített, h RPG-be ammo szinte sose volt, a poén az, h még kérni sem lehetett semmi ilyesmit a helistől

Ja és most jön a legjobb, maga a FŐFEATURE a játéknak is akkora egy szarkupac, h azmár egy vicc:

MIAZ H NEM LEHET RPG-vel FELROBBANTANI EGY KIS HÁZAT HA 5-ÖT BELELÖVÖK,
    MIAZ H NEMTUDTAM MAGAMNAK UTAT CSINÁLNA EGY 30CM VASTAG, 2M MAGAS FALON - szintén RPG-vel, csak hagyott egy kis nyomot :)

Hab a tortán, h ez a C4-nek nevezett vmi SZAROS BATYU is egy szinte használhatatlan izébizé... MÁR AZ HÜLYÉN NÉZ KI H ELDOBJA, mintha kb 1kg lisztet hajigálna, ebbe bele se kötöttem volna, HA

1. C4 miért robban fele akkorát mint egy gránát ?
    2. MIÉRT VAN AZ H ODADOBOM EGY KIS ÉPÜLET ALJÁHOZ, fél méterre esik le mellé felrobban a C4 és semmi, DE HAMÁR 20CM volt AKKOR JÖTT A BIG BANG!!!

Néhány bug: fél métert esel -5 élet, egy dombon hanyatt estem vmi robbanástól és csúsztam lefelé, mint aki hallott, vagy 2 percig tartott mire felkellt... stb stb stb

+ A rengeteg UNREÁLIS BAROMSÁG!

Ezek közül néhány: magától feltöltödő élet, felrobban a jármű mikor épp bennevagy, semmi bajod nemlesz, a karakter automatikusan kirepül, még életet sem veszítesz... etc.

----------

Ez a gém videókról teljesen mást mutatott, kíváncsian vártam a demót, mert ezekről a "poén" videokból vmi megfogott...

Én nem ajánlom senkinek, h ezért pénzt dobjon ki, dehát a casualok biztos megveszik, meg már rég megis vették!