176877

-
Egyszerű kérdés lesz
Menni pénzed van rá, ezután minden letisztul...:P -
- hdready elég, mivel a játékok még ennél is kisebb felbontásban futnak
- játékra talán inkább LCD (pláne ha monitorként is szeretnéd használni a pécéddel)
- minél nagyobb, annál jobb - persze a minőség is sokat számit, azaz erre nincs szabály, hiszen az ár mindkettőtől megy felfele :)
mennyit szánsz rá, ez a kérdés. adott összegből lehet venni nagyobb de gyengébb képüt vagy kisebb de jobb képüt :) -
az mkv, mp4 nem kodolások, hanem konténerek (kép, hang, felirat 'tárolo' valamik)
xvid és h264 kodolások, és ezeket le is játsza az xbox360:
- xvid kodolást AVI konténerből
- h264 kodolást MP4 konténerből (és talán MOV-ból is, hiszen az 'majdnem' MP4)
- feliratot nem játszik le
- MKV konténert nem kezel
- a jövőt csak az MS tudja :)
-
nyugodtan vehetsz bankkártyával, de kártyát ne vegyél itthon (Media Markt pl) mert az csak európai profilokkal működik. -
Hello
Lenne egy kérdésem. Szeretnék microsoft pontokat tenni a profilomba de nem tudom hogy lehetséges-e ez hisz xbox live regisztrációnál amerikai államot meg irányítószámot kellet megadni. Ettől még nyugodtan kérhetek microsoft pontokat vagy inkább ne mert azt is hallotam hogy elvileg figyelik hogy más országból ne lehessen megcsinálni.
A Válaszokat előre is köszi! -
Fable 2 hamaorsan, akár 4en is co opba, és magyar felirattal jön. -
metlogen #49750 sziasztok
Tudtok olyan rpg-t vagy szerepjátékot, amivel egyszerre ketten lehet nyomulni?
köszönöm!! -
Azaz, ezek a bemutató videók annyira jók hogy KELL azonnal, de volt egy gémpléj videó az valami szánalmas... -
volt pár gameplay videó neten, remélem lesz demó. -
pimpa28 #49747 Még egy debil kérdés. Ha jól értem, akár pendrive-ról is lehet médiát lejátszani, nem kell gépről streamelni. Kicsit ellentmondó dolgokat olvasok, tudtok biztosat, hogy milyen formátumokkal (kódolással) birkózik meg (h264, x264, mp4, mkv stb.)?
Előre is köszi, több debilség nem lesz részemről. -
Pure kötelező vétel mindenkinek!!! -
HDMI kábel csak az Elite gépekhez van. Egy ilyen kábel ( nem kell MS ) 2-3 ezer max. -
Minden válaszom igen, kivéve az utolsó. Xvidet tud, de jobb azt is elfelejteni... -
pimpa28 #49743 Sziasztok
Néhány kretén kérdés az alapgéppel kapcsolatban:
- premium edition 55e környékén elfogadható ár, ugye?
- ehhez vajon jár hdmi kábel? ha nem, akkor muszáj 10e körüli MS kábelt venni, vagy megteszi egy közönséges HDMI kábel is?
- van bármi remény, hogy egyszer (számítógéppel való összekötés nélkül) képes lesz az xbox360 xvid, h264 és társaik lejátszására?
Előre is köszönöm! -
Mért Midnight Clubot már próbálta valaki? -
Nincs semmibaj at árkéd mivoltával. Atirányítása viszont minden kritikán aluli. Nem árkédesen viselkedik ugyanis az autó, hanem röhejesen, és ez nagy különbség:) -
Szar árkéd, amugy jó lenne. -
1360x768-as felbontású LCD-t vegyél és VGA kábellel kösd rá a cuccot. Plazmában kurvadrága a normális felbontású, csak gagyi 1024x768-as van megfizethető árban. Minél kisebb a képátmérő, annál szebb képet fogsz kapni. Nyilván ha a nagy képernyő fontosabb, mint a képminőség, akkor mehet a nagyobb is. Egy 82centis az egészséges 2-3 méterről szerintem, messzebbről 94-es. Nagyobbat 360-hoz tuti nem vennék. -
Midnight clubbot senkisevesz?:D -
detoxic #49737 Sziasztok.
X-box játékok minőségéhez fontos az,hogy HD Ready-s egy tv,vagy full HD-s?
Plazma,vagy LCD?
94 vagy 106 cm-es

Válaszokat köszi!
-
-
mergal #49735 Sikerült! -
mergal #49734 Pedig a live ID-m tudom használni pl az xbox.com-on ahova a Boxom is be van regelve gari miatt! -
mergal #49733 Igen az alapján csináltam, de anélkül is elég egyértelmű. Csak valami miatt szarakodik -
"DreamPage Xbox Live! oldala" (Fent, a banner alatt a link!) -
mergal #49731 Sziasztok!
Vettem egy routert össze is jött elsőre a net a gépem meg a box között. Ez a live reg viszont nem akar sikerülni olvastam a faq alapján de nem megy. Ugye van létező live ID-m de nem fogadja el. Mi a gondja vele? Azt írja hogy: This W live ID alredy linked to an xbox live account. Használjak másikat.
De ha a másikat adom meg akkor meg mással küld el.
-
Ragnar360 #49730 Honan veszitek, h a Gears 2 magyar felirattal jön ? ^^
Amugy ez gecijóak lenne, csak kérdés, majd az ÜK honnan szerzi a Limited-et :) -
Én meg ezeket: Guitar Hero World Tour,Gears of War 2,Fallout 3, talán még a fifa09 karácsony fele ha lesz zsé :) Mivel a GH4 egyezik dobok is egy pm-et! :) -
Én az öszi vásárlásra ezeket raktam össze. Fable 2, Far Cry 2, Dead Space, GH4. Eggyenlőre ennyit:P -
Sőőt a Far Cry 2 is magyar lesz!
Mi több a Dead Space is! -
nem, ezt ugy nevezik, hogy elkurt játékmenet
tom235: 22"-ben nem nagyon van sajnos. viszont no para, 1680x1050/16:10 támogatás jön oktober végén/november elején az xbox360 dashboardjára és onnantol képarányhelyes képet nézhetsz, hiába nem tudja a monitorod a 16:9 modot! :) -
tom235 #49725 Faq-ban leírt "képarányhelyes megjelenítés"-re képes 16:10-es tft monitorokra tudnátok példát mondani nekem? előre is kösz. -
En meg azt, hogy jobb életünk lesz ha megszavazzuk a Fideszt!
:DDDD -
azt olvastam hogy a új 60gb-s boxba kjavították a alaplapi problémákat -
Ezt ugy nevezik, hogy ARCADE! -
olyan alapdolgok, mint h sérülj/meghalj, ha felrobban alattad a kocsi, nem fejelsztési idő függvénye :( -
Nem aszontam, hogy nem jok. Aszontam, hogy mivel kaptak egy uj, meglehetosen eros projektet, ezert hamar be kellet fejezniuk a Merc2-ot. Tudomasom szerint meg legalabb 8 honapot kellet volna fejleszteni a Merc2-ot ahozz, hogy jo legyen.
Aztan a Xbox360 memoriaja miatt is sok volt a baj, mert ugye nem fertek el memoriaban ezert a droptop level lathatolag magas :PPP
Ami ugye elegge gazos... -
izé :O Pandemic előtte Battlefrontokkal pedig jot alkotott :( vagy az másik HQ volt? "gyürükurafront" játékot csinálja a bf gárda most? -
őszintén szolva én nem vagyok kiváncsi a további projektjeikre sem :)
ki is ez a fejlesztőstudio? :D -
Remek valasz :
A játékot fejlesztő ceg kapott egy új, ennél sokkalta jobb projektet, ezert ezt szó szerint elhamarkodtak.
Sajnos túlságosan is :(