176877
banner
  • Alwares
    Én meg Ebay-ről ott 7k...
  • FireGrenade
    hát én majd a platinum shopról fogok majd rendelni ott 11500 HUF
  • DöflingR
    Honnan ajánljátok a webárúházas Live gold előfizetést házhozszállítással? (tudom vatera és tsa, de nekem most nem olyan kell :) )
  • kisgabo
    mennyi most az arcade? ez már az új alaplapos széria?
  • ThugEdge
    nekem hasonló volt,régi prémium kuka,új arcade régi prémcsi vinyóval és nem ment a live
    megoldás nálam:router
    így már ment,ne kérdezz vissza,mert fingom nincs mi volt a baj:)
  • Keresztapa81
    Hali!

Vettem egy X360 ARCADE packot. Volt egy régebbi is / premium pack volt / de meghalt. A prémium packnak a vinyóját rátettem az új gépre minden szép jó de amikor akarok a live ra kapcsolodni,akkor nem megy. A teszt szerint minden jó...ip,dns,mtu,icmp,de az xbox live nál már elakad...vagyis keresi,de nemtalálja és bead egy ablakot. UPDATE REQUIRED és ha a yes re nyomok akkor elkellene kezdenie letölteni a frissítést de nemteszi. / 20 perc után meg faild-et ír / Mi lehet a baj?
  • Petyus_
    "Klónozni" nem tud, de bármilyem MAC-et adhatsz neki. =)
  • greyfox
    Na. Tanultam újat, mindig routert használtam :)
  • DanielT
    Igen :D
  • greyfox
    Mi? Tud mac címet klónozni a box? :D
  • Petyus_
    Network Settings/Edit Settings/Advanced Settings.
  • greyfox
    Hogyan tudná állítani a box mac címét? :D
  • tarti19
    rájöttem, az béta csak amit láttam
  • deep
    Elvileg még nincs, majd okt vége, nov eleje.
  • tarti19
    Van már új dashboard update?:D Lehet akkor szemem csalta meg valami:D
  • amdrula
    Jó döntés :P
  • DirtyGab3sz
    Kösz az infót srácok...asszem veszek valami óccsó routert mégiscsak!:D:D
  • amdrula
    Átállítod a box mac címét ugyanarra, mint ami a PC-dnek van, akkor szerintem menni kéne.
  • trogerzsiger
    Nem kell, csak bedugod, bár asszem ha nem routerből megy neki a net akkor boxban meg kell adni pár beállítást.. amit persze megjegyez.
  • DirtyGab3sz
    Üdv!
    Láma kérdést tennék fel!
    Jövő héten veszek X360-at,és természetesen nowarez a masina...
    Ami érdekel....ha nem osztom meg a netet egy routerrel,csak váltogatom a laptopom,és az X360 között a kapcsolatot(azaz egyszerre csak egyet használok,vagy-vagy alapon)az nem jelenti automatice,hogy ujra kell regelnem a netet??
    UPC-s kábeles netem van!
    Ezer kösz a válaszért előre is,de baromira nem vágom még ezt a dolgot!
  • Alwares
    Egyébként TV-ét tényleg nem netről kell venni. Oda kell menni a boltba és megnézni. Én nem azért ajánlottam ezt mert a paraméterek így megy úgy... Láttam élőben és fasza volt. Szar Sharp-ot különben se láttam még...
  • Istencsászár
    Megkérek minden kedves topik lakót hogy ha betéved egy elveszett bárány aki még nem látta meg a fényt az alagút végén, ne álljunk le vele vitázni, mert mindig neki van igaza és nem érti miért nem:) szóval ne irogassatok neki mert csak nekem csináltok plusz munkát illetve 10-15 értelmetlen hsz generálódik. Inkább szoljatok nekem privátba ( ha nem látnám ) ha pedig nem vagyok gépközelben ( mint most ) akkor SQJ-nek vagy a moderátor topikba és ők hama elintézik.

/ amugy büszke a topiklakók warezmentes hozzáállására ( de hülye szó:D ) /
  • arty
    keress olyan usb-s digitalizálokártyát, amin van VGA, komponens, HDMI bemenet - egy tv/monitor árában lesz, azaz felejtős ...
  • trick daddy
    elég jóra értékelték ezt beszerzem majd, de csak a BIA:H-H után
  • Waczkor
    Pure IGN review

Asszem nekem vétel lesz:)
    Csak lenne már végre überben:(
  • james69holden
    *vagyis nincs rá mód
  • james69holden
    nem
  • vki
    Hi!

Van valami mód, hogy rákössem az kedvelt dobozom a laptopomra HD-ban? Találtam valami VGA2USB-t, de Magyarországi kínálatban még nem nagyon láttam.

Előre is köszi a válaszokat!
  • arty
    2006os ajánlok is vannak a tévéről... _én_ biztos nem ugranék bele :)
  • arty
    sztem régebbi annál, nativan sem hajthato ... azért azt nem szabad elfelejteni, h pokoli gyors volt a fejlődés az elmult években lcd fronton :) a felbontás nem minden, pláne a 720as konzolok esetén...
  • tarti19
    de Full-Hd, talán 2007 -es modell, végül is nem olyan vészes az:P
    itthon van egy 2006-os első szériás KDL32U2000-es:P
  • arty
    olvasd már el azt a cikket legalább az xmedian :) RÉGEN volt pár modell, ahol szoftveres volt a különbség, de ha egyszer más a panel a két tévében, azt te fw hekkeléssel NEM tudod áthidalni

továbbra is mondom, 3xx panelt samubol nem szabad venni :) minimum 43x
  • arty
    2000-es nativ kontraszt szép álom :) 1200-1600 felett nem létezik tévé - műszerrel elég 'egyszerü' ezt mértni

sharp jo lcd-ben, de a kérdés h az adott modell milyen.

37" 140 ezerért tökétlagos, régi modell lehet
  • ifj Hooligan
    Helosztok
  • DöflingR
    Aham, de még a mi hsz-ünk bennvan:D
  • james69holden
    ez nem egy képernyő!
    ez online, tehát 2 box van egymáshoz "kapcsolva"
    és ebből az egyiknek a kijelzőjét látod
    nem lehetne megoldani egy képernyőn amihez 2 xbox van kötve
  • Pacal17
    bannoltátok a warezjóskát?
  • tarti19
    tudom kb. 4-el lehet is osztani a számokat:)
    Csal 140K a full HD... ráadásul a Sharpok nem a legalja az LCD tv gyártásánál...
  • Alwares
    Igazából a valós kontrasztarány a lényeg, az meg általában az ilyen 20000:1-hez Tv-éknél is 2000 körül szokott lenni :D Bár én nem értek hozzá, meg kell nézni élőben, ennek a TV-nek csodaszép képe van.

Egyébként Fable 2-ben simán meg lehetne csinálni az egy gépes coop-ot. Nézzétek csak meg a videót a multis coop-ról, ugyanigy a a singleset, kötött kamera nézettel és simán jó minden.
  • tarti19
    MIcsoda? Itt valami buktató van nem? 37" Full HD LCD tv?:D SHarp nem rossz amúgy sem csak eddig büntetővámokat kapott, de mióta átköltöztek EU-ba... Nem értem egyik helyen HD-Ready másik helyen FUll HD 1200:1-es kontraszttal... bár az 12000:1 inkább:P