176877
banner
  • theone91
    Jólenne. Minden wrzpista szája ellapulna.
  • arty
    van

hd-t pcről nézd!
  • DanielT
    Természetesen.
  • Örm
    Kösz tehát akkor a LIve-hoz mindeképpen fog kellene ez a frissítés?
  • avengir
    Live nélkül tudod amíg valamelyik játék nem sír miatta. -.-
  • Örm
    Hello!
    Ezt az új dash update-et kötelező lesz telepíteni? Vagy tudom úgy is használnia gépet, hogy nem frissítem a dash-t?
  • csabika6630
    wmw-be gondoltam
  • PoisonChihuahua
    Attól függ mivel konvertálod és mibe.
  • csabika6630
    Köszi mind2töknek a gyors választ.
    Még annyi lenne a kérdésem, ha az mkv-t áktonvertálom akkor van-e minőségvesztés?
  • PoisonChihuahua
    Szinte ugyanazt írtuk. :))
  • PoisonChihuahua
    1. mkv-t nem más HD-t igen.
    2. Csak azokat amiket a LIVE-ról letöltessz. Nem.
    3. Nem.
    4. Igen, de csak azt a formátumot amit támogat.
    5. Kijelző FAQ fölül.
    6. Használni használhatod, a kérdés csak az, hogy meddig...
  • arty
    1 nem, csak wmv megy (dvdről, pendriverol/usb-s winyorol (HFS+ filerendszer ajánlott)
    2 nem, saját winyorol nem megy a medialejátszás. a fájokat egy viszonylag primitiv felületről tudod tallozni
    3 nem
    4 megoldhato, de mivel ujratömöritődik a film igy minőségvesztés miatt nem érdemes - nézd pécéről!
    5 1360x768asnál nagyobb felbontásu kijelzőnek nincs értelme a mostani konzolokhoz. a játékok 1280x720as felbontásuak, azt méretezi fel a box vagy a tévé
    6 bannolhatnak
  • csabika6630
    Sziasztok, nekem rengeteg kérdésem lenne, mert nemigen vagyok otthon az xbox témában.
    Ma elkezdtem nézegetni a boxokat, az elit tűnik a legjobbnak...
    kérdéseim:
    1, mkv filet le tud-e játszani? Meg lehet-e oldani valahogy, hogy hd minőségű filmet nézhessek?
    2, a vinyóján lehet filmeket tárolni? Ezeket a filmeket "htpc"szerű programmal lehet nézni?
    3, hálózaton keresztül bele lehet-e nyúlni a vinyójába? pl: filmet rakjak rá
    4, Ha nem lehet mkv-t lejátszani a boxal, akkor az megoldható-e, hogy számítógépen elindítom a filmet és a boxon keresztül nézem a tv-n?
    5, Ti mekkora tv-n játszotok vele? 1360*768 as felbontású tv-n kilehet élvezni a grafikát?
    6, Ha feltöretem akkor a livet tudom még használni? (eredeti játékokkal) Vagy nem érdemes vele foglalkozni?

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
  • Alwares
    Gondolom előkészülés lesz a bannra :D
  • tarti19
    lehet benne mókázni az biztos:)
  • Örm
    Kösz!
  • DanielT
    Ja. Lesz.

Készülődés a majdani nagy frissítésre, de semmi látható hatása nem lesz egyelőre.
  • Örm
    Hello!
    A 29.-ei 24 órás LIve leállásról tudtok valamit?
  • Dévids
    Bocsi ha már kérdezték de a Brother in Arms demo-ról lehet már vmit tudni, hogy mikor jön?
  • detoxic
    Ajjjajjj,ma is warezcsata?
    Thx,én inkább kihagyom
  • TNormi
    SPOILER !!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A történet elején elmeséli mi történt Leggettel a szemüvegessel aki benne volt az előző részekben.Szó szerint(previously on Brothers in arms) mint a lost vagy a szökésben:) utánna átvesszük bakerrel az irányítást egy éjszakai pályán hollandiában talán 1 kórházban.a misszió végén szegény bakerre bomba érkezik az üvegtető át az nem robban fel de baker elájul és rátalálnak a németek majd pisztolylövések... egyenlőre úgy néz ki Baker meghal viszont utánna jön az hogy 3 nappal korábban. és a játékot ismét Bakerként irányítjuk az egyenlőre derűs Hollandiában. Nagyon vártam ezt a játékot iszonyatosan jó lett néha az mi érdekesen viselkedik áll és néz de egyébként 1-2 ilyen volt viszont az első 4 pályán vagyok túl viszont azok nem egyszerűek. a pályákat sajnos nem lehet rombolni csak az mg környékeken.viszont a játék megéri az árát.

• Istencsászár
    Ennek örülünk, de ha már ennyire bele vagy lendülve nyugodtan irhatnál sokkal bővebben róla hogy milyen...
  • TNormi
    BROTHERS IN ARMS-OT MINDENKINEK
  • Adi
    Bioshockal kapcsolatba szeretném kérdezni, h az gáz ha megölöm az örült művészt, befolyásolja a befejezést mint mondjuk a kislányok? Akinek ilyen fotókat kellet csinálni? Mert csak úgy kapom meg a ládikója kulcsát.
  • TNormi
    Már akinek :)
  • Istencsászár
    holnap fog megjelenni...
  • TNormi
    Sziasztok hogy álltok az új brothers in arms al? sztem rohadt jó és nagyon nehéz.nagyon sajátos hangulata van. Imádom :)
  • Display
    majdnem 20 róka, tényleg elég húzós ára van ahhoz képest hogy kb 500 ft-ból legyártják. Én havertól szereztem egyet óvatosban =)
  • Alwares
    Jajj milyen köcsögdrága már ez a Wi-fi adapter a box-hoz, pedig nekem nagyon kéne egy :S
  • avengir
    Hülyének nem lehet megmagyarázni, hogy nem körülötte forog a föld, tehát értelmetlen veled tovább flémelnem.
  • Smuge
    Ennyi ? Valami hasznosabbat nem tudsz hozzászolni ? Többet vártam!
  • avengir
    Földönkívüli vagy mutáns vagy, hogy ennyi ujj van egy kezeden?
    Eddig se hiányoztál senkinek, szval lehet visszaszáguldani a ps3om topicba, ott megszámolhatod egy kezeden is, hogy hány kommentet írtam be x360 tulajként.
  • gazgoblin
    "Előljáróban csak annyi,hogy ha valaki nálam nagyobb Sony fan az festi magát, viszont a PS3 jelenleg vegetál....legalább is nálunk!"

itt vagyok en neked nagyobb fanboynak :D

és hogy sonyfanboy tippet adjak nyomjad addig PSP-n amig nem jön nekedvaló játék PS3-ra :D
  • Smuge
    Te olyan hülye vagy hogy mutogatni kéne, felejtsétek már el ezt az ócska lejárt dumát hogy "..én játszani veszem a konzolt nem dísznek..".
    Elég nagy kocka lehetsz ha arra a +200 játékra van időd , az igénytelenséget meg had ne említsem.. Egy kezemen megtudnám számolni hogy abbol a 200-ból mennyi is az ami ér is valamit de hát kinek mi, nyilván ezért vettél barkácsboxot.
  • DanielT
    Hit me!
  • testerlnx
    Melyik topic-ban kellene feltennem a marketplace-el kapcsolatos kérdéseim, vagy van vmi faq hozzá amit nem találtam?
    Vagy most nagyon pörög a flame és inkább ne zavarjak?
  • DirtyGab3sz
  • Sephi
    Hallod 5 perc allat talaltam ilyet :

How to copy original Xbox360 games

:DDDDDD

• Waczkor

Ez konkrétan baromság.Mi az hogy megveszik eredetiben és méregdrágán adják el?Sokan külföldről veszik ahol néha olcsóbb és akkor olcsóbban is tudja eladni.
    Amúgy meg nem csak egy embertől lehet venni,fóliásat is tudsz annyiért amennyiért egy-két használtat adnak.Körül kell nézni.Az meg hogy barátibb a ps3-as játékok ára...

Amúgy mi a fa**nak kell jönni a ps3-mal itt ebben a topicban,mikor ha nem tűnt volna fel,akkor ez xbox 360 topic.Fasza mert megint előjött a warez sírás,meg még elindítasz egy ps3 kontra xbox 360 szócsatát,amiből már volt több mint elég...
    Ahelyett hogy rendes témákról szólna a beszélgetés,megint tele van okádva a topic:(

Nem vagyok álszent,csak jó lenne ha nem jönnének elő a szokásos témák,amiken egymás torkának ugrik mindenki
  • PoisonChihuahua
    Jól látod, asszem csak abban van, külön nem is kapható, de ez nem teljesen biztos. :)))