176877
banner
  • theone91
    Itt wrz-ról van szó, nem sajtópéldányról.
  • kilyking
    18000
  • Istencsászár
    Uáááááá
  • trogerzsiger
    Vannak itt Army of twosok?
  • DanielT
    Mindkettő október 24.
  • Waczkor
  • Denes888
    fable II, és midnight club mikor jelenik meg?
  • DanielT
    A spoilert követő maradékot is töröld lécc. Enyémet is.
  • Istencsászár
    Ez egy játékos fórum, azon belül is a konzolos és a warez TILOS, azt hogy filmekkel, programokkal, zenékkel ki mit csinál nem ide tartozik... de tudod már az is valami hogy ha valaki a játékokat nem warezolja le, a többi mindenkinek a magánügye, meg a warez is, csinálja ugy hogy észre se vegyük és nincs probléma...
  • DanielT
    Látom sikerült megértened a lényeget.
  • TNormi
    DanielT sajnálatos hogy ilyen emberek kapnak vip jelzést mint te...
    egyébként meg. nyald ki a warezes seggemet,és mivel TE NAGY DANIELT nem vagy warezos és a te szarod nem büdös.csak gratulálni tudok ahoz hogy létezel.
    Köszönöm.
  • DanielT
    Engem sem zavar. Illetve egy bizonyos formája igen. És az van tiltva itt a konzolos fórumban. Otthon mindenki azt csinál amit akar.
  • Örm
    Azért arra azért kiváncsi lennék, hogy a sok le a warezzal hozzászólást írkáló fórumozó közül hány olyan van aki még soha nem töltött le se filmet, se zenét, se programot a netről. Mert ha ők is töltenek le nem értem, hogy milyen indittatásból szídják az olyanokat akik boxra töltenek le játékokat. A lopás az lopás legyen szó játékról, filmről, zenéről vagy éppen programról. Szerintem mindenki nézzen mélyen magába és csak akkor írjon le a warezzel hozzászólást, ha ő maga teljesen tiszta. Nekem van eredeti és másolt játékom is és soha nem zavart ha X Y előbb játszott egy játékkal mint én!
  • Denes888
    Én így használom. ráadásul így lehet xlink kai-ozni.
  • Petyus_
    Vesz egy kétezer forintos PCI ethernet kártyát, és belehelyezi az alaplapba? És akkor két hálókártya lesz. Hmmm?

De szerintem nem érdemes pc-n keresztül osztani, venni kell egy olcsó routert.
  • zs0ltee17
    ezt nem értettem én sem csak! hogy hogyan lehet a gépben 2 hálókártya? vagy hogy megy a pc-ből a box-ba még kábel ha már a bemenetet elfoglalja az internet kábele! lehet nem értek hozzá de ez sehogy nem jut el az agyamig érthetően!
  • bexinho
    Eszed legyen már :D Hogy lenne benne 2 hálókárya?!?! Ha nem tudsz értelemeset mondani, ne mondj semmit....
  • zs0ltee17
    micsoda? :O én csak egyet látok! :D egy kártyám villog csak zölden!
  • Oldman63
    A PC-ben 2 hálókártya kell, hogy legyen...
    :-)
  • DanielT
    Haha. Na nekem nem azok a tesztek kellenek, hogy megkíméljenek a vásárlástól ezt elhiheted. Jobb szeretek hozzáértő teszterek írásai, demók és videók alapján tájékozódni.
  • DanielT
    Nem VGA kábelt használsz. Komponenst. HDtv és hagyományos tv képminőség között tudsz váltani vele.
  • Gabe18
    Pedig a sértett hőbörgés helyett esetleg hasznos információkat is leszűrhetnél a "köcsög warezos" tesztből,amivel pl. megkimélhetnéd magad jópárezer forint felesleges kiadásától egy játékra,ami esetleg messze nem ér annyit.
  • tom235
    VGA kábelt használok, és van rajta az xbox felőli végén egy kétállású kapcsoló, ez mire való, valaki meg tundá mondani? előre is kösz.
  • DanielT
    Megjelenés előtt nyilvánvaló warezról SEM írunk. Ennyi.
  • davidka003
    Nem hát szerencsére. :D
    Egyszerűbb lenne leírni, hogy mi is volt a hsz-ben, mert így tényleg nem értem mi a probléma.
  • DanielT
    Nem ismersz valszeg.
  • davidka003
    Nehéz érteni, mert törölve lett a hsz. Ha tényleg csak leírta a véleményét azzal semmi gond. Gondolom téged az bánt, hogy ő már azzal játszik, neked meg még nincs meg a játék. :)
  • Alwares
    Héttel? Hónappal! De ez tök más dolog. Ki hozta ezt fel omg...?
  • DanielT
    Értsd má' lécci miről van szó. Köszi!
  • zs0ltee17
    akik készítik a review-t azok nagyobb internetes tesztoldalak! azok megjelenés előtt sztem 1 héttel tuti megkapják a játékot! pont ebből a célból, hogy leteszteltelhessék!
  • zs0ltee17
    köszi az ábrát! de egy dolog van amit nem értek! a hálókártyába belemegy az ethernet kábel ami a modem és a hálókártya között van! de egy bemenet van nekem a hálókártyán! a cross link kábel honnan jön ki és megy be a box-ba?
  • davidka003
    Csomó játéknál volt olyan, hogy megjelenés előtt pár nappal már volt review. Akkor azok is -ök? Semmi gond azzal, ha ír a játékról csak ne legyen benne spoiler.
  • Alwares
    Ez teljesen így van, megjelenés előtt nem illik pofázni egy játékról...
  • amdrula
    Codec-et divxhez legegyszerűbb, ha felmész livera és közben beraksz egy divx-es lemezt, akkor leszedi, amit kell.
    Nehezebb verzió: szétszeded a wincsit, satán rákötöd gépre és a valahonnan megszerzett codecet feltolod rá.
  • Cápafogxy
    Sziasztok! Halottam hogy van ez a frissítés amivel lelehet divx-et játszani és hogy az updatet fel lehet simán rakni, de a kodek-hez össze kell valami kábellel kötni a PC-vel ez igaz? nem lehet máshogy a kodeket megoldani?
  • PoisonChihuahua
    Erre az akadásra nem tudok mit mondani, ha arra a lassulásra gondolsz amit a net produkál akkor olyan nekem is van, de ha valami komolyabb szaggatásra gondolsz akkor ott probléma van, de mivel ahogy írtad ilyen csak a LIVE alatt szokott lenni szerintem a net okozza és nem a dashboard hibája.
  • PoisonChihuahua
    A crosslink kábeles megoldás ábrája:

A crosslink kábel az amit a PC és az Xbox 360 között látsz. Mint láthatod az ábrán is, ilyenkor, mint azt már említettem be kell kapcsolva lennie a PC-nek is.
    Bármelyik számtech boltban kapsz ilyet, logikusan Crosslink kábel néven kérd.
  • zs0ltee17
    nah most müködött f***án a dashboard, akadásmentesen, live nélkül!
  • zs0ltee17
    igazából engem most jobban aggaszt ez a dashboard akadás! remélem nem lesz komolyabb probléma!
  • zs0ltee17
    egy szobában van! csak nincs 16ezer forintom most megvenni az a wifi adaptert a boxhoz! ha meg tudom mi ez a crosslink-es megoldás akkor ugy is dönteni fogok! :S