176877
banner
  • theone91
    Xbox 360 és Rock Band 2 közös reklámja. Kicsit kattant... :D
  • theone91
    Egyszerű... Vegyél Péjjest.
  • DanielT
    Pl:

Gears of war 2:

Sendit: 34,89 +1,5 font posta
    Thehut: 34,93 +1 font posta (én kifogtam akcióban 29,9 ért...)
    Game: 39,90 +3 font posta

• DanielT
    Szerintem nem. A thehut.com és a sendit.com ugyanaz a cég, de különböző árakon, az egyik cucc itt, a másik ott olcsóbb. A postaköltség a sendit-nél 1,5 font a thehut-nál 1 font, a game-nél 3 font. A premier áras cuccok a game nél 39,9 a másik kettőnél 37 illetve 38. Az akciók pedig még brutálisabbak.
  • Alwares
    Új játékoknál mindenképp.
  • arty
    még a multkor ajánlotta DanielT - igencsak jo akcioik vannak néha.
    de általánosságban a game.co.uk olcsobb!
  • Alwares
    Ez kurvajó oldal! Azt hiszem fogok innen rendelni pár dolgot.
  • naval
    Nekem is volt ilyen már egyszer cod4-el...kikapcsoltam bekapcsoltam és utána jó lett.
    lehet azért mert valami másolási valami....mert az enyém írt lemezezel csinálta...
  • EasyLife
    Szerintetek olyankor mi van ha játszom a boxal (cod4-et) és egyszer csak elszaródik a kép szal ilyen mosottak lesznek a színek, utánna kiléptem a gammából dashboardra ami ugyan olyan mosott színű. újraindítom a boxot tv villan egyet szokás szerint de nem csinál utánna semmit. se kép se hang. kábelek jók. de semmi hibát nem jelez az elején a 4 led.
  • arty
    sendit.com - dark sector 3000ft + posta(=500ft)
  • bexinho
    Én is suli közben 2-3 naponta veszem elő 2-3 nagy ritkán 4 órára. Ha ismerőssel játszok, akkor
    néha több, de az ritkán fordul elő.
  • rooney8
    Nekem sima x-nél van ez :D
  • davidka003
    és a PC-sekre mondják azt, hogy kockák :D
    napi 12 óra az már nagyon gáz szerintem.
  • dienesoft
    Én nem tudom, de maximum 2 naponta bekapcsolom 2-3 órára (max ennyire érek rá), de mikor nyílna a DVD-tálca, van hogy ki se jön, van hogy villog továbbra is visszamegy.
  • tyrant71
    nálam ~20 órát szokott menni naponta, amikor nem dolgozom, havi 16-17 nap
    reggel 5-kor bekapcs éjfél után kikapcs és semmi baja nincs
    persze nem játszok ennyit, de ha elmegyek otthonról vagy alszok közben akkor se szoktam kikapcsolni
  • Hydroceph
    olvastam régen vmit konzolokrol hogy bevezetnek vmi pontozast liveon keresztul, h SPben mennyi pontot értél el vagy vmi ilyesmi. es lesz ranglista stb, van már ilyen? igaz ez egyaltalan?
    elég gusztustalan dolognak tartom
  • XuChi
    Köszönöm a válaszokt.
  • Hydroceph
    Jahh, amit akartam kérdezni, tom h warez, de nem az a lényege. ha jol ertelmeztem korabbi hszeket akk routerrel meglehet osztani a netet boxra, akk elvi hozzaferek geprol box hddhez nem? akkor elvileg lehet egybol oda tolteni jatekot nem?
  • Hydroceph
    ahham értem, hát jo mindegy végulis, szorakozasra kell birja amig birja, max majd lesz egy véleményem rola ha bedoglik aztan kiprobaljuk ps3 :)
  • Hydroceph
    dedede termeszetesen dolgozom, ne viccelj, csak szerencsére elkepesztoen jo helyen (csaladi vallakozas) ennek koszonhetoen rengeteg a szabad idom:) van hogy 2_3 napig nem kell mennem, fix penz:)
    legalabb iylenkor van ido baratnore, csak ugye most neki megindult suli szal kell a box :)
  • SD456
    Most csak úgy mondtam egy példát, gondoltam, hogyha Xboxot veszel akkor nem csak dísznek veszed :D Nekem is ment régen ennyit a PS2, sőt még ma is néha előveszem.
  • Minstrel
    úgy is jön a hdd-re másolás, lehet kímélni kicsit a dvd lejátszókat
  • DöflingR
    Hát akkor télleg sok időd lehet.. Dolgozni meg egyéb ilyen helyeket nem látogatsz?:D
  • Istencsászár
    Annyit játszasz vele amennyit akarsz:)
  • Hydroceph
    Hát nemtudom, biztosan lenne hogy egeszejszakas kockulas lenne, nem kevés.
    igazábol azert kell mert sok a szabadidom es vhogy jobban bejon konzol mint pc.
    elég gáz az az 5-6 ora sztem =/
    ps2om 3 évig birta ugy h napi 12 orat ment zsinorban altalaban, de hozzam mar 2 évesen kerult.
    igy most eléggé elment ekdvem a dologtol..
  • SD456
    Szerintem ezek a dolgok attól is függnek, hogy hogyan használja az ember. Van aki napi 5-6 órákat játszik vagy többet annak nem csodálom, hogy elkopik a szíj a dvd olvasóban, vagy túlmelegszik. Én is sokat használom de nem akarom kinyírni. Ha vigyázol rá szerintem sokáig kibírja.
  • DanielT
    Hülyeség, semmi bizonyíték a lentebb elhangzottakra.
  • Hydroceph
    Most komolyan, ezek alapjan kicist elment kedvem box vasarlastol, eléldegélt "jopar evig"? ne basszal mar ki velem, mi ez?
    megfő? elkopik a szij? menjetek mar nem 2-3 évre tervezem, ekkora fos lenne a box?
  • diamond35
    igen szinte ott mindig minden olcsó én is ott vettem
  • diamond35
    Nagyon köszi hogy segíteni akartál de nem megy hülye fasz vagyok egyedül nem megy angolul is allig tudok ugy hogy inkább hagyom
  • bexinho
    Én is azt hallottam, hogy nem tesz jót a dvd olvasó szíjnak, meg ugye ami alul van rács, azon keresztül megy be a 'friss' levegő neki, így ha állítva teszed, szerintem eléggé akadályozva van úgy. Érdemesebb fektetve használni, az egészségesebbnek tűnik.
    A vitrin dolog nem feltétlen praktikus megoldás. Ha nagy, akkor nincs akkor veszélyben, de a lényeg,h áramolni tudjon a levegő, és az egy zárt "kis" helyen nem feltétlen megfelelő.
  • DanielT
    Zárt szekrényben megfőzöd. Próbáld ki, hogy berakod, játszol egy fél órát, nyisd ki résnyire és rakd be a kezed. Forróság lesz bent és a venti üvölteni fog úgy pörög.

Én beépítettem szekrénybe, de a hátlapra szereltem egy 12 centis ventit ami kinyomja a meleget, így tökéletesen működik, de van mikor elfelejtem bekapcsolni a ventit és arra figyelek fel, hogy üvölt a gép mint egy tornádó.
  • SpeedXHUN
    Állítva sok embernek eléldegélt jópár évig,bár van egy olyan pletyka,hogy rossz neki mert elkopik a dvd olvasó szíj
    a asszem.
    vitrin az gázos,a lényeg h menjen be levegő és hátul a meleg kimenjen.
  • XuChi
    Lenne egy baromi láma kérdésem. Előre is sorry.

A boxot ha állítva használom van valami hátulütője?

Tényleg sorry ha idegesítő volt a kérdés :R

Ui: Ha zárt vitrinben lessz a box mekkora az esélye annak hogy megfő?
    Nem kicsi a vitrin kb 100x40x80 a mérete. (szélesxmélyxmagas :D)
  • detoxic
  • PoisonChihuahua
    Mivan?
  • DöflingR

"Nyugi, elhisszük a konfigod... ;)" :D
  • diamond35
    Hogyan tudnék a a passport izéra regisztrálni mikor bese jön ha rá kattanok[#winkG az ikon-ra
  • theone91
    Látod ezért hisszük el egy olyan embernek, aki egy kóláról nevezi el magát... :D
  • PoisonChihuahua
    Épp múltkor néztem egy ilyen konfigot valamelyik számtech-boltban (pont ilyen, csak nVidia karival). Fél milla volt...