176877

-
Xbox 360 és Rock Band 2 közös reklámja. Kicsit kattant... :D -
Egyszerű... Vegyél Péjjest. -
Pl:
Gears of war 2:
Sendit: 34,89 +1,5 font posta
Thehut: 34,93 +1 font posta (én kifogtam akcióban 29,9 ért...)
Game: 39,90 +3 font posta
-
Szerintem nem. A thehut.com és a sendit.com ugyanaz a cég, de különböző árakon, az egyik cucc itt, a másik ott olcsóbb. A postaköltség a sendit-nél 1,5 font a thehut-nál 1 font, a game-nél 3 font. A premier áras cuccok a game nél 39,9 a másik kettőnél 37 illetve 38. Az akciók pedig még brutálisabbak. -
Új játékoknál mindenképp. -
még a multkor ajánlotta DanielT - igencsak jo akcioik vannak néha.
de általánosságban a game.co.uk olcsobb! -
Ez kurvajó oldal! Azt hiszem fogok innen rendelni pár dolgot. -
naval #50344 Nekem is volt ilyen már egyszer cod4-el...kikapcsoltam bekapcsoltam és utána jó lett.
lehet azért mert valami másolási valami....mert az enyém írt lemezezel csinálta... -
EasyLife #50343 Szerintetek olyankor mi van ha játszom a boxal (cod4-et) és egyszer csak elszaródik a kép szal ilyen mosottak lesznek a színek, utánna kiléptem a gammából dashboardra ami ugyan olyan mosott színű. újraindítom a boxot tv villan egyet szokás szerint de nem csinál utánna semmit. se kép se hang. kábelek jók. de semmi hibát nem jelez az elején a 4 led. -
sendit.com - dark sector 3000ft + posta(=500ft) -
Én is suli közben 2-3 naponta veszem elő 2-3 nagy ritkán 4 órára. Ha ismerőssel játszok, akkor
néha több, de az ritkán fordul elő. -
Nekem sima x-nél van ez :D -
és a PC-sekre mondják azt, hogy kockák :D
napi 12 óra az már nagyon gáz szerintem. -
Én nem tudom, de maximum 2 naponta bekapcsolom 2-3 órára (max ennyire érek rá), de mikor nyílna a DVD-tálca, van hogy ki se jön, van hogy villog továbbra is visszamegy. -
tyrant71 #50337 nálam ~20 órát szokott menni naponta, amikor nem dolgozom, havi 16-17 nap
reggel 5-kor bekapcs éjfél után kikapcs és semmi baja nincs
persze nem játszok ennyit, de ha elmegyek otthonról vagy alszok közben akkor se szoktam kikapcsolni -
Hydroceph #50336 olvastam régen vmit konzolokrol hogy bevezetnek vmi pontozast liveon keresztul, h SPben mennyi pontot értél el vagy vmi ilyesmi. es lesz ranglista stb, van már ilyen? igaz ez egyaltalan?
elég gusztustalan dolognak tartom -
Köszönöm a válaszokt.
-
Hydroceph #50334 Jahh, amit akartam kérdezni, tom h warez, de nem az a lényege. ha jol ertelmeztem korabbi hszeket akk routerrel meglehet osztani a netet boxra, akk elvi hozzaferek geprol box hddhez nem? akkor elvileg lehet egybol oda tolteni jatekot nem? -
Hydroceph #50333 ahham értem, hát jo mindegy végulis, szorakozasra kell birja amig birja, max majd lesz egy véleményem rola ha bedoglik aztan kiprobaljuk ps3 :) -
Hydroceph #50332 dedede termeszetesen dolgozom, ne viccelj, csak szerencsére elkepesztoen jo helyen (csaladi vallakozas) ennek koszonhetoen rengeteg a szabad idom:) van hogy 2_3 napig nem kell mennem, fix penz:)
legalabb iylenkor van ido baratnore, csak ugye most neki megindult suli szal kell a box :) -
Most csak úgy mondtam egy példát, gondoltam, hogyha Xboxot veszel akkor nem csak dísznek veszed :D Nekem is ment régen ennyit a PS2, sőt még ma is néha előveszem. -
úgy is jön a hdd-re másolás, lehet kímélni kicsit a dvd lejátszókat -
Hát akkor télleg sok időd lehet.. Dolgozni meg egyéb ilyen helyeket nem látogatsz?:D -
Annyit játszasz vele amennyit akarsz:) -
Hydroceph #50327 Hát nemtudom, biztosan lenne hogy egeszejszakas kockulas lenne, nem kevés.
igazábol azert kell mert sok a szabadidom es vhogy jobban bejon konzol mint pc.
elég gáz az az 5-6 ora sztem =/
ps2om 3 évig birta ugy h napi 12 orat ment zsinorban altalaban, de hozzam mar 2 évesen kerult.
igy most eléggé elment ekdvem a dologtol.. -
Szerintem ezek a dolgok attól is függnek, hogy hogyan használja az ember. Van aki napi 5-6 órákat játszik vagy többet annak nem csodálom, hogy elkopik a szíj a dvd olvasóban, vagy túlmelegszik. Én is sokat használom de nem akarom kinyírni. Ha vigyázol rá szerintem sokáig kibírja. -
Hülyeség, semmi bizonyíték a lentebb elhangzottakra. -
Hydroceph #50324 Most komolyan, ezek alapjan kicist elment kedvem box vasarlastol, eléldegélt "jopar evig"? ne basszal mar ki velem, mi ez?
megfő? elkopik a szij? menjetek mar nem 2-3 évre tervezem, ekkora fos lenne a box?
-
igen szinte ott mindig minden olcsó én is ott vettem -
Nagyon köszi hogy segíteni akartál de nem megy hülye fasz vagyok egyedül nem megy angolul is allig tudok ugy hogy inkább hagyom
-
Én is azt hallottam, hogy nem tesz jót a dvd olvasó szíjnak, meg ugye ami alul van rács, azon keresztül megy be a 'friss' levegő neki, így ha állítva teszed, szerintem eléggé akadályozva van úgy. Érdemesebb fektetve használni, az egészségesebbnek tűnik.
A vitrin dolog nem feltétlen praktikus megoldás. Ha nagy, akkor nincs akkor veszélyben, de a lényeg,h áramolni tudjon a levegő, és az egy zárt "kis" helyen nem feltétlen megfelelő. -
Zárt szekrényben megfőzöd. Próbáld ki, hogy berakod, játszol egy fél órát, nyisd ki résnyire és rakd be a kezed. Forróság lesz bent és a venti üvölteni fog úgy pörög.
Én beépítettem szekrénybe, de a hátlapra szereltem egy 12 centis ventit ami kinyomja a meleget, így tökéletesen működik, de van mikor elfelejtem bekapcsolni a ventit és arra figyelek fel, hogy üvölt a gép mint egy tornádó. -
Állítva sok embernek eléldegélt jópár évig,bár van egy olyan pletyka,hogy rossz neki mert elkopik a dvd olvasó szíj
a asszem.
vitrin az gázos,a lényeg h menjen be levegő és hátul a meleg kimenjen.
-
Lenne egy baromi láma kérdésem. Előre is sorry.
A boxot ha állítva használom van valami hátulütője?
Tényleg sorry ha idegesítő volt a kérdés :R
Ui: Ha zárt vitrinben lessz a box mekkora az esélye annak hogy megfő?
Nem kicsi a vitrin kb 100x40x80 a mérete. (szélesxmélyxmagas :D) -
detoxic #50317 

-
Mivan? 
-

"Nyugi, elhisszük a konfigod... ;)" :D -
Hogyan tudnék a a passport izéra regisztrálni mikor bese jön ha rá kattanok[#winkG az ikon-ra -
Látod ezért hisszük el egy olyan embernek, aki egy kóláról nevezi el magát... :D -
Épp múltkor néztem egy ilyen konfigot valamelyik számtech-boltban (pont ilyen, csak nVidia karival). Fél milla volt...