176877
banner
  • Gideon Wieth
    Én szerintem //Szerintem// eddig a Fifákban a magyar szinkron a legjobb :) van benne valami amitől télleg jó :) a többi az olyan semmilyen :)
  • DöflingR
    Nem szivesen :)

(remélem tudod mért)
  • zola2000
    Köszi a segítséget, megvan, jön szépen :)
  • Pacal17

666. tul.képpen ték, és egy gonosz hozzászólas

kackackac
  • Gideon Wieth
    van olyan, de ezt most hagyjuk :)
  • DöflingR
    ilyen release nem létezik n_n
  • Pacal17
    olyan van hogy Fifa09_Hungarian_GameStore.hu
  • Gideon Wieth
    jó lesz az... de cssssst !!!!
  • Gideon Wieth
    valaki segítene picit ? letöltöttem végre a Fifát! // Demóra gondolok//

Az lenne a kérdésem hogy a lövés hogy van benne ? Mert valahogy a Pes belémrögzült de azzal a technikával mindig fölé megy. Meg lehet találni valahol Csel leírást ?
  • Sinyo70
    kár hogy a cod4 nek nincs demója
    nekem a graf miatt tetszett a betli,pláne a többi demó hoz képest.
    a legtöbb éjszakaisötét..mondjuk a fegyver lámpa foncsor mitázata sem utolsó látvány..
  • CaviaR
    Valahogy nekem nem jött be a Bad Company annyira, mint számítottam.

Fura volt, hogy minden előzmény nélkül leraknak, h na 1perc lenéz-felnéz-gugol-lő tréning után go háború.
    A másik, meg h mivel kezdő vagyok, természetes h lenéznek, de akkor miért én vezetem a csapatot az első pillanattól kezdve??? :O Nélkülem egy lépést nem mennek, lőni is csak épp hogy hajlandóak, de azt is elég tehetségtelenül, ráadásul halhatatlanok.. :P Fura volt h kezdőként kezdtem, és a végén is annak tartottak, pedig helyettük csináltam mindent. Felirat nincs, nekem gyakran hiányzott.

Ami pozitív: elképesztően szép grafika, ellenfelek intelligenciáját sztem nagyon eltalálták, poénos beszólások, sok és elég változatos misszió

Mondjuk ha nem pont elötte vittem volna végig a COD4-et, biztos jobb lenne az értékelésem. COD4-ben pozitívan csalódtam, de nagyon. Szépen összeszedett sztorija volt, elején a gyakorlóállomás poén volt, végén meg ahogy fekszünk félájultan a hídon és odacsúsztatja a stukkert a srác.. Huhh most is kiráz a hideg, ott volt nagyon. Szal sztem jobb a COD4 a BF-BC-nél.
  • Alwares
    Az. A 20-ason meg volt alapból 13 GB :S - a demók stb...
  • Sinyo70
    ma leszedtem ezt a bad campanyit (betlifild)!
    a legf....b a demók közt ! szerintem !az már graf a javábol.
    valahonnét ismerős volt !!
  • Cápafogxy
    Megjött az XBOX360 pro-m 60GB ugyebár rajtavannak az alap kis arcade játékok és így 48,8GB szabad helyem van ez normális?
  • PoisonChihuahua
    Az nem patch lesz, hanem teljes dashboard update.
  • Sinyo70
    kár
  • DanielT
    Persze, a lemeznek bent kell lennie végig.
  • Sinyo70
    a pc-m hangjához képest 1/4 amit szól a box!!
    és hogy fog ez a patch működni ??
    gondolom azért indításnál kéri majd az eredetit mint pc-n??
  • peter31
    Így van így pontos, de lesz. Így akinek van víhűtése az tud igazán csendes gépet produkálni.
  • arty
    csuszik a frissités, novemberben jön csak az installos móka
  • peter31
    igen
  • Sinyo70
    hallottam hogy lehet majd vinyórol is játszani (eredetivel), kímélve az olvasót !
    valami patch formájában jön ki októberben . Ez igaz ??
  • peter31
    Sziasztok!

Van esetleg valakinél egy eladó vezetékes joy?

thx
    p
  • Pacal17
    minnyá
  • trick daddy
    Mikor lesz Midnight Club L.A.
  • arty
    "pc-t meg használt" = pc-t meg használd a DVI bemenetén a monitornak
  • arty
    monitorral? gondolom a pc is arra van kötve, ezesetben vegyél egy VGA (spec, xboxos!) kábelt a boxhoz, a pc-t meg használt

(egyébként DVI kimenet nincs a boxodon, max HDMI)
  • Gideon Wieth
    mikor lesz mirror's edge demó ? :)
  • XuChi
    Lehet mosmár jó lesz végre.
  • Gideon Wieth
    Jé mostmeg müködik a live... nem értem mi volt tegnap :S
  • ScOpU
    Üdv!
    Lenne pár láma kérdésem:)
    -Milyen kábellel tom összekötni a masinát egy monitorral(van benne dvi kimenet)és kb mennyibe kerül?
    -Az elit csak annyiban különbözik a premiumtól hogy 120gb a merevlemeze?
    Előre is kösz!
  • bexinho
    És itt ha sign in, akkor a live-os e-mail címem meg jelszavamat kell megadni? mert ott Anglia van, meg nm a jelenlegi irányítószámom.
  • Alwares
    Itt érdemes. Meg gyorsítja a dolgokat.
    https://service.xbox.com/servicehome.aspx?mkt=en-gb&scrx=1
  • Örm
    Kösz az infót!
  • Gabe18
    Szerintem ötletes.Ilyen akcio-sci-fi téma.Gears of War szerü külső nézet,csak itt nem a fedezékbe bújocska az extra,hanem a spéci fegyvered,amivel a földes talajon vagy dombot tudsz csinálni,vagy gödröt.Ehhez kapcsolódóan vannak a pályán való továbbjutáshoz kis feladatok,na persze nem kell nóbel díj a dolgok kitalálásához,de nem rossz.Persze rövidesen feltünek a gaz ellenségek akikkel tűzharcba lehet bonyolódni,ahol szintén érdekes ha ellenfeld alá csinálsz egy gödröt amibe beleesik,vagy magad elé egy dombot fedezéknek,stb...
    A demó alapján nem volt rossz,hogy egy egész játékot ki tudnak-e tölteni hogy érdekes legyen így,az kérdés...
  • bexinho
    Mármint? xbox honlapon be tudok jelentkezni, mert van liveo-om. VAgy milyen regisztrálásra gondolsz? Mellesleg szerintem nem sok értelme lenne, mert akinek nincsen nete, és úgy hibás a gépe, és mondjuk nem tud net közelbe kerülni, vagy nem tudja h reggelni kell... NEm értem...
  • Alwares
    Érdemes előtte a magyar xbox honlapon beregisztrálni.
  • bexinho
    :D Értem. Garilevél megvan, sorozatszám, gyártási dátum leírva, vinyó leszedve. Holnap felhívom őket már 8kor suli előtt, és remélem kedvező lesz. Amúgy megnéztem a vásárlási dátumot, november 26. Egy hónappal megvoltam csúszva, de ez legalább megnyugtat:)
    Köszi az infokat! Remélem gyorsak lesznek, mert a Fifa-t is most fogják hozni, de sajnos úgy néz ki h port fog fogni egy ideig... :S
  • Gideon Wieth
    problémámra senki semmit ??
  • Örm
    Tudom, hogy van demo, de most nincs időm se leszedni, se kipróbálni.