Valahogy nekem nem jött be a Bad Company annyira, mint számítottam.
Fura volt, hogy minden előzmény nélkül leraknak, h na 1perc lenéz-felnéz-gugol-lő tréning után go háború.
A másik, meg h mivel kezdő vagyok, természetes h lenéznek, de akkor miért én vezetem a csapatot az első pillanattól kezdve??? :O Nélkülem egy lépést nem mennek, lőni is csak épp hogy hajlandóak, de azt is elég tehetségtelenül, ráadásul halhatatlanok.. :P Fura volt h kezdőként kezdtem, és a végén is annak tartottak, pedig helyettük csináltam mindent. Felirat nincs, nekem gyakran hiányzott.
Ami pozitív: elképesztően szép grafika, ellenfelek intelligenciáját sztem nagyon eltalálták, poénos beszólások, sok és elég változatos misszió
Mondjuk ha nem pont elötte vittem volna végig a COD4-et, biztos jobb lenne az értékelésem. COD4-ben pozitívan csalódtam, de nagyon. Szépen összeszedett sztorija volt, elején a gyakorlóállomás poén volt, végén meg ahogy fekszünk félájultan a hídon és odacsúsztatja a stukkert a srác.. Huhh most is kiráz a hideg, ott volt nagyon. Szal sztem jobb a COD4 a BF-BC-nél.