176876

-
Fable se jelent még meg. Hétfőn viszont már lehet majd kapni egyes helyeken... -
Arról van szó, hogy lövés közben beragad a fegyver és újra kell tölteni, hogy újra működjön(stalkerben így volt, fc2 nincs még meg) -
Akkor kb. ugyanott vagyok. -
Posta? -
Agreed. -
Csak az a baj hogy nem vagyok pesti. -
Tolja valaki a fable 2t, milyen lett? -
a GoW-os reload az egyik legjobb, kár, hogy más gámában nem nagyon van ilyesmi. -
*-* -
jatekaim.hu-n 11.000-ért hirdetik elővételben
-
A GoW-ban is van valami ilyesmi (nemtuttyamirőlvanszópontosan), monnyuk csak ha rosszul töltesz újra. -
A fegyverberagadás nem új ötlet, pl. a stalker-ben is benne van. Egyébként úgy szeretem amikor a legnagyobb harc közben beragad...
-
Ő? Teszter? Náting méksz szensz enimór!!! :D -
Hát nem látod az aláírását?
" Élj ahogy jól esik,NEM baj a meg is lesik, TEDD AMI ÉLVEZEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!"
Még mindig röhögök... :D:D:D:D:D -
hallod most pont nem warez :D valami tesztelőknek kiküldött cucc. -
Nemigaz bazdmeg.. A Faszom televan már veletek.. Warezoljatok nyugottan,de nem kell vele keménykedni,hogy mekkora nagy faszagyerekekvagytok hogy letöltöttétek a buzi release-eteket és kiírtátok a kurva flessboxotokra.. Lehet takarodni keciek :) -
-
Far Cry 2 (XBOX360) 2008.Oct.27
Takarodj innen a warezoddal... meg lett mondva. -
Olcsóbban is kijöhettem volna ha nem ilyen rossz az árfolyam,de szerintem így is jó vétel volt ennyiért.
24-én elvileg megjelenik, ha akkor postára adja,hétfőn vagy max. kedden itt van nálam(Angliából jön a cucc).
Remélük a legjobbakat :) -
mióta van boxod?:) -
Ragnar360 #51666 -.- az mire ideér, háát...plusz drága volt annyiért szerintem :) (hamár egyszer ebay stb.) -
Grizzly4x4 #51665 én a gearst fogom megvenni a farcry az nekem még ráér bár biztos nagyon király játék az is -
Grizzly4x4 #51664 Merül barátom merül cserélj elemet! -
Most rendeltem az Ebay-ről Far Cry 2-t , 12375 Forintomba fájt,hiába szar most a forint,de ennyi pénzért nekem bőven megérte.
Remélem 27-én már tolhatom is
!
Üdv. -
Ragnar360 #51662 Azt akarja, hogy vágd földhöz -.-
Egyébként meg csak merül :P -
Inkább nem reagálok semmit.
Olyankor mit csinál a kontroller amikor forognak rajta a fények? -
Far Cry 2 Spoiler mentes lényeges játékélményt rontó dolgot nem írtam de azért mégiscsak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A grafika varázslatol minden szépen ki van dolgozva nem volt még töltés nekem amióta komolyan megkaptam az irányítást remek ötletek vannak benne a fegyverberagadás hattalmas ötlet. Nagyon idegesítő tud lenni de hatalmas.Amit még így észrevettem hogy piszok nehéz a játék, nagyon okosak az ellenfelek. A főszál nincs meghatározva, apró küldetések mellékszálak megcsinálásával haladhatsz folyamatosan előre. A térképnek több a szerepe mint ami a videókon látszik mivel ugye alacsonyabb szinteken GPS jár magasabb szinteken már iránytű meg a térkép CSAK... A játék indításánál meg több karakter közül is lehet választani.. Vannak társaid is a sok ellenfél között érdemes velük is foglalkozni mert sokat segítenek. Egyszerre egy egykezes fegyver, egy gépfegyver vagy vele egyszintü illetve egy bazooka vagy vele egyszintű fegyver plusz egy machate lehet nálad. Többet nem írok mert az már nehéz lenne spoiler mentesen :) Privibe viszont bármire szívesen válaszolok. -
Kereken 2 hét, de megjött az X :D Király! Új drive + adtak ajándékba 1 hónap live-ot kártyán :D -
Drive hibákra csak 1 év gari van, az neked már lejárt :) De ha esetleg berrodozik a téid, lehet kapsz bele uj meghajtot is :D -
jó temeg játszad már ki a gtaiv-t 100% utána ugass:D -
ez így összesen már 2 KETTŐ topik hűűűűha :D -
Hátő.. nem:) Pl az én topicomba:D -
A PS3-ba is? 

-
kussolsz:D De ma valami front van? Minden warez hős okoskodik.. nem csak ebben a topicban :D -
Ragnar360 #51652 Na samu mostmár vágod mire írtam be azt nemrég :D -
Van mikor van pénzem van mikor nincs. Rossz érzés, ha nem tudom megvenni az ilyen jóságokat mint a Fable 2. Vagy a Mirrors Edge... -
Értem h hogy nem értetted. 
Ha meg magátol nem jön rá h be kéne tapasztani a száját akkor majd az illetékes szervek megteszik...
-
Ha warezol akkor mért nem tud csöndbe lenni mért kell azt mindenkinek tudni,hogy warezbetyár.. így értettem,hogy büszke a warez lemezére.. -
Nem úgy értettem.. no mind1 -
Ez nem büszkeség,csak pénztárca kérdése...
Ja még annyi hogy ez egy "hobby",ami ugye pénzbe kerül(mint minden hobby álltalában),valaki a lemezen akar spórolni,a többiek meg cserélgetnek,megveszik az eredetit...