banner
  • Gideon Wieth
    Far Cry 2 Spoiler mentes lényeges játékélményt rontó dolgot nem írtam de azért mégiscsak...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A grafika varázslatol minden szépen ki van dolgozva nem volt még töltés nekem amióta komolyan megkaptam az irányítást remek ötletek vannak benne a fegyverberagadás hattalmas ötlet. Nagyon idegesítő tud lenni de hatalmas.Amit még így észrevettem hogy piszok nehéz a játék, nagyon okosak az ellenfelek. A főszál nincs meghatározva, apró küldetések mellékszálak megcsinálásával haladhatsz folyamatosan előre. A térképnek több a szerepe mint ami a videókon látszik mivel ugye alacsonyabb szinteken GPS jár magasabb szinteken már iránytű meg a térkép CSAK... A játék indításánál meg több karakter közül is lehet választani.. Vannak társaid is a sok ellenfél között érdemes velük is foglalkozni mert sokat segítenek. Egyszerre egy egykezes fegyver, egy gépfegyver vagy vele egyszintü illetve egy bazooka vagy vele egyszintű fegyver plusz egy machate lehet nálad. Többet nem írok mert az már nehéz lenne spoiler mentesen :) Privibe viszont bármire szívesen válaszolok.