176876

-
marcimilan #52547 ez eredeti !!! ne szójjá be. 
-
Na itt jön megen a nagy kérdés,warez lemez é,vagy eredeti é?És akkor kezdödik a téma elölről... 
Merha' warez akkor b@zd ki a picsába a lemezt,sz@r a géped,te kocsog warezos,etc,etc!
Merha' Originál lemez akkor gyári hibás,esetleg a konzolod nem müködik megfelelően,de akkor ha minden igaz van garid... -
marcimilan #52545 nkem meg állandóan lefagy a saints row 2 , mi vele a teendő?????????
-
Zene és film warezzal lehet menni az adott fórumra.. ez a játékosok fóruma, azon belül a kozolos... hogy ki mit tölt le senkit nem érdekel, de ha warezol játékokat és pofázik akkor ne csodálkozzon. -
meg é lehet tudni hogy hol? mert ha télleg legálisan számlával vetted, nyugodtan leírhatod az üzlet nevét, a sok media markt meg hasonlók is elhangoztak, szal ne tartsd magadban! -
De van. Mégpedig az, hogy ez az Xbox 360 topik. Tehát az az érdekes ami ezzel kapcsolatos. -
peter31 #52541 Igen én is így sejtem. Ezért is úgy gondolom, hogy nincs semmi oka olyannak aki filmet, zenét vagy más jogvédett tartalmat töltött le vagy akár csak nézet meg beszólni az xbox warezosnak. Az is ugyanolyan lopás nincs semmi különbség a kettő között. Az egyik a játék fejlesztőknek a másik a film készítőknek a harmadik a zene iparnak árt. -
Olyan ember nincs akinek nincs "se film, se zene, semmi az ég világon." -
peter31 #52539 Kicsit tényleg gáz ez a warez nem warez téma van erre is fórum ott kell ezt kitárgyalni itt.
Galmat! Ugyanakkor miért maradjon csöndbe és húzza meg magát az akinek csak eredeti játéka van? Ez butaság szerintem. De abban teljesen igazad van, hogy azaz anti warezos pofázzon csak akinek semmiből sincs másolt se film, se zene, semmi az ég világon.
-
Nem értem mit röhögnek vagy mit élveznek azon az "eredetisek", hogy egy "warezos" playert kibannolnak? kb ez megy ...
Warezosok pedig jól tennék, ha álcáznák magukat itt a fórumon. :)
100 hsz-ből 80 arról szól kb hogy remélem meghal az összes warezos.
Mellesleg akárhogy nézzük 4-5 új, eredeti játék árából vehetsz egy új boxot. -
Hát ezt én se tom. De ők azt mondják átalakul. Lesz belőle 576 kbyte, pc-s cikkekel. A régi fejlesztők többsége meg lép. Jön asszem főszerknek Grath a pc gurutól. Onnan meg a Sasa is elment,de őt nemtom hogy hova.
Volt anno még a Gamepro magazin, a maga 298 ft-os árával. Na azt nagyon bírtam! 1. olcsó volt 2. egész sok mindenről írtak. 3. nem volt hozzá fölöslegesen dvd melléklet...Mert ez sztem fölösleges manapság,amikor az emberek többsége több megabites nettel rendelkezik, pár pillanat allatt mindent meg tud szerezni:demók,driverek,utility...
Aztán elmentek anno nyári szünetre, ami már akkor furcsa volt amikor azt az uccsó számban írták(újságnál nyáriszünet??). aztán nem volt többé.. Az persze igaz,hogy a cikkek nem volt annyira színvonalasak, mint a guruban pl ,de a lényeg benne volt. Lehetett benne érdekes dolgokról olvasni. Nekem pl nem tetszik a mai pc-s magazinokban a sok laptop,mobil,kamera cikk a legfelső árkategóriából. Úgyse lesz Lamborghini mobilom,meg ionokat kibocsátó laptopom.....
Kár ezért a kettő magazinért,mert tényleg jók voltak. Azért az újságolvasásnak,meg a könyvolvasásnak van egy fílingje, amit neten sose kap meg az ember. -
peter31 #52536 Szerintem a Media Markt, Saturn, Electro World, Tesco, stb stb biztos van áruhitel. -
mit szólnál hozzá ha innét bogarásznál ? -
Büddzséproblémák?
Nemtudom, kivülálló vagyok. -
Ironic Fail... :D -
Krisztofer45 #52532 Hello tudnátok oan boltokat mondani ahol hitelre lehet vásárolni xbox 360-okat?? köszii -
11.500-ért vettem én is. szóval ennyit arról hogy drágák a játékok X-re. aki szemfüles az talál olcsóbb megoldást, aki meg marha az menjen a médijamárktba -
Akkor miért lett cancel? -
Igen... amióta igy fel van dobva az internet... nem igazan éri meg senkinek újságot venni..
Van aki szereti. GameSpot-nak is volt amcsiba egy ilyenje de abban konkrétan azok a review/preview-k voltak amik a site-on is és így hamar behalt :D -
Kurvajó volt. -
2 havonta megvettem 1-1 számot... voltak benne érdekes cikkek ( és itt nem a játék tesztekre gondolok, hiszen neten öccázezer ilyet tudok olvasni 0day ) -
Ragnar360 #52526 Na látjátok, erről beszélek!
(Félreértés ne essék...) -
Te komolyan sajnálod? Tudod nem azért alitottak le... mert annyira jó volt :D
-
576 rip... -
A gametrailersen már fenn van a Dead Space Videótesztje,akit érdekel.
link
8.8-at kapott. A sajnos megboldogult 576 Konzolban pedig 9-et. Na az még hiányozni fog. Nemnagyon van kedvem pc-s tartalmakat olvasni benne,majd, arra ott a pc guru,meg a gamestar. Remélem nem fejelik meg cd melléklettel..Kár érte.. -
inkább nézzétek meg a mortal kombat vs DC universe újabb vidijét
videó
Jónak ígérkezik. Batmannal Catwomant gyilkolni.
-
Meg a ps3-t, hogy ne legyen warezos hsz:P
-
Jó ha nagyon tudni akarod, vannak eredeti játékaim meg nem eredetiek is .Úgy mint bárkinek. De ha neked nem figyel otthon a polcon 1 db másolt film,játék,zene, akkor kihúzhatod magad! Ha meg nem ez olyan vita,hogy vki 5 cm-el van a víz alatt vki 50el vki meg 100al. Tök mind1. Mind megfullad. ennyi. Itt mindenki egymásra mutogat. 
...nem értem miért nem lehet lezárni, és normálisan beszélni, nem úgy mint az utánad következő hsz-ek. Na ez a fölösleges!
...tényleg uccsó ilyen hozzászólás. -
Ezért találták ki a játékaim.hu-t. -
Sőt, mindenki maradjon csöndben... -
Kevesen vásárolnak a cdgalaxisban, nem véletlen ;)
---
Ragnar, Theone, Dölfinger: de már megint Ti termeltetek teljesen felesleges 3 hsz-t ... nem egy "warezos" ... ésha galmat felveszi a kesztűt, megint nem lesz sose vége :( Tök mind1, h melyik oldal 'offol', az OFF ugyanaz :(
---
na, erre most én is csináltam egy tök felesleges hszt :D -
Yapp! :) -
Hát igen. -
Ragnar360 #52514 Beleolvastam néhány mondat erejéig az uccsó hszekbe, látom fölösleges a téma ismét...
btw nem kell elárulnod, hogy melyik közé tartozol ? Már szerintem mindenki tudja.
PS: ennyi idő alatt énis leszürtem, könnyen elárulja magát az ember. -
Akkor mondok neked cd galaxisos árakat:
Dead Space 13 490 Ft
Star Wars: The Force Unleashed 14 990 Ft
Brothers in Arms: Hells Highway 14 990 Ft
Racedriver Grid 14 990 Ft
És nem mondom meg melyik vagyok, pont a lentebb említett indokom miatt. Mert nem ez számít. Ne aszerint itélgessünk már,hogy warezos vagy nem.
És pont az ilyen kirohanásokról írtam,hogy ilyenektől legyen mentes a topic....mind1. nekem ez az utolsó ilyen hozzászólásom.Azért írtam ide a lentieket, mert unom már a sok fél-off hozzászólást, és be kéne már fejezni! Őszintén szólva le****om kinek milyen lemez pörög a meghajtójában, ez magánügy,nem vagyok kiváncsi rá, és sztem nem erről kéne itt beszélni.. ez kritika mindkét oldalnak. Ennyi. -
jaja a mozgás elég furcsa, meg, hogy az ember a kép bal oldalán van. Amúgy elég jó értékeléseket kapott, ahogy olvastam. A videók alapján is elég jónak tűnik.
Én már azért az Alan wake-et várom, mert az ütni fog, reméljük.
Aztán meg elég nagy gondban lennék, a suliban mostanság(zh-k időszaka) ha az őszi játékdömping minden tagjával játszanék, de azért örömteli, hogy nagyon jó game-ek jöttek és jönnek ősszel ki. Majd bepótoljuk, ami most elmarad.
Ősszel:
Cod5,Star Wars: TFU,Alan Wake,Mirror's edge,Far Cry 2,Dead Space,Brothers in Arms:HH,Fable 2,NFS:Undercover,Fallout 3,James Bond:Quantum of Solace,Gears of War 2. és még sorolhatnám.Sztem a jelen box legszínvonalasabb ősze/időszaka van. VÉGRE!
-
gta4 nem lesz magyarul polcon. iszonyat sok a szöveg a játékban, ezt lefordittatni kisebb vagyon :)
és ki vette itthon, boltban, hivatalos forgalmazótól? kicsi a piac ehez! pláne egy ujrakidásra nincs esély, hiszen már teljesáru játékként sem lehetne forgalmazni ... -
köszi a magyar címeket !
gta4 ?? nem óhajtják esetleg magyarul??
pl pc volt egyszer egy olyan eksön a tescoban hogy az eredeti angol sims2 lemezt kicserélték magyarra !! ja és ingyen !!!! x - en volmár ilyenre példa ?? -
Megkérdezném te melyik kategóriába tartozol? A warezos ugye?
Meg mi ez,hogy 16-17 ezer forint? Csak úgy elmondanám,hogy 12k-ért veszem a gow2-t majd, ami szvsz megér ennyit megjelenéskor :) -
Ok, beszéljünk a játékokról. Tegnap vettem meg a Dead Space-t 11500 Ft-ért. Ez ugye nem 16-17e. Arról nem beszélve, hogy aki mindig ezt hajtogatja, hogy ő nem vesz eredetit, mert 17ezer ft és társai, azok úgy látszik elfelejtik hogy el is lehet ám adni az eredeti játékot! Tegyük fel 2 hét alatt végignyomom és eladom 1000 Ft-al olcsóbban. Egy dual layer lemez 600 Ft. A különbség 400 Ft. És eredetivel nyomtad. Na mindegy.
Dead Sapce vélemény, spoilerek nélkül:
Nagyon kellemes grafikája van, atomstabil frém Vsync rendben. A hangok zseniálsiak, pedig csak sztereoban hallottam, el sem merem képzelni milyen lehet Dolby-ban. Az alap tehát adott:) Ami első pillanatra riasztó lehet az a karakter dizájn, ami a főhősünknél enyhén szólva félresikerült az én szájízem szerint, de ez relatív ugye:) A mozgása is jobban hasonlít egy majomra, mint egy emberre, de ez legyen a legnagyobb baj.
Sztoriról nem mondok semmit, de nem rossz, pláne így full magyar nyelven:) A játékmenet összetettebb, mint sokan gondolnák(pl. én:)), vannak munkapadok, lehet vásárolni tárgyakat, fegyvereket, ez a része majdnem olyan mint egy RPG-ben, lehet fejleszteni a fegyvereinken, miegymás. Még nem is látom át teljesen így 1:30 óra játék után:) Mindent összevetve nagyon kellemes csalódás! Irányítás is rendben. Paráztatós is rendesen, akinek ez kell, nem fog mellé:)
Nekem nagy űrt tölt be a játék, mert a nyomozós nézelődős játékmenet jellemző inkább rá, amit vártam anno pl. a Bioshocktól is, csak kaptam helyette darálást. Ebben eddig sokkal kevesebbet kellett ölni, ami jó pont:)
Buy it!