banner
  • galmat
    Hát ezt én se tom. De ők azt mondják átalakul. Lesz belőle 576 kbyte, pc-s cikkekel. A régi fejlesztők többsége meg lép. Jön asszem főszerknek Grath a pc gurutól. Onnan meg a Sasa is elment,de őt nemtom hogy hova.
    Volt anno még a Gamepro magazin, a maga 298 ft-os árával. Na azt nagyon bírtam! 1. olcsó volt 2. egész sok mindenről írtak. 3. nem volt hozzá fölöslegesen dvd melléklet...Mert ez sztem fölösleges manapság,amikor az emberek többsége több megabites nettel rendelkezik, pár pillanat allatt mindent meg tud szerezni:demók,driverek,utility...
    Aztán elmentek anno nyári szünetre, ami már akkor furcsa volt amikor azt az uccsó számban írták(újságnál nyáriszünet??). aztán nem volt többé.. Az persze igaz,hogy a cikkek nem volt annyira színvonalasak, mint a guruban pl ,de a lényeg benne volt. Lehetett benne érdekes dolgokról olvasni. Nekem pl nem tetszik a mai pc-s magazinokban a sok laptop,mobil,kamera cikk a legfelső árkategóriából. Úgyse lesz Lamborghini mobilom,meg ionokat kibocsátó laptopom.....
    Kár ezért a kettő magazinért,mert tényleg jók voltak. Azért az újságolvasásnak,meg a könyvolvasásnak van egy fílingje, amit neten sose kap meg az ember.