176876

-
benkoszabi #52907 tehát a legegyszerűbb az, ha kimegyek a tescoba, felkeresem a videójátékos részleget, majd leemelem a polcról az x360-as vezetéknélküli controllert ugye? akkor amit irtatok, ezekszerint a box-hoz is USB-vel kapcsolódik a controller? -
Ugyan az. Zacskós 360 kontrollert már naggyából mindenhol ugyan annyiért kapsz, persze itt két lehetőség van
1, zsinórost veszel
2, vezeték nélkülit, ebben az esetben kell egy wireless veveőt is venned -
X360 kontoller ugyanaz. Nincs x360-as kontroller pc-s meg x360-as kiadásban.
Utángyártott pc-re nyúlás másolat igen, de az már nem viseli a MICROFOS feliratot. -
Ugyanaz. -
benkoszabi #52903 és tudtok valami megbizható internetes áruházat mondani, hasonlót mint az ipon, ahonnan megtudom rendelni a PC-mhez az x360 controllert? avagy az van, hogy amit pc-hez adnak, az igazából a box-os? tehát van külön box-ra és pc-re is iylen controller, vagy egy és ugyanaz? -
köszi a választ az überkonzolos is azt ajánlja amit ki néztem én is !
-
Jaja mennyi egy ilyen polírozás? Cimbim gta négye ilyen megvenném egy csokiért azt poliroztatnám és eladnám :D -
Nekem van egy halálosan karcos lemezem, de gond nélkül olvassa egyelőre:) -
nyilván nem a műanyagot vonza !!
hanem a forgató motor teteje mágnes !! a foglalatban pedig van egy fém amit és a kettő közé teszed a lemezt!! amit elvileg csak akkor enged el ha ki nyitod az ajtót !Ugyanis akkor meg áll a motor és a meghajtó fej
vissza sűlyed kb 1 cm és akkor oldja a lemezt ! a ps2 így működött !ezért voltam bátor felállítani ,de azt most sem értem miért engedte el!
mivel nem lett kinyitva! na mindegy!
Azért járhat más is úgy hogy megsérül a lemeze !
azért lenne jó ha tudna valaki egy megbízható polírozót !
pl lehet hogy következő lemez amit használtban veszel jól össze lesz karcolva !! akkor mit teszel ??
eladod te is ??
-
A pina. -
Inkább fogadd el, hogy allul és fellül összeszorítja egy foglalat, ami a kivágott jukba megy bele.
amúgy télleg ha egyszer becsukod, akkor forgathatod már.
De ez mindennel így van.
Még ps 1 el is. csak hülyén néz ki. -
Jah közbe kiderült -
Milyen mágnessel? Műanyagot melyik mágnes vonzza?:) -
A ps2 még fejtetőn is ment !!!!!
minden normális meghajtó mágnesessen rögzíti a lemezt!!!
ebben nem tudom milyen lehet de most ezt hagyjuk inkább !!
engem az érdekel hogy hol lehet políroztatni !!
-
Überkonzolban tudom hogy van polírozás,de ez tényleg nagy hülyeség volt megmozgatni a dobozt menet közben:(
Amúgy meg ne állítsd fel,hanem hagyd fektetve. -
"felálítottam menetközben a box-ot"...
...
Egy kicsit nyálazni kellet volna a használati utasítást. De szinte minden fórumon elhangzik, egy-két evvel kapcsolatos komment... -
Óriás probléma !!
össze karcoltam a gta lemezem !!:( sajnos nem is az enyém hanem a fiamé !! apu ügyes volt ! :(
felálítottam menetközben a box-ot az meg elejtette a lemezt ,és mire meg ált össze karistolta a tartóban egy sávba !!
nem tudtok egy megbízható polírozót ,javító karcmentesítőt ??
Pécsi vagyok és itt nincs egy sem !
nem mély karcok csak be van mattulva , néhány mikron mély csak sűrün egy más mellett.Póstai is jó ,csak megbízható legyen !! -
A Pc-s verzió csúszik. okt 31 péntekre -
Arwenke #52889 Igen am, csak hogy a GH, Rock Band stb tipus jatekhoz nem kell tudni gitarozni, ami nagy kulonbseg.:) Nekem van GH es Rock Band is nagyon jo jatek mind2, mind emelett van gitarom is de a ketto 2 kulon dolog.
Mar csak azert is mert en csak otthon probalkozok egyedul gitarozgatni, ugy is nagyon jo dolog, de egy egyutes az azert mas.
Onmagaban egy elektromos gityo meg nem is az igazi kell egy normalis comob is hozza, ami 20-40K kozott van, azzal mar jol el lehet otthon bohockodni. -
Jah nem játszottam még vele, már a videók alapján szarnak látom...:P
Csak érdekes, hogy megin x-re jön először...
Az a duma, hogy..."...de sajnos nem sikerült az X360-as verzióval egy időben elkészülni a PC-re írt kóstolóval..."
miért mit vártak??
:P
örülhet manapság az ember, ha egyeltalán 1 hónap csúszáson bellül kiadnak valamit pécére...
-
száz éve ugyan az az elavult sz@r. a ps3 mellé adott generácionak még a minősége is fos lett, ugyhogy ezt hagyjuk ... -
Ez talán egy cseppet erősre sikerült...
KATT
-
Megyek megnézem lara demoját.
Ádiosz Eidosz!!!:P -
THX aszittem jo egy sima blútúszadó is, amin monnyuk a telefonok csatiznak pc-re... -
Én is hamarosan Fender Squier-t fogok venni. Nézegettem, Guitar Hero 4 mennyi lesz újonnan... Gh3 meg 20k. Annyiért meg veszek igazit is. Sosem fogom elfogadni, hogy ez a műanyag szar ennyibe kerül... Persze könnyebb rajta lejátszani valamit, de a feeling egyáltalán nem ugyanaz... -
Igen, csak venned kell hozzá adaptert... Ilyet... -
benkoszabi #52881 meggyőztetek...bár ez konzolos topik, de akkor pc-hez is ajánjátok gondolom...hát nekem nem kell rádiós gamepad...jó lesz a vezetékes is... -
Ps joy az ezerszer jobb de hát embere válogatja. -
Grizzly4x4 #52879 Én például annyira megszerettem 360 controllert hogy nem tudnám elképzelni hogy másikat használjak ez helyett. Sőt még fps-t is szeretek vele játszani még nagyon sok játék után sem kénylemetlen a kéznek pedig van egykét gamma aminél azért nagyon finoman kell mozgatni a karokat és az megeröltető tud lenni de ez tényleg csak nagyon sok játék után jelentkezik. Nekem nem kéne semmilyen másik controller az tuti ezért van belőle kettő is otthon -
6 körül már láttam vezetékeset. A wirelessel az a gond, hogy vevő is kell hozzá, ami plusz pénz. Ennél jobban nem áll kézre semmi. Ez a gamepad A KONTROLLER. Minden más szar:) -
benkoszabi #52877 hát én 7.500-ért néztem...plussz postaköltség, tehát 8-9ezer....tehát akkor azt mondjátok, hogy jó kis cucc....értem...még valami, ugye ennek a controller-nek az irányitókarelhelyezkedései máshogy vannak, mint a szokványos gamepad-oknál...mert nem két analóg kar van egymás mellett, hanem a d-pad került az egyik analóg stick mellé...ez mennyiben "másítja" meg az irányitást..nem szokatlan? kézreáll? tökéletes vele igy is az autós, focis, kosaras játékok irányitása? -
Rádios is megy???
Mert az 9ezer, és usb-s zsinóros meg 6ezer. -
12 ezerért lehet kapni sztem nagyon kényelmes.. Megéri. -
XP alapból felismeri, minden játékkal tudtam vele játszani, én nem tudok tökéletesebb gamepadot ennél... -
benkoszabi #52873 üdv. azon agyalok, hogy a PC-mhez x360as controllert kéne vennem.....van aki ilyet használ pc-n? persze van olcsóbb is ennéla a fajta gamepad-nál, de azért venném ezt, mert rengeteg oylan cucc van pc-n, amihez megfelelő ez a controller...itt van pl. a GRID...alapból támogatja..vagy az NBA 2k9, ami x360as port...vagy a PES2009, amiben szintén az x360 controllerének kiosztása van...tehát érdekelne, hogy miylen ez a kis gamepad? kompatibilis lehet más, nem csak portolt játékokkal is...(fifa, nfs, colin...stb...) vagy érdemesebb lenne inkább egy "elterjedtebb,általánosabb" típust választani (logitech rumblepad 2)?? -
Freedy #52872 Ezzel nem is kell igazán törődnöd, mert európai boltokban, webshopokban úgyse fogsz olyan játékot kapni, ami nem megy a gépeden. -
Például ez azt jelenti, hogy a Ninja Gaiden 2 és Bourne demokat nem lehet letölteni store-ról!!!
Kurva annyukat!!!!
-
Jah bocs.
Akkor már 2 játékot kell beszerváznom...:P -
Legtöbb esetben igen. Vannak azonban NTSC, region free játékok is. Amik ugyan NTSC-sek, usában, vagy ázsiában kerültek boltba, de régiómentesek, elindulnak PAL gépben is. -
eNorti #52868 Akkor az a lényag, hogy PAL(EU) legyen mert különben nem fog müködni a gépen. THX a választ.