176876

-
Baszom de piás vaok...osztani nem szorozni...bár ugyanaz.... -
Hátha segít... -
750-es bocs...csak 700-at lát.
1.074-el kell szorozni. -
Inkább azt mond, hogy a 700-as samsungomat hogy kössem a gépre? -
Aha. Sok sikert! -
Aztán majd ha megoldom, akkor jönnek majd a kérdések:
"Ezt hogy tudtad megcsinálni?"
"Ezen tűnődhetsz egy darabig," annyira nem szeretem, hogy sokan megmondják, hogy lesz, és hogy nem.
És miért 160 GB? Talán azért, mert nem minden vinyó egyforma. Hiába van 120-as ráírva, ha csak közben max. 119-et tudsz kihasználni...
160-asnál meg biztos, hogy az összes szektor ráfér a 120-as klónból. -
Ezen tűnődhetsz egy darabig, de nem értem miért pont 160gb... -
érdekes... -
Nekem volt. Nem hazudok. 2006-os 20GB-os HDD-m van. -
MC:LA-ben SEMMI popup nincs hdd-ről(ez volt a 2. játék amivel, teszteltem, mert lemezről popupolt).
"Tehát szeretném megcáfolni Wadarrnak HDD vs. DVD cikkén belül "A játékok sokkal gyorsabban töltődnek be és nincs popup effekt sem, nem tűnik el az úttest és az épületek sem mint azt egyes játékokban tapasztalni lehet" mondatát"
Igaza van Wadarrnak. Nekem pl. a gta4 közel FELE annyi idő alatt töltődött be, mint lemezről és MINIMÁLIS popup is csak akkor volt, amikor nagyon gyorsan mentem egy hosszú, egyenes szakaszon... -
És ne nézzetek butának!
Wadarr hiába mondja el kis történetét, nem teljesen tiszta a gyerek! -
Inkább azon tűnődjünk, hogy honnan szerzünk olyan 160! GB-os winyót, mely egy kis szereléssel csatlakozható a 360-hoz, és klónozni tudjuk Xbox 360 120 GB-ra! -
Ez jó hír :D -
Alig pár másodperc a töltési időben a difi, mivel egy 5400-as elég lassú vinyó van a gépben, a 12X-es DVD pedig hozza azt a szintet.
A valódi nyereség a hangerőben és a gyors elérést kívánó akcióknál van pl textúra pop-in a GTA-ban és egyebekben. -
Freedy #53454 Ez dark sectornak ment. -
Leteszteltem én is a HDD-s megoldást a Midnight Club: Los Angelesemmel.
Túl nagy változást nem tapasztaltam benne, mert bizony van pop-up, és szinte ugyan úgy megy pár másodperces különbséggel.
De ami biztos, hogy nem pörgeti a lemezt, és tényleg lehet érezni játékközbe, hogy bazz, nem megy valami az Xbox 360-ban. :)
Tehát szeretném megcáfolni Wadarrnak HDD vs. DVD cikkén belül "A játékok sokkal gyorsabban töltődnek be és nincs popup effekt sem, nem tűnik el az úttest és az épületek sem mint azt egyes játékokban tapasztalni lehet" mondatát, hiszen ez csak kevésbé igaz.
Aztán a meghajtó melegedése nem befolyásolja az alatta lévő GPU bordát sem, ha pörgeti a lemezt, ha nem!
Továbbá a nem tetszésemet szeretném kifejezni a Console Corner 20 000 Forintos HDD akció iránt, hiszen hiába kapsz nagyobb winchestert, de a 20 GB-os az övéké lesz.
A 25 ezer forintos Vízhűtésről ne is beszéljünk, ha 40 000 Ft-ért hozzádvágnak egy Xbox 360-at, úgy, hogy közben megcsinálhatod azt, hogy minden maradjon úgy, mint régen. Ráadásul lesznek tartozékok, melyeket ha eladod, visszajön a 15k.
Egyedül az Overcoolos megoldást találom jónak.
És nem merek nagyon megbízni az X-media-s szervízben, hiszen egy videót nem láttam arról, hogyan javítanak 3 ledes cuccot. -
Freedy #53452 Csak indításnál nyúl a lemezhez. Utánna teljesen elkussol a drive. még csak nem is pörgeti a lemezt. -
eject gomb játék közben = dashboard reset
ha majd felrakod az ápdétet, meglátd Te is h nem nyul a koronghoz inditás után :) -
csak dvdről sajnos -
Háát én ezt másképpen halottam.
Sebaj majd próbáld meg kivenni miután elindítottad a cuccosst. -
Freedy #53448 Én far cry2-vel ugyangy vagyok. Nem érzem, hogy gyorsabban töltene, de pl Midnight Club-nál hatérozottan gyorsabban bejönnek a dolgok. -
A lemeznek csak a létét ellenőrzi induláskor, a winyora MINDEN HASZNOS ADAT átkerül. Inditás után SOHA nem nyúl a koronghoz. Ez nem PS3 :D -
Norbi888 #53446 Hali,
Ha letöltök demokat a PC-re, azt csak DVD-ről ismeri fel a Box? Vagy felmásolhatom USB-re (MP3) is? -
Amikor 2005 novembere előtt leválasztottak egy külön particiot, nem tudhatták, mennyit fog zabálni az xbox1 kompatibilitás peccs. Előre kellett gondolkodniuk. Mellélőttek. Pluszminusz pár giga ugyse nagyon számitana, csak reálisabb áron kellene adniuk a nagyobb winyokat.
DanielT: ha menne is valakinek, lehet h EGYELŐRE nincs letiltva csak! Sztem vedd ugy h nemmegy.
---
Mentem kicsit flatouttal, annyira durván nem érzem, h winyorol hamarabb töltene be, de stopperrel biztos lenne különbség. Viszont kussol és ez a lényeg! -
Feltettél egy játékot, ami 7-8 GB és csak 5-6 feltelepítve? Vajon miért???
Én megmondom...azért mert nem minden megy vinyórol. vannak cuccok, amiket néha lemezről csekkol le....
Mert ugye ettől függetlenül még a lemeznek bent kell lenni a meghajtóban. -
mégrosszabb -
Tényleg ott van b+? Én fordítottam le, valószínű észrevettem, hogy ott van... 
Viszont egy dolog amit mondanak, egy másik pedig lehet a valóság. -
nem lehet felmenni Live-ra nem is érdemes próbálkozni vele. A microsoft megmondta nyílt levélben hogy a nem regisztrált gépek nem mehetnek fel Live-ra...
Ott van lennt a levél... -
Aki Live -on van a dash frissítés után az írja meg. -
Meg a formázás, ugye az levesz a helyből. De akkor is, ennyit még a Vista se foglal PC-én... lapozó fájlal együtt... -
Hát sajna az. De ez sok mindennel így van. Én teljesen örültem mikor a 16 GB-os Ipodon volt 14 GB hely. Na mondom ez szép! Ritkaság az ilyen.... -
oprencer, xbox1 kompatibilitási particio - ez az oka, hogy csak 13-14gb látszik
flatout: ultimate carnage felmásolodott 6(!) perc alatt, 4.9gb.
Így 20gb winyoval se lesz para, 2 játék simán felfér, mert nem 1:1 imidzset tesz fel hálistennek, hanem a tényleges adatot.
Microsoft
- kivételesen ezt nem kurták el, csak kicsit későn jött!
-
nekem igen. Ne reklámozzák hogy igy 20 gigás vinyo meg meg így 60, 120 stb.. Az oké ha mondjuk 20ból 18 van na de azért kérem 20ból 13 ??? ez nevetséges. -
pendrive, cd... -
mien modokon lehet feljutatni a gépre az updatét? :) -
Kicsit tovább teszteltem a gta-t és azért nem teljesen 0 a popup. Gyorsabb járművel, hosszú egyenes szakaszokon minimális popup előfordul, de ez tényleg semmi ahhoz képest, hogy lemezről milyen... -
Freedy #53432 vezetéknélkülit is csatlakoztathatsz hozzá, de kell venni hozzá egy vevőt. azthiszem 4-5ezer körül van. -
Gondolom csak a vezetékeset...És kell hozá valami progi vagy fel kell ismernie?(XP SP2) -
rá tudod! -
Különben a 13GB-al semmi bajom nincs, mert igen, ez ilyen technológia.
Hanem a HDD tartozék igen magas ára nem nyerő!