banner
  • TothLaci
    Leteszteltem én is a HDD-s megoldást a Midnight Club: Los Angelesemmel.
    Túl nagy változást nem tapasztaltam benne, mert bizony van pop-up, és szinte ugyan úgy megy pár másodperces különbséggel.

De ami biztos, hogy nem pörgeti a lemezt, és tényleg lehet érezni játékközbe, hogy bazz, nem megy valami az Xbox 360-ban. :)

Tehát szeretném megcáfolni Wadarrnak HDD vs. DVD cikkén belül "A játékok sokkal gyorsabban töltődnek be és nincs popup effekt sem, nem tűnik el az úttest és az épületek sem mint azt egyes játékokban tapasztalni lehet" mondatát, hiszen ez csak kevésbé igaz.
    Aztán a meghajtó melegedése nem befolyásolja az alatta lévő GPU bordát sem, ha pörgeti a lemezt, ha nem!

Továbbá a nem tetszésemet szeretném kifejezni a Console Corner 20 000 Forintos HDD akció iránt, hiszen hiába kapsz nagyobb winchestert, de a 20 GB-os az övéké lesz.

A 25 ezer forintos Vízhűtésről ne is beszéljünk, ha 40 000 Ft-ért hozzádvágnak egy Xbox 360-at, úgy, hogy közben megcsinálhatod azt, hogy minden maradjon úgy, mint régen. Ráadásul lesznek tartozékok, melyeket ha eladod, visszajön a 15k.

Egyedül az Overcoolos megoldást találom jónak.
    És nem merek nagyon megbízni az X-media-s szervízben, hiszen egy videót nem láttam arról, hogyan javítanak 3 ledes cuccot.