176874
banner
  • benkoszabi
    értem. csak azért kérdem, mert ugye a ps3-nak is utánaolvastam, és ott külön van 256-256 mega v-ram és rendszermemória ha jól tudom...de igy, szerintem az xbox megoldása praktikusabb, hiszen a ps3 esetében kénytelen egy játék 256MB v-ramra támaszkodni, de itt ez akár több is lehet..
  • tesó07
    Kösz a válaszokat.Akkor inkább HDD-s lesz inkább.
  • peter31
    Nincs mit megcáfolni még. Ha az mondod, majd, hogy ezt láttam a videón és nem úgy kell csinálni hanem így, ezért meg ezért, akkor lesz miről csacsogni. Ha az mondod, hogy xy sokkal jobb szakmailag, mint Wadarr, ráadásul ingyen javítja a boxokat, sokan majd meg is köszönik (remélem talász majd ilyet). De a céltalan fikának semmi értelme szerintem.

Nem ide tartozik az oldalad minősítése ez igaz, de kíváncsi voltam mit szólsz hozzá. Az történt ahogy sejtettem, szarul vetted. De valóban ilyen link gyűjteményt van aki jobban csinál. Ha jobb lenne a tiéd beállítanám kezdőoldalnak. :)
  • Gideon Wieth
    visszaolvasol ott a link
  • LittleBirdY
    Lehet hogy rossz update-et szedtem le, tudna valaki küldeni egy linket priviben?
  • Gideon Wieth
    nem én live nélkül raktam fel.
  • LittleBirdY
    Sziasztok!

Leszedtem az update-et, felraktam az iPodomra, fel is ismerte a box, hogy található egy update, de amikor újraindult, a telepítés már nem sikerült neki. Az UTP kábel be kell legyen dugva a telepítés közben? Mert nekem mintha arra panaszkodott volna, hogy nem tudja elérni a live-ot biztonsági frissítések miatt.
  • theone91
    Igen. Nekem ígértek egy vinyót mikor vettem az árkéjd-et... Aztán nem lett belőle semmi... :S
  • Gideon Wieth
    az uj frissítéssel a winchesterre fel lehet telepíteni a játékokat. Ez több okból is hasznos. Egy a lemez nem fog pörögni játék alatt, vagyis halkabb lesz a gép. Másrészt nagyobb hely vinyon a demoknak és vannak olyan játékok amiknek a mentései több mega helyet is kitehetnek. Én a winchestert jobban ajánlom szerény személyem szerint.
  • DanielT
    Fontos a winchester. Menteni elég a memókari is, de sok olyan funkciótól fosztod meg magad vinyó nélkül ami egyenesen őrültség. Demók, letöltések, játékok felmásolása a gyorsabb töltés miatt, satöbbi.

NE vegyél vinyó nélküli gépet. Minimális az árdifi, hosszú távon baromság kihagyni.
  • theone91
    Nem. Csak a HDD hiánya itt a negatív tényező. Mentésekhez bőven elég a merevlemez... De én is a HDD-eket ajánlom.
  • tesó07
    Akkor az Arcade-ot felejtsem el inkább,azok már régebbi gépek??Am fontos a winchester??Játékmentésekhez elég a memókártya nem?
  • MoLc
    gondolom az új dashboard-al ?!
  • theone91
    buta ember.
  • trogerzsiger
    hát azért nem:D
  • kisgabo
    buta ember.
  • kisgabo
    tény. vizont x360 kicsit a pc-re hajaz.
  • davidka003
    Xbox 360. WII is jó cucc...lenne ha 20k alatt adnák.
  • theone91
    "x360 vagy WII?"

Tudod mit, vegyél inkább vít... És Hozzá egy vífit-et...
  • arty
    itt egyébként bárki elolvashatja, mire is megy el 7 giga a 20as winyorol ... ;) (4 giga cache a játékoknak, 2 giga az xbox1 kompatibilitásra, stb)
  • arty
    512mb ram: a gépben egyben van a videokártya és a CPU által használt memoria. nincs meghatározva, hogy hol és mennyit melyik használhat belőle. és igen, a játék fejlesztő határozza meg, hogy mire mennyit áldoz (értelemszerüen a nagyrésze textúrákkal lesz tele mindenképpen)

10mb ram: ez konkrétan benne van a GPU-ban, ezért extrém sebességgel lehet az abban található adatokat elérni - pécés környezetben ezt nincs mihez hasonlitani, mert a mai napig nem jelent meg kártya, amiben lenne ilyen - fogd fel ugy, mint a cache-t a processzorban

http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware
  • kisgabo
    aham, köfi

most szándékszom konzolt venni, árban =. 55k cca.

x360 vagy WII?
  • DanielT
    Nem gond. 2008-as már kb azonos széria.
  • theone91
    Az enyém júniusi... Az gond?
  • PoisonChihuahua
    "2008 augusztus utáni legyen legalább"

Burkolt anti-warez...
  • PoisonChihuahua
    Van a dobozon direkt emiatt egy kis kémlelőnyílás amin "beleshetsz". Egyébként megjegyzem, sok műszaki cikknél van ilyen pl. TV-knél....
  • DanielT
    60 Gigás Premiumot vagy Elitet vegyél, ezek már új szériák. A 60 gigás már mind az új, ha Elitet akarsz akkor a dobozon van egy kis nyílás amin be tudsz nézni a gyártási dátumra, ez 2008 augusztus utáni legyen legalább.
  • kisgabo
    hogyan figyeljen, ha dobozban van?
  • Gideon Wieth
    Bármelyiket megveheted, én szerintem arra figyelj h a táp 175 W legyen és kapjál hozzá winchester-t. Premium vagy elit pack a legjobb, árban a premium :-)
  • Gideon Wieth
    Ez nem igaz. Fennt volt már a fallout 3 és letöröltem mert így is megakad egy résznél, de a mentések megmaradtak. ---> várom amig megjelenik aztán megveszem mert megéri. Szerintem jó játék lett :)
  • GP2100
    Ha ezt meg merte volna csinálni a M$, akkor...
  • tesó07
    Most akarok majd venni egy xboxot,segíthetnétek hogy melyik pack-ot lenne érdemes,vagy ezek az újabb fajták már nem szoktak meghibásodni(3ledes szarság)??1-2 véleményt szivesen olvasnák......
  • Cápafogxy
    Azt írják erről az új kijött dashboard változatról, hogyha törlöd a gamet a hdd-ről akkor törlöd a mentést is.
  • Alwares
    Ebayen lehet kapni 120 GB-ost 15-20k-ért...
  • DanielT
    A gép pakolgatja, ez egy konzol, semmibe nem tudsz és nem is kell beleavatkoznod.
  • benkoszabi
    nem, csupán csak érdekelt a dolog, ezért néztem utána..hogy értetted azt, hogy a "nem az 512mb ram az tetszőlegesen felhasználható system/video ram
    az extra 10mb csak video ram, de jóval gyorsabb az 512mb-os ddr3-nál (ami egyébként 700mhz-en megy)" - tehát azt akartad irni, hogy az xbox 360ban van 10mega v-ram...tehát ez csak a GPU-hoz tartozik, és van még 512MB DDR3 ram..és itt mit értesz tetszőleges alatt? meglehet csinálni azt amit az integrált videókártyával ellátott alaplapoknál? tehát hogy a gép vagy az user az 512Mb-ból hozzáadhat a v-ramhoz? teszem azt meg lehet csinálni, hogy szétosztom az 512Mb-ot, 256-ot a rendszer használ, a másik felét meg a GPU-nak adom? vagy nem én, hanem játéktól függően a gép pakolgatja a ramokat a rendszer és a videómemória között?
  • DanielT
    Közben rájöttem :)
  • theone91
    Mirror's Edge...
  • DanielT
    ME demó?
  • theone91
    Most szedem a ME-demót, netről... (Y)