176875
banner
  • theone91
    TFT mióta képcsöves? :D Max síkKÉPERNYŐS...
  • trogerzsiger
    hopsz azt észre se vettem:D
  • GP2100
    Szerintem nem írt volna válaszidőt, ha nem tft lenne... :D Ja és nem a szoba másik végéből kell nézni, mert akkor tényleg nagyon kicsi.
  • trogerzsiger
    jó de azt sem mondta hogy tft-e:D de valszeg az, de az a 17es moncsi sztem nagyon pici..
  • theone91
    Hopp, bocs. Nem frissítettem...
  • theone91
    Már nem azért de a monitoron sokkal szebb... Képcsöves tv-t mondott, nem HD-t...
  • GP2100
    1. Igen, vezeték nélküli. Akksit és töltőt külön kell venned(legolcsóbban ceruzaaksikkal és töltővel jössz ki, de van spec. x360 kontrollerhez gyártott akksi+töltő is)
    2. MONITORON szebb a kép mint az SD TV-n...
    3. Ha monitorra kötöd, akkor VGA kábelt kell venned pluszba(kb. 3-4E Ft)
  • trogerzsiger
    1. ha játékra nincs pénzed xboxra van? 54 ezer egy pro pack. Mennyiért
    is veszed?

2. tv.

3. nem.
  • tzjh89
    Sziasztok! Éppen xbox360 vásárlását tervezem és volna hozzátok pár kérdésem! Én flashelt xbox360-at szeretnék vásárolni mivel nem tudom megvenni az eredeti játékokat. A gépet a http://www.golemkonzol.hu/ oldalról szeretném rendelni! Én erre gondoltam: Microsoft Xbox360 Pro Pack 60Gb (HDMi-s!) Átalakitva+Hűtésmódositással+Hűtés késleltetéssel: 70.490,-Ft
    1. Kérdésem: ehhez ugye a kontroller vezeték nélküli és ha igen akkor kapok e hozzá aksit és ahoz töltöt! (vagy elég ha leírjátok nekem h mik a pontos tartozékok ehhez a Pro Packhez!)
    2. TV-n (nekem speciál egy Samsung 55cm Síkképcsöves) vagy monitoron (17"-os Asus monitor-2ms-es) jobb, élesebb a kép? Mennyire érzékelhetö ez a különbség? Milyen kábelek kellenek a TV-hez és monitorhoz? (ezek megtalálhatok aPro Pack-ban vagy külön meg kell hozzá rendelnem?)
    3. Van e szükség + dolgokra amiket nem tartalmaz a Pro Pack és szükség van rá szerintetek!

A Választ elöre is mindenkitöl köszönöm és bocsánat a sok hülye kérdésel csak egyszerűen biztosra akarok menni!
  • BONO
    Akkor remélem így lesz köszi, mert automatikusan akart menni livera ill. akart volna de nem is tudott mert kiírta, hogy nem megy fel és felajánlott egy test csatlakozást én ezt lelőttem és hagytam a picsuba mert most úgyse livoznék csak az bassza csőrömet, hogy ez nehogy egy bannt jelentsen.
  • raven87
    Álítólag igen. Bár én a helyedben 19.-éig nem nagyon mennék most live-ra.
  • BONO
    Tehát ha most felteszem a frissítést (amit már megtettem ) akkor kizárnak de csak nov. 19.-ig tart ez a kizárás utnánna liveozhatok megint?
  • raven87
    Hi, nekem nincs Boxom (még) de ahogy olvasgatam, csak 19.-e eőtt zárnak csak ki, utána újra tudod majd használni.
  • BONO
    Hi, szerintetek érdemes felrakni nov. 19. előtt az Xbox 360 NXE 7356 Dashboard frissítést mert mindenhonnan mást hallok (vki azt mondja kizárnak liveról van aki azt mondja nem...)úgyhogy kiváncsi volnék az ittlévők véleményére!

Előre is köszi!
  • csoola
    ilyet még nem láttam a 'bótba, ahun vót ikszboksz háromszázhatvan elektromos játékkonzolkompjuter
  • csoola
    én nem tudom ugyan, de a demoknál ugye nincsen régiozár?
  • LeWyTy
    Majd megbeszélek tanulni.^^
  • LeWyTy
  • DarkSector
    Amúgy akkor arra nincs magyarázat, hogy miért nem jönnek be bizonyos demo-k nekem a live-on???

Fent DamePage-oldalán látom folyamat frissítenek, mert TRU és ME demok is belekerültek, viszont amik már benne vannak...
    Fear fear EP...nekem nem látszódnak fent a listán .
    Ez elírás, vagy valami rosszul van beállítva a gépen???
  • DarkSector
    háát jolmegaszontaezt.
  • theone91
    "XBOX 360 elektromos,játék,konzol,gépet"

Ez aztán a definíció! :D
  • DarkSector
    Vabn VGA kábel az direct ugy van megoldva, hogy külön megy akép, és külön a hang. ne aggódj.
  • Scooby87
    és a hdmi fekete színt alacsony vagy normálra van kapcsolva neked?
  • deep
  • LeWyTy

Az XBOX 360 elektromos,játék,konzol,gépet hogyan tudom rákötni a Számítógép monitorjára?Egy VGA kábel kell hozzá?-ha ez ígyvan...
    Akkor hogy tudok rákötni hangszórót?
  • deep
    hogytom? hogytok?
  • LeWyTy
    PC monitorra hogytom rákötni?VGA kábellel?...ha igen akkor hogytok hangot csinálni neki?
  • arty
    VGA-t (később lehet veszek egy HDMI kábelt, mert előtte hdready tévém volt és ott csak az egyik hdmi bemenet ment nativan, de azt a pc foglalta le és igy jobb volt a VGA)

ha az entertainment módokra gondolsz (E.MODE gomb a távon), akkor nem, az borzalmas képet ad! (az én izlésemnek legalábbis)

még nem lőttem be teljesen, egyelőre:
    STANDARD profil:
    backlight: 7
    contrast: 80
    brightness: 50
    detailed setting/dynamic contrast: low
    more options/color tone: normal
    energy saving: medium

északára: MOVIR profilt allitottam be, 5-ös háttérvilágitással, minden más ugyan az.

minden más, mint a DINE+, Noise reduction, edge enhancement, movie mode, sharpness, stb: 0/OFF - utálom, ha a tévé "javitani" akar a képen :)

de mivel ez izlés kérdése is, probálgasd!
  • DarkSector
    Nem gond! Majd mégtöbb lesz a warez....
  • Ray Z
    Nov. 19
  • Ray Z
    Írni kéne egy rendes FAQ-t, és akinek kérdése van az meg először olvasgasson vissza. Megértem ha valaki nem akar harminc akárhány ezer hsz-t elolvasni, de azért 1-2 oldalt visszaolvashatnátok.
  • bbLexion600
    Helló az uj dasboard mikor fog mejelleni? Azt tudom hogy novemberben de azt nem tom hogy melyik napon?
  • Alwares
    Van már ugyanannyiárt 60 GB-os is...
  • theone91
    Hopp, rossz topik. Bocsika... Humorosba ment 'vónma... :D
  • theone91
    Pákó oridzsinál neve... Hadarva is öt másodperc... :D

Napi tea odubába holiday új elektronik a'la pite?
  • Ray Z
    Szerintem nem.

amúgy már csak 17 nap!!!
  • mukikam
    Xbox 360 Premium Pack 20GB-szerintetek ez a gép jó vagyis ugy értem érdemes-e megvenni??
  • Minstrel
    természetesen úgy értettem, hogy 300kbps-re esik vissza.
  • theone91
    "persze olyan gépet akkarok venni ami minden játék fut rajta"

:D:D:D:D
    Ez nem PC baszod... :D

Fogalmazás amúgy ötös... :D
  • DanielT
    Mindegyik gép egyforma.