tzjh89#53659
Sziasztok! Éppen xbox360 vásárlását tervezem és volna hozzátok pár kérdésem! Én flashelt xbox360-at szeretnék vásárolni mivel nem tudom megvenni az eredeti játékokat. A gépet a http://www.golemkonzol.hu/ oldalról szeretném rendelni! Én erre gondoltam: Microsoft Xbox360 Pro Pack 60Gb (HDMi-s!) Átalakitva+Hűtésmódositással+Hűtés késleltetéssel: 70.490,-Ft
1. Kérdésem: ehhez ugye a kontroller vezeték nélküli és ha igen akkor kapok e hozzá aksit és ahoz töltöt! (vagy elég ha leírjátok nekem h mik a pontos tartozékok ehhez a Pro Packhez!)
2. TV-n (nekem speciál egy Samsung 55cm Síkképcsöves) vagy monitoron (17"-os Asus monitor-2ms-es) jobb, élesebb a kép? Mennyire érzékelhetö ez a különbség? Milyen kábelek kellenek a TV-hez és monitorhoz? (ezek megtalálhatok aPro Pack-ban vagy külön meg kell hozzá rendelnem?)
3. Van e szükség + dolgokra amiket nem tartalmaz a Pro Pack és szükség van rá szerintetek!
A Választ elöre is mindenkitöl köszönöm és bocsánat a sok hülye kérdésel csak egyszerűen biztosra akarok menni!