176874

-
kriszadon1985 #53786 Arty!
Tök jók a beállításaid a TV hez, ha esetleg még finomítasz rajta akkor megírhatnád nekem.
Köszi!
üdv.
Krisz
-
http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm -
hi all!
1 kérdésem lenne,az xbox 360 képes futatni a sima xbox játékokat? -
detoxic #53783 GRID
+Forza 2......De majd jön Istencsászár és ajánl neked PGR4-et 
-
attol fugg mire vagysz...
pgr3 at imadtam szejjel jatszottam.. pgr4 el jatszottam 1 orat es kikapcsoltam..szvsz elbasztak mint atom.. forza 2 isten de sokkal realisztikusabb hangvetelu... grid meg fasza arcade jatek.. foleg a drift resze a kiraly -
vidd vissza oda ahol csinaltak mert te nem fogod tudni megcsinalni. -
Hi!
Lenne egy kérdésem, de "csak" félig warez, és már az erő fényesebb oldala felé húz, de azért Spoilerbe rakom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval... Aki netán véletlenül jártam az XBOX360 Flashelében, meg tudná mondani, hogy tudom visszaállítani az eredetit? Kaptam a dobozhoz anno egy lemezt, azon rajta van, csak nem nagyon tudom a módját. A válaszokat priviben várnám, már nem nagyon fér bele a fórum warezmentességébe!
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Melyik a jobb?PGR4 v. Forza Motorsport 2.? -
tihibaby #53778 PGR4 az új dash-al insatall után:szaggat a hang.
Más is járt így?
Másik játékkal nincs probléma egyelőre csak ennél vettem észre. -
Privi ment. -
Ha felraktad minek akarod leszedni?
Amúgy ez a live téma legalább 10szer ki lett tárgyalva az elmúlt 2 napban itt, olvass vissza! -
terminator39 #53775 most akkor már ha felraktam az updatet akkor nemlehet leszedni?
ééés télneg kizárnak liveról? még ha pl november 20.án megyek fel livera akkoris? -
Freedy #53774 bmf.hu - Budapesti Műszaki Főiskola haverom is odajár valami nagyárámú szakra:D nem tudom a pontos nevét. -
Bekerülni sehova se nehéz, bennmaradni, na az már egy külön kategória! -
csoola #53772 F gondolom valami fősuli, nehéz bekerülni? infot adhatnál rola priviben h mi és mivel foglalkozik, esetleg egy honlap, persze csak ha vna kedved, köszi :)
bocs az OFFért -
Freedy #53771 FAQ frissítve
Köszönöm szépen a segítséget PoisonChihuahua-nak! -
Ugy hallom h lesz, de hogy fel lehet e tölteni webre azt nemtudom, mondjuk csak akkor lenne értelme. -
Pénzt én sem adtam volna érte, de mivel nekem ingyenes és szakmába vág (mérnök informatika), így kipróbáltam. -
áh hallod én szívesen adok ötletet :D néztem multkor, de az árával kezdtem szal ott is hagytam.. :D -
XNA Creators Club Online
Játékot fejleszthetsz 360-ra és közzéteheted, akár pontokért is (persze nem a Marketplace-en).
Kell hozzá:
- XNA előfizetés (olyan akár a LIVE Gold, pénzes, 2,4 vagy 12 hónapos, 100$/év)
- XNA Connect kit (Marketplace-ről letöltheted)
- Visual Studio vagy XNA Express fejlesztőkörnyezet PC-n
- XNA Online Account a közzétételhez (xna.com)
- objektum-orientált programozási ismeretek C nyelven
Én azért vehetek ebben részt, mert a sulimat (BMF) a Microsoft támogatja és ingyenesen kaphatok bármilyen MS szoftvert (XP Pro, Vista Premium-Business, Office, Visual Studio, stb.), beleértve az XNA tagságot is.
-
Lehet, hogy kevés lesz belőle, de pár hete a wireless kontrollerből is tudtam venni 8990-ért, bár pár nap múlva visszament az ára 10990-re vagy 11990-re. -
csoola #53765 kurvajo, pont fizetés elött, és elsö nap elfogy majd az összes... gondolom kinn van h a készlet erejéig XD pedig ennyiért nagyon megéri...
azt nem tudjátok, hogy ez minden MM-re vonatkozik-e, mert nekem pécs van ugy ahogy meg fehérvár még közel.. -
Tényleg Gow2-ben lesz fényképezés funkció? Mint a PGR4-be és a többi játékba? -
Én ezt tanulom, csak azért kérdeztem. -
mé azmiaz? -
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem (és egyben talán tippem is) HD filmek X360 -ra való konvertálásához, feliratozásához és Xbox 360 -on való HD minőségben történő lejátszásához. Vajon nyithatok neki egy külön topicot, vagy essek neki a témának itt a közösben? Szívem szerint nyitnék egyet de nem akarom, hogy utána töröljék mert itt van már ez... -
Én olvasgattam róla, de nagyon kevés vagyok hozzá. :D -
Van itt olyan, aki tagja az XNA Creators Club-nak?
Jó lenne, mert akkor összejöhetnénk egy-két project erejéig...

-
Freedy #53758 Nem nagyon lehet tudni, mert augusztusban adták ki, ha jól tudom. Ennyi idő alatt még nem derült ki. De elméletileg a lehető legmegbízhaqtóbb változat, amit lehet kapni. -
1. Az új gépeket nem lehet flashelni.
2. Nem a játékot figyelik, hanem a drive-ot, szal mindegy mit raksz bele. Mondjuk ez logikus, mert ha megflasheled akkor nem lehet eldönteni hogy eredeti-e vagy nem a betett lemez (épp ezért nem ismeri fel a gép, hogy írt lemez). Tehát NEM a játéktól függ. -
megoldható lenne hogy béreljem 1 napra? -
Mennyiért adod a transfer kitet? -
az újakat nem lehet flesselni.. -
valaki válaszoljon a kérdésemre, utána bannolhattok:) -
Mennyire megbízhatóak az új 60gigás gépek?
És most ne azzal gyertek hogy 3év gar bla,bla,bla...
Hanem tényleg mennyire megbízható? -
neeem !!!444négynégy
-
jatekaim.hu link alatt... -
Soha nem teszek fel többé warez kérdéseket! -
Ezen mért csodálkozol?:) Sose láttál még videókat megjelenés előtt játékokról?:D -
Akkor ott valami a tv-vel van...