176874
banner
  • kriszadon1985
    Arty!
    Tök jók a beállításaid a TV hez, ha esetleg még finomítasz rajta akkor megírhatnád nekem.

Köszi!

üdv.
    Krisz
  • Smithie
    http://www.xbox.com/en-US/games/backwardcompatibilitygameslist.htm
  • vixo
    hi all!
    1 kérdésem lenne,az xbox 360 képes futatni a sima xbox játékokat?
  • detoxic
    GRID+Forza 2......De majd jön Istencsászár és ajánl neked PGR4-et
  • CSOCSO
    attol fugg mire vagysz...
    pgr3 at imadtam szejjel jatszottam.. pgr4 el jatszottam 1 orat es kikapcsoltam..szvsz elbasztak mint atom.. forza 2 isten de sokkal realisztikusabb hangvetelu... grid meg fasza arcade jatek.. foleg a drift resze a kiraly
  • CSOCSO
    vidd vissza oda ahol csinaltak mert te nem fogod tudni megcsinalni.
  • vki
    Hi!

Lenne egy kérdésem, de "csak" félig warez, és már az erő fényesebb oldala felé húz, de azért Spoilerbe rakom:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval... Aki netán véletlenül jártam az XBOX360 Flashelében, meg tudná mondani, hogy tudom visszaállítani az eredetit? Kaptam a dobozhoz anno egy lemezt, azon rajta van, csak nem nagyon tudom a módját. A válaszokat priviben várnám, már nem nagyon fér bele a fórum warezmentességébe!

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • tesó07
    Melyik a jobb?PGR4 v. Forza Motorsport 2.?
  • tihibaby
    PGR4 az új dash-al insatall után:szaggat a hang.
    Más is járt így?
    Másik játékkal nincs probléma egyelőre csak ennél vettem észre.
  • PoisonChihuahua
    Privi ment.
  • mateus33
    Ha felraktad minek akarod leszedni?
    Amúgy ez a live téma legalább 10szer ki lett tárgyalva az elmúlt 2 napban itt, olvass vissza!
  • terminator39
    most akkor már ha felraktam az updatet akkor nemlehet leszedni?
    ééés télneg kizárnak liveról? még ha pl november 20.án megyek fel livera akkoris?
  • Freedy
    bmf.hu - Budapesti Műszaki Főiskola haverom is odajár valami nagyárámú szakra:D nem tudom a pontos nevét.
  • Alwares
    Bekerülni sehova se nehéz, bennmaradni, na az már egy külön kategória!
  • csoola
    F gondolom valami fősuli, nehéz bekerülni? infot adhatnál rola priviben h mi és mivel foglalkozik, esetleg egy honlap, persze csak ha vna kedved, köszi :)
    bocs az OFFért
  • Freedy
    FAQ frissítve
    Köszönöm szépen a segítséget PoisonChihuahua-nak!
  • Istencsászár
    Ugy hallom h lesz, de hogy fel lehet e tölteni webre azt nemtudom, mondjuk csak akkor lenne értelme.
  • PoisonChihuahua
    Pénzt én sem adtam volna érte, de mivel nekem ingyenes és szakmába vág (mérnök informatika), így kipróbáltam.
  • trogerzsiger
    áh hallod én szívesen adok ötletet :D néztem multkor, de az árával kezdtem szal ott is hagytam.. :D
  • PoisonChihuahua
    XNA Creators Club Online
    Játékot fejleszthetsz 360-ra és közzéteheted, akár pontokért is (persze nem a Marketplace-en).
    Kell hozzá:
    - XNA előfizetés (olyan akár a LIVE Gold, pénzes, 2,4 vagy 12 hónapos, 100$/év)
    - XNA Connect kit (Marketplace-ről letöltheted)
    - Visual Studio vagy XNA Express fejlesztőkörnyezet PC-n
    - XNA Online Account a közzétételhez (xna.com)
    - objektum-orientált programozási ismeretek C nyelven

Én azért vehetek ebben részt, mert a sulimat (BMF) a Microsoft támogatja és ingyenesen kaphatok bármilyen MS szoftvert (XP Pro, Vista Premium-Business, Office, Visual Studio, stb.), beleértve az XNA tagságot is.
  • mateus33
    Lehet, hogy kevés lesz belőle, de pár hete a wireless kontrollerből is tudtam venni 8990-ért, bár pár nap múlva visszament az ára 10990-re vagy 11990-re.
  • csoola
    kurvajo, pont fizetés elött, és elsö nap elfogy majd az összes... gondolom kinn van h a készlet erejéig XD pedig ennyiért nagyon megéri...
    azt nem tudjátok, hogy ez minden MM-re vonatkozik-e, mert nekem pécs van ugy ahogy meg fehérvár még közel..
  • Alwares
    Tényleg Gow2-ben lesz fényképezés funkció? Mint a PGR4-be és a többi játékba?
  • PoisonChihuahua
    Én ezt tanulom, csak azért kérdeztem.
  • trogerzsiger
    mé azmiaz?
  • Gunn69
    Sziasztok,

Lenne pár kérdésem (és egyben talán tippem is) HD filmek X360 -ra való konvertálásához, feliratozásához és Xbox 360 -on való HD minőségben történő lejátszásához. Vajon nyithatok neki egy külön topicot, vagy essek neki a témának itt a közösben? Szívem szerint nyitnék egyet de nem akarom, hogy utána töröljék mert itt van már ez...
  • Denes888
    Én olvasgattam róla, de nagyon kevés vagyok hozzá. :D
  • PoisonChihuahua
    Van itt olyan, aki tagja az XNA Creators Club-nak?
    Jó lenne, mert akkor összejöhetnénk egy-két project erejéig...
  • Freedy
    Nem nagyon lehet tudni, mert augusztusban adták ki, ha jól tudom. Ennyi idő alatt még nem derült ki. De elméletileg a lehető legmegbízhaqtóbb változat, amit lehet kapni.
  • PoisonChihuahua
    1. Az új gépeket nem lehet flashelni.
    2. Nem a játékot figyelik, hanem a drive-ot, szal mindegy mit raksz bele. Mondjuk ez logikus, mert ha megflasheled akkor nem lehet eldönteni hogy eredeti-e vagy nem a betett lemez (épp ezért nem ismeri fel a gép, hogy írt lemez). Tehát NEM a játéktól függ.
  • rastaman
    megoldható lenne hogy béreljem 1 napra?
  • Alwares
    Mennyiért adod a transfer kitet?
  • trogerzsiger
    az újakat nem lehet flesselni..
  • vénfarok
    valaki válaszoljon a kérdésemre, utána bannolhattok:)
  • shenmuedc #53752
    Mennyire megbízhatóak az új 60gigás gépek?
    És most ne azzal gyertek hogy 3év gar bla,bla,bla...
    Hanem tényleg mennyire megbízható?
  • rastaman
    neeem !!!444négynégy
  • trogerzsiger
    jatekaim.hu link alatt...
  • vénfarok
    Soha nem teszek fel többé warez kérdéseket!
  • DöflingR
    Ezen mért csodálkozol?:) Sose láttál még videókat megjelenés előtt játékokról?:D
  • Smithie
    Akkor ott valami a tv-vel van...