176867
banner
  • DanielT
    Olyan eszméletlenül hülye kérdést tettél fel, hogy képtelenség rá normálisan válaszolni. Ennyi.
  • detoxic
    Figyelj,bunkó gyerek.Feltettem egy kérdést,normálisan.Erre te jössz a tírpák dumáddal.
    Miért is?
    Valami gondod van?
    Anyu megvonta a zsebpénzt?
  • theone91
    It's a pleasure...
  • detoxic
    Hatalmas poén.
    De tőled mást nem is vártam.
  • theone91
    Akkor csak nálad nincs hó. Nálam van. Egészen valóságos, ha nagyon sok esik a csapat busza elakad és nem ér ki a meccsre. Így megnyeri az ember. Egy kicsit unalmas egy idő után de szórakoztató...

• DarkSector
    Jah nemsoká megszerzem a Bourne demo-t is, ami megintcsak " location " védett a marketplace-en...
  • Tujm
    én úgy tudom itt debrecenbe a media marktba a régi 2008 előtti boxokat árulják, van amelyik még nem is hdmi-s, de nem értek hozzá, de az tuti hogy nem rendeltek be 200 db-ot csak a maradékot akarják kiszórni, mert ha jön a dashboard update senki se fogja venni az arcadeot.. az újság elején a kép pedig nem is egy arcade gép.. nem szeretem a mediamarktot..
  • Zsolcz
    a demó letöltések
  • xata
    call of duty 5 béta cód aki kapja marja ,J9AU-7MXU-MJ7X-MECQ-DDA4
  • detoxic
    Na,ezt most nagyon benyaltad,assface....
    Az egyik eredeti játékom...Igen,warezolok.
    De vannak eredeti játékaim is...Ez pont az.
    És eredeti lesz a Dead Space,és a Fable 2 is.
    És ami magyarul megjelenik,azt ahogy a pénzem engedi,megveszem....Persze ha érdekel.
    Ja,és köszi a mindent kielégítő válaszodat.TÁMADJ!

• xata
    várunk raven87 téged és bárkit aki szereti a gears2-őt magyar klánokban üdv. xbox360 gamertag:xatahun,xata71. csao
  • DanielT
    Igen, csak neked. Külön példányt gyártott neked az EA, hogy azt tudd letölteni. Milliókat költöttek a hó és az eső kivételére, de megérte nekik.
  • detoxic
    FIFA 09-ben csak nekem nincs eső,hó?
  • koryne
    Én TUDOM! Ez egy sarkított példa volt :) Legalább az értette, mit akarok, akinek írtam.
  • theone91
    De gondolkodj egy picit: Ha eladásra vettél volna ott boxot, akkor vagy: 1. Nem érdekel a konzol...
    2. Vagy már van

1. ... Így nem fogod ugyananniért eladni, hiszen keresni akarsz rajta, mégha 10 ezret is.
    2. ... Akkor pedig megspórólsz egy-két játékravalót.

És vannak olyanok, akik rááldoznak 30-at, hogy 40-kapjanak vissza. A'la Vatera...
  • csoola
    hát a másik, h innen Debrecen iszonyu messze van, még ha kocsival el is mentünk volna, akkor is kb a minusz 10 ezres amit sporolnék elmenne a benzinre :S
  • csoola
    meg lettem gyözve, de az is igaz, h az MM-ben sem szabadott volna hagyni, hogy valaki 1-2nél több darabot vigyen...
    ez magyarország, abban reménykedem h a közelben is lesz valami hasonlo akcio, akkor aztán sátrat verek a bolt elött :P
    elkezdtem sporolni rá, már van két ezresem :P
  • koryne
    Persze, hogy nem. De ha én annyira nagyon szegény vagyok, hogy rászorulok arra a pár ezer forintra, akkor honnan volt pénzem megvenni azt az 5 boxot, amit később eladok?!
    Kovács "Templomegere" János pedig debreceni, tehát ő akarta elhappolni, mint vonzáskörzet.
    Egyébként ezt a hülye sarkított példát csak csoola #54020-es felvetésére írtam. Tudom, hogy egyáltalán nem életszerű.
  • theone91
    Ha (!) te is eladásra (!-#2) vettél volna ott boxot, nem fogod felár nélkül eladni.

Kovács "Templomegere" János pedig hülye mert ezért leutazik Debrecenbe, holott biztosra veheti, hogy azt a 10 darabot is amit berendeltek, azt a város és a vonzáskörzete 2 perc alatt elhoppolja...
  • Caine
    Nos, a mai naptól én is a büszke xbox tulajok közé számítok :)

Nagyon tetszik első blikkre az egész cucc, ilyen eszméletlen kézre álló kontroller még nem volt a kezemben. Pedig volt egy pár :)

Azonnal felakadt a box a netre és le is szedett valami update-t. Gondolom az aktuális dashboard.

Szerencsére nem melegszik annyira mint gondoltam, egy-másfél óra Force Unleashed után olyan langyos-meleg levegő jött ki hátulról, oldalt meg kifejezetten hideg.

Gondolkodom még az új dashboard letöltésén, mert 1680x1050-esen nyomom jelenleg és egyelőre ezt nem tudom beállítani felbontásnak. Úgyghogy marad a 1280x720. Azért így se rossz :) Aztán a végén lehet, hogy inkább veszek mellé egy tv-t.
  • DarkSector
    A letöltőhely?
    Vagy a NG2 demo?
  • raven87
    A sok mázlista, már nyomja a GOW2-őt. Nekem meg (ha a jó Isten is úgy akarja) várjom kell még a jövő7 végéig, hogy megtudjam venni a gépet a GOW2-vel. :(
  • shenmuedc #54040
    Jobb képminőség, teljes digitális átvitel hanggal,nagyobb sávszélesség (a komponens nem tud 1080p-t) egyébként van egy felesleges komponens kábelem ha valakit érdekel,nem hdmi konzolokhoz.
  • kifli
    ahha köszi
    de akkor mi értelme a hdmi nek? :D
  • amdrula
    Szerintem nem tudja, azért kérdezed :P

BTW komponens vagy VGA kábellel működni fog (feltéve, hogy van olyan bemenet a TV-n, de legalább komponens tuti van)
  • kifli
    lenne egy olyan kérdésem hogy haver gépén nincs hdmi csatlakozó és szeretné összekötni hd-tv-vel. Össze tudja úgy kötni hogy az hd-be menjen?
  • Gabe18
    Nyilván az első rész alapjaira épít,tehát akinek az nem tetszett,annak ez sem fog.
    De bőven van benne annyi újdonság,bővítés,javítás,hogy méltó második rész legyen,és ne csak egy egyszerű "újabb rókabőr a sikerjátékról".
    Aki meg az első szerette,az ezt imádni fogja.
  • rambuu
    Hát rosszul gondolod!
    5x jobb mint az első, tökéletes Story és a végén bisztos folytatás, sztem lessz 3. aki kijátsza, meglátja!
    Szuper játék menet, televan új fajta fegyverekkel, meg szörnyekkel. Szóval tökéletes!
  • deep
  • koryne
    Majd Ragnar biztosan ír ide egy objektív véleményt (aminek a fele anyázás lesz, amiért a magyar MS képviselet kispórolta az extrákat a collector's editionból) :)
  • arty
    minusz ujdonság
  • arty
    gondolom pont mint az 1 :)
  • Pacal17
    Nah milyen lett a Gears 2 szerintetek?
  • DanielT
    Köszi
  • arty
    MM hibája, h enged ötöt venni vkinek ...
  • koryne
    Ehhez így utólag is gratulálok :)
  • DanielT
    Kisembernek ezeken az akciókon nincs esélye... csak ha ügyes okos és szemfüles. Pl mint én, aki reggel 5 kor már a sorban álltam a Saturn megnyitón az esőben... lett is gépem jó áron. Előtte nap odamentem és kiderítettem, hogy merre vannak a gépek, hogy ne a tömegben kezdjek bolyongani.

Ennek köszönhetően én voltam az első vásárló aki a Duna Plaza saturnba belépett közvetlen a szalag átvágása után...
  • koryne
    Ne is mondd... Nekem is tök szar. Elfogyott a jégkockánk és kénytelen voltam a délutáni pezsgőm szobahőmérsékletűen elfogyasztani
  • DanielT
    Kemény az élet.
  • Waczkor
    cod5 már neten van:(