176864
banner
  • tesó07
    Megvan az Xbox-om,60gb-os vinyóval.Eddig ps1,2-őm volt,de abszolút meg vagyok elégedve a Xbox-al,ajánlom mindenkinek aki gondolkozik hogy venni akar.Ez a GOW2. meg eszméletlen nagy játék,egyből nagy kedvencem lett,qrva nagy grafika,hangulat,akció,ezért megérte venni Lcd+Xboxot.Majd jöhet a Mirrors is,mert arról is még csak jót olvastam..
  • luckyboi
    Annyira szétdicsértétek a GOW2-t, hogy most elszántam magam .... és megvettem az elsőt. Nem rossz,na, bejövős. De. Ez az a játék amit tényleg 32"+ -ra szántak, a legjobb felbontásban és kontrasztban. Meg is van a családi meglepetés karácsonyra....SamuA656 vagy SonyW4000. Tényleg nem való ez már SDTV-re...X360 4eva
  • akyyy
    sikerált, lesz xboxom
    kérdésem

usb-s wifi cuccot lehet rádugni, mert itthon wifis router van?
  • DöflingR
    D'oh
  • iguanodon
    Sziasztok.
    Érdekel valakit egy eladó eredeti bontatlan, fóliás FIFA09 xbox360-as játék. 10 000 ft.
  • Alwares
    Hát steam-en minden Valve játék jobb ez tény. Tf2 stb... Ott isten, de konzolra fosul vannak megcsinálva...

jah majd toljuk, hét körül sztem megyek fel livera..
  • peter31
    Majd lesz eladó olcsó bannolt gép nem sokára. (ha valakinek lesz ilyen szóljon engem érdekel)
  • trogerzsiger
    vmikor toljuk?
  • deep
    Haverok pécések mi?:D
  • Sephi
    Hat gyorsabban fognak futni... de nem annyira gyorsan, hogy most én ezert 120gb-osat vegyek :D
  • Alwares
    Haverok odáig és vissza vannak tőle, azért kíváncsi vagyok a saját szememmel milyen lett. Botokkal ki se fogom próbálni, csak élő emberekkel, elvégre ez egy coop játék.
  • Tujm
    arcadeot azért nem javaslom, mert "kicsivel" olcsóbb csak mint a premium, de van benne vinyó, amire felfogod tudni másolni a játékokat nov. 19től.ettől gyorsabban fognak futni a játékok, ill nem lesz olyan hangosan, mivel nem kell pörgetnie a lemezt, de a lemeznek bennt kell lennie a játékhoz.
  • Smithie
    Vannak itt még "hasznos" emberek...
  • baggins
    Hálás köszönetem, ez működött.
  • UoNokedli
    és az Arcade?
  • Tujm
    a microsoft a legmegbízhatóbb garancia ügyben. ha újat veszel akkor mindenképp premiumot vegyél, és nézd meg hol veszed, minél újabb legyen.
  • kem001
    Hellosztok
    Mennyire megbízható az XBox 360 Premium Edition?
  • tom235
    Akkor gyorsba változtatnál egy ip címet oszt csókolom.
  • trogerzsiger
    Azért 3 év nagy idő.. :D Vehetsz nyugodtan.
  • Immigrants
    Helló!!Most gondolkozom egy Xbox360 vételén de nem akarok úgy járni mint a ps2-vel mert megkaptam aztán egy év múlva jött a 3 három aztán már a ps2 lejárt lemez vagyis konzol.Az Xbox mikor adja ki a következő konzolát és még meddig adnak hozzá ki jó játékokat?Nem járok úgy mint a ps2-vel?
  • BuktaXbox360
    Nyomod a szinkronizáló gombot az xboxon (amivel a joy-t is összepárosítanád) és bekapcsolod a gépet. A szinkronizáló gombot addig nyomod amíg a dashboard be nem jön. Ez törli a hibás update-elést.
  • arty
    felhivod az MS-t (xbox.com on a magyar szekcioban ott a telszám) és elmondod mi történt.
  • detoxic
    "A LEFT 4 DEAD...egy nagy rakás szar."

Kipróbáltam,szavaid dicséretek ennek a s.arnak.......
  • Ragnar360
    Hááát igen...ahogy toltuk a campaignt, úgy mondtam egyre többször, h ez milyen szép - ahogy haladsz egyre szebb a játék, hihetetlen

Éles, letisztázott kép, színvilág pazar, unreal engine powa, hatalmas tájak/terek etc etc etc
  • Gunner
    cdkulcs?
  • baggins
    Bővebben? Ez így nem sok segítség...
  • Cápafogxy
    OFF:
    Milyen szép lenne, ha PC-t is ki lehetne bannolni valami alapján, ha warezolsz.
  • Istencsászár
    Helyes!
  • PoisonChihuahua
    Már ideje volt!
  • arty
    support
  • baggins
    Hali, egy kis segítség kéne. Illetve nagy segítség, mert baj van.
    Betettem az X-embe a Legendaryt, erre kiírja, hogy updatelni akar. Legyen, rányomok, anélkül úgysem indul el. Néhány másodpecig másolt, aztán újraindult, majd bejött egy képernyő, miszerint az updatelés nem lehetséges, keressem fel a www.xbox.com support oldalát. Kilépni sehogy nem lehet ebből a képernyőből, ha újraindítom akkor is ez jön be. Most meghalt a gép, vagy mi a rák van? Tudtok valami megoldást erre?
  • nutiform
    http://www.gamekapocs.hu/hir/13432/%C3%9Ajabb+bannolasi+hullam+az+Xbox+Live-on
  • butyokanime
    Gondolom NTSC a játék és PAL-os kell a gépedbe, de ez warez kérdés volt, nemsokáig lesz itt a hsz-ed
  • roticselli
    Hú ! Valaki tudna nekem segíteni ? Az mitől van , hogy ki írok egy játékot , és eddig semminek semmi baja nem volt , de ennél a mostani játéknál azt írja hogy : The disc region code is incorrect for this console . Ez mit jelent ? Lehet orvosolni a problémát ?
  • DarkSector
    Amúgy melyik az a játék, ami nem ismétlődik???
    Mert én még ilyet nem láttam.
    A GoW2 ilyen szempontból meg szegényes.
  • DarkSector
    Igen tény hogy horrorrisztikussan árkádos.
    de akkor is izgalmas, mint a film.
    a filmben is sok hihetetlen és valótlan dolog történik a főhőssel, mégis odaszegez a képernyő elé arra a 2 órára.
    Én 5-6ezret simán adnék, és adni is fogok érte.
  • Alwares
    Áhh Gow2-vel játszottam 5 percet kinn a BGS-en és már az elég volt. Az a játék a jelenlegi generáció legjobbja. Már ami a grafikát illeti.

A Bourne játékban tudod mit fogsz megutálni? Azt, hogy az első 20 percben láttál mindent és onanntól kb 0 újdonság. Totál közepes és néha igen unalmas. A közelharcok, néha látványosak mikor elnyomsz egy nagy ütést, de ez már közepes fokozaton is 3-4 percenként történik meg, közte megy ugyaaz egymás után. Te két ütésből halsz meg, míg az ellenfelek jó 200-300-ból. Jó játék lett volna, de nálam a fusztráció netovábbja lett, sajna. Pedig odáig és vissza vagyok a Bourne filmekért...
  • Denes888
    Én még csak a 2. pálályán az utazásnál tartok, de nagyon fasza játék.
  • DarkSector
    Háát nagyon remélem hogy igazad lesz.:P
  • Istencsászár
    Olyan összképet kapsz a GoW2be hogy leesel a kanapéról, minden 20. percben űbereli az előzőt, és amikor azt hiszed ezt már nem lehet fokozni jön az újabb döbbenet.