176864
banner
  • arty
    "neked annyira mindegy mert a boxon sokkal gyengébb a graf."

ez nem igaz. a felbontás kisebb és nincs AA, ennyi a hátrány. ettől még látni, h gyenge az animácio vagy éppen egymásba lóg a sok combi :) ráadásul ezt a hl2-ben soha nem tapasztaltam, ergo csak a L4D lett igénytelenül megcsinálva.

50$ egy fallout3, ez meg 45$ - semmi köze az árának a forinthoz. sima, teljesárú játék ...
  • Zsoltika 007
    Attól hogy neked nem jön be valami még nem szar. Csak rá kéne jönni hogy lehet nem neked szánták. De ehhez minimális kultúráltság kéne.
  • Zsoltika 007
    Azért kerül 10 ezerbe mert nem tudod hogy a Forint értéke merre tart és hogy miért.

A source motor lehet elavult de mindenki leszarja ha a célnak megfelel. És megfelel. Ráadásul neked annyira mindegy mert a boxon sokkal gyengébb a graf. Nem értem miért rondázod ha úgyis a box hw erőforrása határolja be. Ha szebb lenne akkor is ugyanolyan grafikát látnál.

"- maximum egy source mod, vagy legyen hl2 mod"
    Nem is tudtam hogy neked meg van a full játék! Vagy te már tudod mi lesz benne?

"- sok értelme nincs csak a klikkfeszta, zéró történet zéró körítés"
    Ki mondta hogy ez lesz a következő Final Fantasy? Ez egy co-op játék haverokkal lövöldözni és kiengedni a gőzt! Nem mondta senki hogy Mass Effect lesz! Ne akarj már vaskarikát fából!

"- pár pálya, amit végighentel az ember értelmeltenül a singlibe"
    Kit érdekel a single egy co-op játékban? Belerakták mert úgyis kell ai és jól mutat a feature listán.

"- pár multipálya ahol napi 24 órában hentelhetik egymást co opba vagy más modokban..."
    Miért mit szeretnél egy fps-ben? Simsezni vagy mi? Minden fps multiplayere erről szól. Jó hogy rájöttél 2008-ra.

Demós dolog rendben is volna. Bár a bugos verziót azok látták csak akik megvették már. Ergo nincs bukta. Ezért is játszhattak vele előbb. Az a 3 óra kellemetlenség meg bőven kutyit se ha pár nappal hamarabb megkaptad. És haverokkal játszva advanced vagy expert fokozaton remek élményt ad.
  • arty
    A demon kivül hogyan kellene még kiprobálnom a L4D-et? (PCst néztem, live nemmegy nov19ig nekem).

Ha a teszkoban a sajtkostolon okádsz a mintafalattól, bepróbálsz egy tömböt 4000ért? Ha pedig éretlen a sajt, talán nem kell vele promozni ... mert ellenkező hatást ér el.

A kiadónak kellemes buktát kivánok, tanulni fognak belőle.
  • Kaplan
    20 GB-os HDDt keresek srácok!

Privit toljatok!
  • Zsoltika 007
    Ha fos demó nem a végleges játékot tükrözi akkor lehet. Amúgy meg nem tudom mit csináltak az xbox verzióval de aki eddig a pc-s verzióval játszott annak mind bejött a játék. Szinte csak pozitív visszajelzések voltak. Egy játékról beszélünk?! Az egy dolog ha nem jön be de hogy szar lenne? Szerintem nagyon nem!
    "beszedtél valamit? :D"
  • detoxic
    "egy demo azért van hogy megnézd 1szer és eldöntsed hogy megszeretnéd e venni"
    Ha sok mindenben nem is,ebben maximálisan egyetértek veled ;)
  • signs
    Erről a boltról van valakinek véleménye: http://www.ricgame.hu/index.html ?
  • Gyureszka
    köszíí
  • Freedy
    Kontrollerhez jó sima ceruzaelem/akkumlátor. Nem szükséges külön microsoftos töltőt+akkut venni.
    Monitorhoz vagy hdmi-dvi, vagy VGA kábel kell.De lehet, hogy hdmi-hdmi is jó, ez monitortól függ, hogy milyen bemenet van rajta.
    Semmiféle táp nem kell hozzá azon kívül, amit adnak hozzá alapból.
  • Gyureszka
    sziasztok!
    szeretném megkérdezni, hogy az elkövetkező két héten belül veszek 360-t. Egy 60-as prémiumot veszek, és ahoz ugyebár van a vezetéknéküli kontroller. ahoz kell nekem vennem barrery charger vagy play and charge-t vagy kapok hozzá vagy hogyan töltöm? aztán ha monitorra fogom kötni akkor kell hozzá ha jóltudom egy kábel, ez nemmás mint az rgb kábel? Aztán láttam még ilyen bizonyos "külső táp"ot aztán az kell-e szerintetek nekem? miért jobb az? válaszotokat előre is köszííí :P
  • arty
    Nekem végülis tetszik amit a source nyujt, coop-ban lehet fun bármi.

De ez a demo ... ezt igy nagy hiba volt kiadni. Igazi amatőr mod érzet, aminek az ember elnézi a hibáit. De egy 10+ ezres játékhoz ez azért erős.
  • Istencsászár
    Valaki leírhatná miért jó és miért kerül 10 ezer forintba ez a játék, mert a demo alapján

- elavult source motor
    - maximum egy source mod, vagy legyen hl2 mod
    - sok értelme nincs csak a klikkfeszta, zéró történet zéró körítés
    - pár pálya, amit végighentel az ember értelmeltenül a singlibe
    - pár multipálya ahol napi 24 órában hentelhetik egymást co opba vagy más modokban...

mindez 10500 forintért...

az meg öngmagában nonszensz hogy egy demot peccselnek folyamatosan, egy demo azért van hogy megnézd 1szer és eldöntsed hogy megszeretnéd e venni... ha bugosan dobják eléd akkor az mindent elárula játékról, tehát a Left4Dead egy fostömb, ingyen kéne adni, vagy max 2-3 ezerért.
  • arty
    le. csak legyen 4 gigánál kisebb a file és fat32 vagy hfs+-ra legyen formázva az usb-s eszköz! (utobbi MAC-es formátum, ott lehet nagyobb fájlt is tárolni és windows alá is van HFS+ kezelésére lehetőség)
  • arty
    "Látszik mennyi iq világbajnok van itt akik már a demó alapján leírnak egy játékot."

szoval azt mondod h egy fos demo után érdemes megvenni 10+ ezerért a teljes játékot, háthajoleszésnembasznakát alapon?

beszedtél valamit? :D
  • akyyy
    felirat nem kell, ahoz ott a dvdlejátszó, inkább hd miatt érdekel, az is saját hd felvételeim miatt. áltlába wmv-be szoktam elmenteni.

akor azt lejátsza? zsir!
  • DöflingR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    omg. Egyébként mért raktad spoilba? Annál inkább többen olvassák el :)
  • Soldiers
    na én is megrendeltem a boxomat már várom
  • Zsoltika 007
    Demóval is csak az első napon volt probléma. Igaz voltak elég durva dolgok. De steamen left4dead official groupba belépve a chaten fent volt egy valve csóka és mindenki leírhatta mi a gondja és milyen bugokat tapasztalt. Kb óránként frissült is a demó. Ez még nem az open demo volt hanem csak azok játszhattak vele akik előrendelték/megvették steamen. Szerintem ez teljesen korrekt lépés volt. Mások is példát vehetnének. Gondolom az xboxos demó mindenkinek ugyanaz volt nekik már nem túrnak bele. (Bár nem tudom a live tud-e frissíteni demót vagy csak patchelni tud. ) Jah és ugye kikerült torrentre is a demó ami még a legrosszabb állapotok idején lett lelopva persze hogy mindenki szívott vele meg leszólta. Az már más kérdés hogy a release kiadása előtt már minden nagyobb bug eltűnt csak hát a warezt nem supportolja senki :D
  • DarkSector
    szerintem szebb vga csatin keresztül.
  • james69holden
    most olvastam csak pixelmappingon, hogy az LCD TV-m csak VGA-n tudja a natív (1:1) felbontást! (Samu LE32S62B)
    én az Xboxomat viszont megjelenés óta HDMI kábellel használom
    kérdés: jobb választás lenne számomra egy MS VGA HD AV kábel?
  • Alwares
    Hát remélem a teljes verzióval nem lesz gond.
  • Zsoltika 007
    Nem tudom hogy megy csak mondtam hogy létezik ilyen.
  • Zsoltika 007
    Szerintem is jó a l4d. Sokan itt köpködnek hogy bugos stb de pc-n szuper lett. A bugok nagyrésze ki lett gyomlálva folyamatos updatekkel és végre kezd kiforrni a dolog. Mire a végleges kijön már olajozottan fog menni minden. Látszik mennyi iq világbajnok van itt akik már a demó alapján leírnak egy játékot.
  • Cápafogxy
    Jah van ilyen és működik is csak mire felmegy vele live-re az ember szó szerint 5 perc, mi abba az üzlet az ms-nek ha mással is kompatibilis?
  • Zsoltika 007
    De amúgy létezik még ehhez képest is olcsóbban valmi usb-s wlan cucc ami ugyanezt a chipsetet használja és müxik ugyanúgy az xboxon is. Utánna kéne olvasni. Régebben mintha itt is lett volna róla szó.
  • Zsoltika 007
    16854.-
    Ebay-en postávalegyütt Mo-ra. Origi dobozban bontatlanul.
  • Sinyo70
    gépi technology ! teljessen tükörsima karc és folt mentes!!
    mint ha most vettem volna !úgy hogy innentöl fogva én nem izgulok a használt lemez vásárláskor sem !
  • PoisonChihuahua
    Kézi vagy gépi mélypolíron volt?
  • mateus33
    Nem.
  • james69holden
    "okosítás"

ettől a szótól falra tudnék mászni...
  • Sinyo70
    Siker !!
    Sikerült megjavítatnom az össze karcolt GTA4 lemezem !
    Emélékeztek ?kb 10 napja érdeklődtem hogy tud e valaki egy helyet ahol foglalkoznak polírozással ,karcmentesítéssel!! Találtam egy megbízható céget kb 8-10 nap alatt vissza ért ,teljessen hibátlan 100% felújítva posta költséggel 300 ft ajánlva párnázott borítékban oda - 1500 ft a javítás és a posta költsége vissza !! Co-Axial
  • deep
    Milyen okosítás?
  • rooney8
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez komoly, hogy 20ezer forint az okosítás? :O
  • butyokanime
    Nemsokára kijön a naruto - broken bond játék. Tudnátok tippet adni, hol tudom megvenni legolcsóbban? Az se árt, ha bevesznek bontatlan játékot.
  • Alwares
    Hát még a teljes. Te jó ég! Olyan jelenetek vannak ááá!
  • Sephi
    Nem szabad annak a demójával játszani bogár... adictiv játék.
  • arty
    (ap client)
  • arty
    pelican minőségi cucc, már a neve alapján is ... mért nem veszel akkor egy kommersz routert, ami lehet AP is?
  • CSOCSO
    mirror's edge re gondoltam