176874

-
Mi? -
Pár napig ez még ilyen lesz. A frissítést még most is sokan szedik. Meg amúgyis a magyar net (tegnap este pláne) eléggé be van lassulva. Szégyen szemre mért, mert kinn van interneten az új NFS... Az már más kérdés, hogy az a játék egy darab verbatimet nem ér.... -
Nem torzít semmit se...
A 22"-es monitorokon tesz alulra meg felülre egy kb 1cm-es fekete csíkot és akkor áll pontossan a kép! Me régebben amikor még a 22"-es monitorokon az 1280*760 vagy mennyit kellett be állítani akkor ugyan ezt a képet szét nyujtotta, hogy teljes képernyőn legyen. -
tök lassan tölt most liveről demot:S
netem olyan, hogy 1 gigának 15 perc alatt vigan le kéne jönnie de 800 megát két és fél óra alatt nem tudott leszedni:S
ráadásul ha játszanék, kilép a letöltésből és abbahagyja. nem lehet beállitano h gy akkor is töltse? -
Gsx-r #55030 A filmeket is fel lehet masolni a hdd-re? -
de.. de honnan veszed hogy nem ?:D -
hát, neked ugyse számit:D -
ja és szépen torzul.... -
Faxa az új dashboard.
És végre 1680x1050-et is támogat!!!
-
és vmi magyar honlapot nem tucc ahol lehetne ilyet venni?
-
kerj egy ujat a microsofttol -
az a sipolás nem befolyásolja az időtartamot, amig használhato :) max téged idegesit ...
shadowninja: eBAY! de a 60gb kb 2000forintal olcsobb a 120asnál ... (16-20ezer mindkettő) -
emberek mint már korábban említettem sípol az x360-om adaptere mikor a gép ki van kapcsolva és be van dugva!az a kérdésem hogy ilyen adapterrel mennyi időt lehet vagy érdemes játszani?1-2 óra? vagy akár 5-6 is lehet? -
vki tud vmi jó helyet ahol lehet olcsón 60gb HDD venni?
-
asszem 54 giga szabad helyed van rajta -
a 60Gb-s winyó az mennyit ismer fel?? -
szvsz jo.. lehet latni hogy ki fekete.. ki azsiai, ki redneck.... ki gettos, rocker, emo stb... -
bőven elég, nem erről szól a dolog hál istennek:) ezekből is mindenki tud kreálni egy jópofát... -
pls aki emlekszik ra es nem lusta irja mar le hogy mennyi ido alatt updatelt az xbox az uj dashboardra.. mert nekem kozel 15 perc volt!!! (nem masodperc hanem PERC) ennyire szar a wireless? -
Nekem ez az Avatar dolog nem nagyon jön be. Olyan gyerekessé teszi az egészet. -
a wii avatarok ilyen szempontbol 10 szer jobbak. van egy ilyen funkcio a wii ben hogy nezegesd masok wii -it es tele volt michael jacksontol kezdve, paris hiltonon at mindenkivel.. szakadtunk a rohogestol...
Xboxon ilyen nem lesz.. negyed annyit nem lehet varialni az avatarokon mint wii ben..szal ne szamits olyan hudejo dolgokra -
tudsz, nekem mennek csak lekell szedni egy 4 megás vmit még :) -
Xicor #55012 Csak gondoltam ha már megvettem legyen multifunkciós:P -
60Gb-s winyó az mennyit ismer fel?? -
ja -
Azért a fasztarisznya kicsit erős volt 
-
nekem 2.0.7357. elvileg a dash, nektek ez az új? LOÁL -
Bocsi :D -
Én leszedtem körbe néztem nem vagyok bannolva. Jó lett az új Dash nekem tetszik. Kérdés.
Most hogy lejött az új frissítés tudok AVI-t nézni a gépemen ? -
BAN, BAN BAN, YEH BAN BAN BAN!
Valamiért nem érzem túlságosan helyes ötletnek, hogy most felmenjek a Livera. -
talán mert megváltoztattad a véleményét? -
warez miatt -
Ja egyébként a warez miatt:D -
Ha már új dash, jó alkalom a banhullámra is. Mondhatjuk úgy, hogy az miatt, igen. -
most az új dashboard miatt bannolnak embereket, vagy csak ellenőrzés van ? -
Igen, nem ez alapján bannol-nak, nyugodj meg ;) -
nah milyen az új live? fel mehet már az aki hamarabb tette fel az XME-t ? -
szánalmas kis fasztarisznya, anno még ÉN beszéltelek le a warezról most te játszod a no warez szentet, amikor kurvára nem vagy azon a véleményen mint most az sg nagy átlaga.. áhh puta.. -
Caine #54996 Én filmeket szoktam onnan rendelni.
Mindig elég gyorsak és korrektek voltak, olyan 5-6 munkanap, amíg megjön onnan a cucc. Ha két hét múlva se kaptál semmit, akkor gáz van.
Hívd fel a helyi postát, esetleg az Orczy téri központot (ha Bp-i vagy Pest megyei vagy) hátha a vámon akadt el.
Bár nekem még semmit nem vámoltak meg, ami a sendit-ről jött, ezért is szeretem jobban mint az Amazont. Ugyan ott se vámolnak, mert azonnal rádobják az ÁFÁ-t ... -
Zozo76 #54995 Nem vagy egyedul. Nekem a TVre van kotve a laptopom, es igy minden kinlodas nelkul nyomok egy CTRL+M kombinaciot es mar a laptop kepernyoje helyett a TVre kerul a kep. Csodalkozom is hogy sokan mit kinlodnak az XBOXos filmnezes miatt, foleg hogy se felirat nem megy, van amit nem is jatszik le... :)