176864
banner
  • Ray Z
    Meg még akit itt találtam a fórumon, azokat felvettem, max utasítsátok el, nem fogok megharagudni :).
  • Waczkor
    Huh megoldódott,persze miután elindult a melegh húgy a lábam szárán:)

Azért az értékelném,ha nem hibakódot írna ki,hanem magát a hibát.Mindegy erre van a zinternet meg haver hogy megkérdezzem.

• Ray Z
    Felvettelek!
  • Waczkor
    Emberek egy piros led villogás az mit takar?Csak mert megnéztem egy oldalon,megcsináltam amit ott írtak de még mindig villog ez a kis ge*i.

Jobb alsó villog,hibakód:System Error,Contact microsoft.

E68

Meg 100 nyelven kiírva ugyanez,nehogy véletlenül a kib*szott hibát magát írd ki.

Nagyon értékelni fogom ha mehet a szervizbe,még a mortal amit kipróbálnék aztán felőlem bedobhatja a törölközőt,úgyis vizsgaidőszak akkor mehet a szervizbe.
  • akyyy
    semmi microsoftos msnes bkategóriás jhátékot se , aknakereső plXD
  • Ray Z
    Valahol olvastam a használati útmutatóban, hogy nem érdemes tölthető elemet rakni a kontrollerbe, mert károsíthatja azt... ezt csak azért írták, hogy vegyek MS charge & play pakkot, vagy van valami valóság alapja is?
  • Alwares
    Ingyen nem lehet. Bár nekem Universe at war Pc-én működött eredetibe, béta kóddal :D Mellesleg jó ratyi játék...
  • akyyy
    olyan kéne ami ingyenes!esetleg demó vagy arcade
  • akyyy
    mygamercard
    ide hogy lehet regelni?
  • tesó07
    Csodálkoztam is hogy ilyen jól bírja..:)
  • Alwares
    Shadowrun, Universe at war.
  • akyyy
    melyik játékkal lehet ugy játszani hogy én xbxon ahver meg pc-n játszana?:D
  • DanielT
    Sajnos szarul mutatja, a ceruzaelemekből nem kap pontos infót, csak saccolni tud.
  • tesó07
    Ok.Azt hittem már vmi kínja van,egyébként még 4ből 3csík van ahol mutatja az állapotot.
  • Grizzly4x4
    Az meg tényleg gáz hogy az EA már demot sem mer kiadni nfs-ből mert akkor egyből mindenkinek lejönne mekkora egy trágya az egész játék és senki nem venné meg. A régebbi részeg főleg a carbontól visszafelé azok még tényleg jók voltak
  • amdrula
    Merül az elem/akksi.
  • GP2100
    RTFM! Egyébként azt jelzi, hogy merül a joy és lassan elemet/akksit kell cserélni.
  • Grizzly4x4
    AKYYY nem akarja senki megmondani hogy melyik játékkal játsz vagy ne játsz, de az NFS-t próbáltam már és tényleg nevetséges. Akad meg tele van effektezve ezért az autót alig látod a graf pedig egyáltalán nem szép, tipikus újabb rókabőr. A Project Gotham Racing4 pedig egy tényleg nagyon király játék csúcs graffal pedig 1 éves már de még mindig odaver akármilyen nfs-nek. Komolyan mondom boxra a legjobb autós game. A Forza 2 meg komoly szimulátor ideális ívekkel meg ilyenek, látványra sem rossz bár ott az irányításon és a finom vezetésen van a hangsúly meg a sok beállításon. Ha eredetibe gondolkodsz akkor ezt a két játékot megkapod egy új nfs árába és sokkal többet ér egyenként is. Mindkettő magyar nyelvű és xbox360 exkluziv cím, demok a neten
  • tesó07
    Az miért van hogy a joy-on játék közben villognak középen a led-ek körbe?De nem úgy mint amikor az achievement-eket menti...
  • trogerzsiger
    én. Fifa09-el tolod?
  • akyyy
    nem vagyok csoki ha arra gondolsz:D

van usb billentyűzet, de csak este használom mikor saját szobámba vagyok és már nem laptopon gépeze.
  • Istencsászár
    Törekedni kell rá...
  • DarkSector
    sehogy=semmit...
  • DarkSector
    én nem mondtam ilyet.
    remélem nem azt gondoltad, hogy el akartalak tiltani.
    háát mit tudnék én azellen tenni, szavakkal, hogy te vagy más ne csináljon azt amit akar....sehogy.

én csak felhívtam figyelmed, hogy pénzt dobsz ki az ablakon.
    a döntéss viszont a tiéd.
  • DarkSector
    nincs ember, akinek van otthona, és kizárólag warezmentes.
    ilyen nincs.
    csak csöves.
  • DarkSector
    milyen vagy csoki, mert akkor nem kellesz...
    :P
    (CSAK VICC VOLT)

mi a nick-ed?
    Amúgy usb-s billentyűt csatiztatsz a gépbe, akkor a dashbord -ban könnyebb bogarászni valamint irogatni.
  • akyyy
    mu ha ha ha ha
  • akyyy
    Jó, de akkor se mond meg hogy vegyem meg ezt a játékot rögtön. Meg hogy mit ne vegyek meg.
  • rx7tomy
    Akkor csak nem 100%. Erről beszéltem, de egyébként tiszta vicc ez a dolog, igen jót derülök rajtatok, ti alfahímek.
    Ha ha ha ha ha ha.
  • DarkSector
    grisd=gird
  • DarkSector
    Need for speed-nél csak címet ismered, és a játékról nem tudod milyen szar.
    én játszottam mindhárommal.
    needforspeed közelébe sem ér a másik 2-nek.
    még grisd is jobb, vagy sega rally
  • akyyy
    ki vesz fel barátnak Live-on?
  • Istencsászár
  • FZoleee
    szar a logikád, ülj le, egyes
  • DanielT
    Nem. Annak a gépnek annyi. Kifingott. Pápá.
  • Örm
    Hello!
    Kaptam egy olyan üzenetet az ms-től, hogy "account banned". Ez most mit jelent? Ha a gépet bannolják akkor nem olyan üzenet van, hogy "console banned"? Ezek szerint új profillal fel tudok menni a Live-ra?
  • Caine
    Nekem bejött a Lego Indy.
    A Lego SW szerintem zseniális volt, az Indy nagyon jó, a Batman elmegy.
  • akyyy
    egyiket se ismerem, ismeretlen nem veszek.

ha van demoja majd kipróbálom.
  • Ewergo
    Secret Service is kaka...kerüljétek.
  • Zsolcz
    Mikor warez vs eredeti van, mindenki ontja egymst, amikor meg témához kapcsolódó téma van, az levan szarva:D hogyisvanez?:D