176864

-
Ha minden játéknál ezt csinálja akkor cseréltesd ki a gépet azonnal, mert nem normális. -
Krisztofer45 #55955 szerintetek ez mitől van 1 hetes a gépem és játékok közben lefagy de miért van ez (eredeti játékoknál) vagy 2-3 óra után fagy le újraindítom utána megnint jó 1-2-3 óráiig??? -
Nálam volt már 2féle utángyártott, egyiknek se volt baja, ezért nem is foglalkoztatott h MS-t vegyek. De kontrollerben pl. eszem ágában nem lenne utángyártottat venni, pedig lehet az is ugyanúgy jó. Ilyenek vagyunk mi emberek :) -
amdrula #55953 Ami először nálam volt Dragon kábel az szellemképes volt, inkább kiadtam +4k-t egy MS-ért, miután visszavittem (mondjuk eleve azt akartam venni, csak akkor nem volt).
Valszeg csak az a kábel volt szar, mert haver más márkájú utángyártottával jó volt, de nekem megfelel az MS, és adnak hozzá hangszóróhoz+CRT monitorhoz kiegészítőket, igaz egyiket sem használom, de ha kéne jól jönne... :D -
pite man #55952 egy ujabb sokkoló hír.pedig nagyon szerettem eddigi pop okat mind a 3at végigtoltam. -
Krisztofer45 #55951 szerintetek ez mitől van 1 hetes a gépem és játékok közben lefagy de miért van ez (eredeti játékoknál) vagy 2-3 óra után fagy le újraindítom utána megnint jó 1-2-3 óráig??? -
Mert szted van különbség az MS meg az utángyártott kábel között? :D
Na jó, nem izélek, nehogy azt hidd h feleslegesen dobtad ki azt a pénzt :) -
Na most mit izélsz. Kidobtál 6k-t az ablakon teljesen feleslegesen. A te dolgod. Nem kell ízélni :D -
Jah nekünk meg ferrari volt 40ért.
igaz kék volt és ugy hivtuk trabant de ugyanazt a cél szolgálja. -
10ezerért VGA kábelt?!
Én 4000ért vettem optikai kimenetest, igaz nem MS, de ugyanazt a célt szolgálja. -
Mediamarkt-ba 10ért van én ott vettem és megéri. -
-
A konzolboltok :D
Vagy beírod google-be h "eladó VGA kábel" ;) -
Ki tud olcsón VGA kábelt? -
Semmit se. És flash nélkül NEM megy semmi másolt ügylet. -
Mikor 3 ledes lett a gépem hívtam az ms supportot és ott már majdnem a bibliára esketett a hölgyike hogy ugye nem hosszabítóba van dugva. Magamban mondom bmeg nem lehet ekkora nyominger mikor mindenki tudja hogy miért lett 3 ledes és rohadtul nem a hosszabbító miatt... Ha azt mondtam volna hogy igen abba van dugva akkor meg se csinálják vagy mi?!
-
golemkonzol 10k-ért csinálja meg úgy láttam
más: az egyébként mennyit számítana ha levenném burkolatot és átpakolnám a dolgokat egy másik házba? ugyanúgy várhatom a halált? :D
ja és...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetséges az h nem flashelem ki a box-ot és a PAL Region Free játékot kiírom és menjen vele? v USA Region Free v vmi... -
Nekem is hosszabbítóba van, meg sztem még sok más embernek is, de pl. nálam nem fagy le a játék. -
Ms supportnál szeretnek ezzel szopózni de amúgy köze nincs hozzá. -
Krisztofer45 #55937 VKI az mennyire befolyásolja a játékok lefagyását hogy a táp nem konektorba van dúgva hanem hosszabítóra??? -
"storynak van valami köze az előttelévőkhöz?"
Nincs. A főszereplő sem herceg. -
pite man #55935 de várom már a pop 4et akárki akármit is mond:P,csak nekem az nem lett világos hogy a storynak van valami köze az előttelévőkhöz? -
Zozo76 #55934 Nade mivel eredeti jatekot hasznalsz, nehez ratenni a magyaritast... :) -
ja enyém 06 februári és minden faszás :D -
http://www.konzolozz.hu/page.php?19 -
sehol -
liverpool123 #55930 hol találok magyarításokat játékokhoz? -
Zozo76 #55929 Nekem is 2006-os, es igaz mar volt 1x 3led, de elotte eszmeletlen forro levego jott ki belole. Amiota az MS megcsinalta erezhetoen huvosebb a kiaramlo levego. Nem azt mondom hogy hideg de valamit csak varialtak vele, mert nem olyan borzasztoan forro. Termeszetesen erintetlen a gep. ;) -
sokaknak megy még ma is a 2006-os érintetlen xbox-a -
inkább nem hiszem el mert szomszédomnak 2006-os gyártású és van rajta vízhűtés és semmi baja -
csoola #55926 azért azt nem merném állitani h nincs különbség, de az érdekelt, hogy mennyire lesznek gyorsak a mozgások, mondjuk egy gyors FPS-nél nem "huz maga után csikot" semmi, de akkor ezt ugy veszem h ok jo lesz :) csak nem votl még LCD-m, nem is hiányzott de a boxhoz kell, én meg scak tanultam rola kicsit nem értek nagyon hozzá :) -
Hidd el, hogy ha egy Box meg akar halni, azt a vízhűtés se menti meg... -
hát te hülye vagy -
16ms alatt már csak parasztvakítás. Szóval nem nagy a reakcióidő. Csak a sznob lcd buzik állítják , hogy 2-4ms felett nincs is élet. Persze mivel csak kell valami önigazolás... -
nem tudom nekem eddig se tetszettek a silent hill-ek de ez most felkeltette az érdeklődésem :-) -
Zozo76 #55921 Lassan mar azert is penzt kell kiadni hogy levegot vehess... :) -
csoola #55920 egy 8 ms-os LCD-vel jol lehetne használni a boxot? vagy tul nagy a reakcioidö? -
Én úgy tudom az új SH elég ratyi lett... -
-
vannak üzletek, ahol megjavítják, csak nem ingyen.