176864
banner
  • mateus33
    Ha minden játéknál ezt csinálja akkor cseréltesd ki a gépet azonnal, mert nem normális.
  • Krisztofer45
    szerintetek ez mitől van 1 hetes a gépem és játékok közben lefagy de miért van ez (eredeti játékoknál) vagy 2-3 óra után fagy le újraindítom utána megnint jó 1-2-3 óráiig???
  • mateus33
    Nálam volt már 2féle utángyártott, egyiknek se volt baja, ezért nem is foglalkoztatott h MS-t vegyek. De kontrollerben pl. eszem ágában nem lenne utángyártottat venni, pedig lehet az is ugyanúgy jó. Ilyenek vagyunk mi emberek :)
  • amdrula
    Ami először nálam volt Dragon kábel az szellemképes volt, inkább kiadtam +4k-t egy MS-ért, miután visszavittem (mondjuk eleve azt akartam venni, csak akkor nem volt).
    Valszeg csak az a kábel volt szar, mert haver más márkájú utángyártottával jó volt, de nekem megfelel az MS, és adnak hozzá hangszóróhoz+CRT monitorhoz kiegészítőket, igaz egyiket sem használom, de ha kéne jól jönne... :D
  • pite man
    egy ujabb sokkoló hír.pedig nagyon szerettem eddigi pop okat mind a 3at végigtoltam.
  • Krisztofer45
    szerintetek ez mitől van 1 hetes a gépem és játékok közben lefagy de miért van ez (eredeti játékoknál) vagy 2-3 óra után fagy le újraindítom utána megnint jó 1-2-3 óráig???
  • mateus33
    Mert szted van különbség az MS meg az utángyártott kábel között? :D
    Na jó, nem izélek, nehogy azt hidd h feleslegesen dobtad ki azt a pénzt :)
  • Alwares
    Na most mit izélsz. Kidobtál 6k-t az ablakon teljesen feleslegesen. A te dolgod. Nem kell ízélni :D
  • akyyy
    Jah nekünk meg ferrari volt 40ért.

igaz kék volt és ugy hivtuk trabant de ugyanazt a cél szolgálja.
  • mateus33
    10ezerért VGA kábelt?!
    Én 4000ért vettem optikai kimenetest, igaz nem MS, de ugyanazt a célt szolgálja.
  • akyyy
    Mediamarkt-ba 10ért van én ott vettem és megéri.
  • LeWyTy
  • mateus33
    A konzolboltok :D
    Vagy beírod google-be h "eladó VGA kábel" ;)
  • LeWyTy
    Ki tud olcsón VGA kábelt?
  • Zsoltika 007
    Semmit se. És flash nélkül NEM megy semmi másolt ügylet.
  • Zsoltika 007
    Mikor 3 ledes lett a gépem hívtam az ms supportot és ott már majdnem a bibliára esketett a hölgyike hogy ugye nem hosszabítóba van dugva. Magamban mondom bmeg nem lehet ekkora nyominger mikor mindenki tudja hogy miért lett 3 ledes és rohadtul nem a hosszabbító miatt... Ha azt mondtam volna hogy igen abba van dugva akkor meg se csinálják vagy mi?!
  • Gunner
    golemkonzol 10k-ért csinálja meg úgy láttam

más: az egyébként mennyit számítana ha levenném burkolatot és átpakolnám a dolgokat egy másik házba? ugyanúgy várhatom a halált? :D

ja és...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehetséges az h nem flashelem ki a box-ot és a PAL Region Free játékot kiírom és menjen vele? v USA Region Free v vmi...
  • mateus33
    Nekem is hosszabbítóba van, meg sztem még sok más embernek is, de pl. nálam nem fagy le a játék.
  • Zsoltika 007
    Ms supportnál szeretnek ezzel szopózni de amúgy köze nincs hozzá.
  • Krisztofer45
    VKI az mennyire befolyásolja a játékok lefagyását hogy a táp nem konektorba van dúgva hanem hosszabítóra???
  • davidka003
    "storynak van valami köze az előttelévőkhöz?"

Nincs. A főszereplő sem herceg.
  • pite man
    de várom már a pop 4et akárki akármit is mond:P,csak nekem az nem lett világos hogy a storynak van valami köze az előttelévőkhöz?
  • Zozo76
    Nade mivel eredeti jatekot hasznalsz, nehez ratenni a magyaritast... :)
  • trogerzsiger
    ja enyém 06 februári és minden faszás :D
  • james69holden
    http://www.konzolozz.hu/page.php?19
  • FZoleee
    sehol
  • liverpool123
    hol találok magyarításokat játékokhoz?
  • Zozo76
    Nekem is 2006-os, es igaz mar volt 1x 3led, de elotte eszmeletlen forro levego jott ki belole. Amiota az MS megcsinalta erezhetoen huvosebb a kiaramlo levego. Nem azt mondom hogy hideg de valamit csak varialtak vele, mert nem olyan borzasztoan forro. Termeszetesen erintetlen a gep. ;)
  • Minstrel
    sokaknak megy még ma is a 2006-os érintetlen xbox-a
  • Soldiers
    inkább nem hiszem el mert szomszédomnak 2006-os gyártású és van rajta vízhűtés és semmi baja
  • csoola
    azért azt nem merném állitani h nincs különbség, de az érdekelt, hogy mennyire lesznek gyorsak a mozgások, mondjuk egy gyors FPS-nél nem "huz maga után csikot" semmi, de akkor ezt ugy veszem h ok jo lesz :) csak nem votl még LCD-m, nem is hiányzott de a boxhoz kell, én meg scak tanultam rola kicsit nem értek nagyon hozzá :)
  • mateus33
    Hidd el, hogy ha egy Box meg akar halni, azt a vízhűtés se menti meg...
  • Soldiers
    hát te hülye vagy
  • shenmuedc #55923
    16ms alatt már csak parasztvakítás. Szóval nem nagy a reakcióidő. Csak a sznob lcd buzik állítják , hogy 2-4ms felett nincs is élet. Persze mivel csak kell valami önigazolás...
  • Gideon Wieth
    nem tudom nekem eddig se tetszettek a silent hill-ek de ez most felkeltette az érdeklődésem :-)
  • Zozo76
    Lassan mar azert is penzt kell kiadni hogy levegot vehess... :)
  • csoola
    egy 8 ms-os LCD-vel jol lehetne használni a boxot? vagy tul nagy a reakcioidö?
  • Alwares
    Én úgy tudom az új SH elég ratyi lett...
  • DöflingR
  • DarkSector
    vannak üzletek, ahol megjavítják, csak nem ingyen.