176864
banner
  • bexinho
    sztem inkább 2-3 hét
  • DarkSector
    huh.
    háát nemtuom mennyire tudod, de ez a rettegett 3ledes probléma.
    hívd az ms vonalát, és 1-2hét alatt cserélik.
  • bexinho
    Szerintem egyértelmű... :S
  • DarkSector
    gs tagokat ne ismerem, nem állhatok jót a szavukért.
    a játék is szar az igen...csak a pc portra vonatkozik.
    próbáltam 3-4 napig konzolon ott no proglém.
    :P
  • DöflingR
    Hát csak a pc-s átirat.. GS-ről meg ne is beszéljünk, a videón amit belinkeltél a két fazonról simán kinézem azt,hogy egy gta-t se vittek végig.
  • Istencsászár
    Tegnap óta fetrengek attól ami ott megy:D
  • whizz
    hali!

van egy kisebb problémám... beraktam egy játékot múltkor, és egyszercsak megfagyott a kép, és kis négyzetek jelentek meg a képben, volt amelyik világosabb, volt amelyik sötétebben, magyarul szétesett a kép és a hang is mellé, újraindít, 3 piros led mondom faja... kikapcs, vártam picit, elindul huh.. de aztán újból ez a hiba... szerintetek mi a baja?
  • DarkSector
    :D
    mint a játék.
  • Alwares
    Be ne nézzetek a GTA IV topikba, hányinger...
  • DarkSector
    mindenki ezt monnya, hogy fújj gs.
    de sokban igazuk van.
    amiben nem, abban azért, mert elfogultak, de ki nem az. nem létezik tesztelő, aki nem húz valamilyen irányba.
  • Freedy
    légyszíves tanulj meg írni! Ebben a topicban nincs warez, letöltögetés stb...
    Amúgy azt írja, hogy merevlemez szükséges sima xboxos játék lejátszásához. Írott xbox 1-es játékot merevlemezzel se biztos, hogy vinni fog.
  • Freedy
    sry, 56183-ra ment volna
  • Freedy
    Én nem rendeltem, de ebben a topicban már elég sokan rendeltek, és ps3 topicban is erőszeretettel ajánlják ezt az oldalt.
  • kriszjoci
    szerezném kérdezni vagy valaki segitségét kérni a következöket le töltötem egy játékot ki is irtam de mikor be tetem a konzolba a kövatkezöket irta ki <an xbox360 hard drive must be attachedto play original xbox360gems.Ha valaki tudna segiteni megköszöném.Hogy mért nem möködik a játék.
  • bexinho
    Szted ez az oldal mennyire megbízható? Rendeltél már itt? Esetleg valaki más?
    Elég olcsó, ha jólszámoltam 6-7 k-ra jön ki maga a lemez + a posta(amit nem néztem még meg mennyi).
    Megrendeljem itt? Megéri(biztonságos)?
  • bexinho
    Köszi a gyors választ!

Amúgy ma játszottam haverral a demojával, és nagyon megtetszett!
  • DöflingR
    Gamestar.. a mai napon annyi baromságot láttam már rajta.. ejh..
  • DöflingR
    Nekem is faconos a gép, nállamse jelentkezett hiba, bár 1x-2x kifagyott már gtaiv alatt :(
  • Freedy
    http://www.game.co.uk/Xbox360/Sport/Wrestling/~r335491/WWE-SmackDown-vs-Raw-2009/?s=wwe
    ez a 2009-es a 2008-as még pár fonttal olcsóbb
  • greco
    Eszembe jutott h a gyárit ki sem bontottam. Szóval van nekem is :)
  • bexinho
    Hali!

WWE Smackdown vs Raw 2008

Ezt a játékot ismeritek? Nem tud vki pár linket adni, ahol viszonylag olcsón hozzájutnék?

Amiket néztem ott 15 körül volt postaKTS-gel együtt, de azt eléggé sokallom. Viszont elég sok online boltban nem is láttam :S

Megköszönném...
  • greco
    És nincs vkinek ilyen kábele feleslegbe?Megvenném..
  • DarkSector
    ODABASZ!
  • DarkSector
    Olvasd el mégegyszer.
  • PoisonChihuahua
    Őszinte leszek, elbizonytalanítottál! :))) Egyébként én Januárt hallottam!
  • Smithie
    Nekem Falconos arcade-om van,semmi hiba nem jelentkezett eddig,aug.14-én vettem,és napi 8 óra kötelező üzemórája van a gépnek,hétvégén 16 is...
  • DöflingR

• Istencsászár
    "Már napok óta hallani arról, hogy elkezdtek feltünedezni a Jasper kódnevet viselő új Xbox 360 modellek, mára pedig mindez hivatalosnak tekinthető, hiszen a Microsoft megerősítette a dolgokat.

Az egyik legfontosabb újdonság mind közül az, hogy mostantól az Arcade kiszerelés is rendelkezni fog belső háttértárral: igaz, a 256 MB-os flash memória épp akkora, mint amennyit eddig memóriakártya formájában kaptak a vásárlók, ám végre lehetővé teszi, hogy mostantól az Arcade tulajdonosok is installálhassák a két hete debütált New Xbox Experience-t.

Ami a belsőt illeti: az eddigi, 90 nanométeres gyártástechnológiával készült processzorokat 65 nm-esek váltják fel, a jobb belső elrendezésnek köszönhetően pedig kevésbé fog melegedni a masina, míg kívül a tápegység 150W teljesítményűre cserélődik. Ha minden igaz, már most is találni a polcokon az új modellekből, így aki mostanára időzíti az Xbox 360 vásárlást, az mindenképpen a Jasper-ek után kutakodjon."

gamer360ről, elvileg az elkövetkezendő két hétben már lehet ilyeneket kapni, talán már most is, szóval nézelődj érdeklődj utána, de szvsz a falkonos árkéddal sem jársz rosszul, főleg ha karácsony előtt kell, azok is elég megbízhatóak
  • PoisonChihuahua
    Már lentebb írtam, hogy veszek egy új Arcade-ot, javítás szóba se jött én ilyenért pénzt nem adok! Asszondod várjak Januárig a Jasperes gépekre?
    És mit csinálok addig a 12+1 havi LIVE!-al, a CE-s Gears1-el, meg a Bad Company-val amit elvileg karira kapok...
    Komolyra fordítva a szót, lesz annyival jobb a Jasper, hogy megérje várni rá?
  • kisgabo
    te melóznál ott fukar fizetésért, szombat vasárnap?

na, olyan szakemberek vannak ott....
  • Istencsászár
    Hát megpróbálhatod elvinni boltba ahol foglalkoznak javítással, de ha nagy a baj akkor érdemes lenne lecserélni hiszen feltehetőleg ujra megfogja adni magát ( és a javítás még pénzbe is kerül ), ha már egyszer megtette. 3 év azért szép idő volt egy lunch géptől. Vinyód van, szóval vegyél egy japser szériás árkédot.
  • PoisonChihuahua
    Ezt vasárnap írtam, látom sokan elolvastátok....

"Sziasztok!
    Pont így karácsony elött, meghalt a gép (3LED, 0022 hibakód = GPU hiba). Nem használtam az utóbbi napokban, valszeg a mostani változékony időjárás tett be neki. A gép NEM flashelt, viszont a 3 éves RROD gari már lejárt (bizony, ilyen öreg volt már!). Ilyenkor mi a teendő, ki mit tanácsol? :((((("
  • Smithie
    "hekkelve" :D
  • Istencsászár
    Mikor vetted a gépet? hiszen 3 év garancia van a 3ledre, szóval küld vissza a gépet az MSnek és cserélik, persze abban az esetben hogy ha nincs hekkelve.
  • Fido4life
    És premium volt az áldozat vagy arcade ? Mert (biztos én vagyok a tájékozatlan) én még nem hallotam 3ledes Arcade-ról. (youtubeon se találni semmit)
  • PoisonChihuahua
    3LED, mi más...
  • PoisonChihuahua
    Na látod, ez egy jó kérdés. :)
    Én mondtam neki, hogy "árkéjd", de ő "erkid"-ről beszélt.
    Volt egy kis félreértés köztünk...
  • Istencsászár
    Mi baja lett?
  • Fido4life
    Én csak azon gondolkozok hogy az "Erkid" hogy jött ki.
  • PoisonChihuahua
    Sztori:

Most, hogy besz@rt a 360, gondoltam karácsonyra beújítok egy Arcade-ot. (A 20-as HDD-t persze megtartottam, szal lesz winyóm is.)
    Mivel nem tudom ilyen hirtelen egyben fizetni, áruhitelre gondoltam, szal felhívtam a "Fukar" áruházat és megkérdeztem van-e Arcade-jük:

Én: Jó napot, érdeklődni szeretnék, hogy van-e jelenleg Xbox 360 játékkonzoljuk és ha igen, akkor milyen árban?
    Fukarék: Rendben, azonnal kapcsolom az osztályt! -.-
    duu-du-du-duuuu-du...
    Fukarék: Tessék, konzol osztály, miben segíthetek?
    Én: Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy kapható-e jelenleg önöknél Xbox 360 Arcade?
    Fukarék[nyomatékosan]: "Erkid"???
    Én: Igen, Arcade!
    Fukarék: Az mi?
    Én: Arcade kiszerelésre gondolok.
    Fukarék: Most csak ilyen prémium, meg elit van, meg ilyen Call of Duty-s prémium.
    Én: Akkor Arcade nincs?
    Fukarék: Nincs.
    Én: Viszhall!

Lenyűgöz a szakértelmük...