176864

-
Szerintem zombidarálásnak már alapból nincs értelme. ;D -
értelem? miközben nem lehet mozogni lövés közben? :D -
hát igen a L4D-ben engem se a "story" fogott meg, hisz az nemnagyon van...csak a multi...legnehezebb módban 4en haverok, kurvajó fun + ott van a versus mód...ha többen vagyunk 4nél akk vki beáll zombinak.
de ha ez tetszett akkor kötelező lesz nekem a resident evil is ^^ -
Nem. A resident evil sorozat eredetileg a Túlélő horror műfaja volt. Annak az a lényege /legalábbis régebben hogy logikai feladványok és ellenség fele-fele arányban/- Mostmár egy akció játék lett a 4ik résztől, kevesebb gondolkodást igénylő feladattal. A L4D az egy megyek ölök ész nélkül játék, ez kicsit másabb de nagyon jó, és lehet COOP-ban nyomni. Itt vannak videók Az első az általáam ecsetelt demo részből mutat dolgokat, a többit még nem néztem meg :-) -
A resident evilnek van értelme. Csak ennyi a különbség. -
olyan ez mint a L4D? mer akkor kifogom próbálni...a L4D nagyon bejött a multi miatt, igaz még csak pc-npróbáltam -
Nah kipróbáltam a Resident Evil 5 demo-t.Két pálya van benne. Az elsőn életben kell maradni amíg megérkezik a segítség. Itt úgy vettem észre a harc kipróbálása volt a fő lényeg. Harc a 4ik részben megszokottakra épül. Én nagyon hiányoltam belőle a vetődést most ez itt még inkább kellene mivelhogy. Nem lehet egyszerre mozogni és lőni sajnos. Ezt nagyon nagy problémának tartom mert így nem lehet hátrálni lövés közben, ami az ellenfelek számát tekintve nagyon nagy előnyt jelent ellenünk. Legalább ha a vetődés lett volna az valamennyire orvosolna. Nos a partner. Először csak simán ember nélkül próbáltam ki. Nos azt kell hogy mondjam hogy nagyon okos kis partnert adtak mellénk. Oda kell rá figyelni, hogy ha elfogyna az ammoja pótoljuk illetve ha elkapják segíthessünk. De ő is megcsinálja ugyanezeket. Ha kifogytunk és nála van még munició rohan felénk utat törve hogy adhasson. Rengeteg tereptárgy van ami ki lehet használni, a sebződésrendszer elég korrekt bár egyszer fejbe vágtak egy akkora kalapáccsal amekkora én vok és nem haltam meg szóval ez kicsit érdekes de szerintem el lehet tőle tekinteni. Összeségében eddig nekem nagyon tetszik, Jobban mint a 4. A beharangozott MELE illetve Délibáb és folyamatos vízgyüjtésből egyenlőre semmit nem láttam illetve a fényről be a sötétbe elvakulásból se. Most próbálom a második pályát majd mondom mi volt ott. -
van boxra valami más rally?
most vettem egy logitech drivefx kormányt. forta2 beszarás, 1 hónapja ki se vettem a lemezt a gépből :) -
mert a kocsi a saját tengelye körül fordult, ugy mozgott mint egy szappan, az autos játékok legalja :) (cmr4-5 detto, minimális javulással)
cmr1-2 után botrányos visszalépés volt. ehez képesta a dirt javult, csak az a francos féktáv ne lenne olyan rövid ... :( -
csoola #56549 ja meg hát a garival is lehetnének gondok, meg utánvét sem igazán lehetséges akkor, szerintem körülnézek inkább itthoni oldalakon :) -
Igaz. :D -
Már miért lenne szar? Akkoriban nagyon is jó volt. (vagy csak én voltam túl kisgyerek ahoz hogy megitéljem mi a jó") -
csoola #56546 jah ha nem volt egyértelmü akkor sry angol Ebayre gondoltam :) 30-35be van egy pro csomag, csak nem tudom, hogy mennyiért hozzák ide, meg mennyi idö alatt (2 hét, 1 honap stb...) -
Cső mindenkinek, japán live-ról szeretnék tölteni, hogyan tudom magam regisztrálni? -
sok +os powersellertől azért nincs akkora kockázat ... -
a CMR3 a világ legszarabb rallyjátéka :D annál nem csoda h "jobb" ... -
Forza2, Flatout UC, PGR 3-4, Sega Rally, Midnight Club LA -
amdrula #56541 Ugye tudod, hogy a "kintről" elég sok helyet jelent... Ha a "kint"=EU, akkor ugyanaz a gép, ha USA/Japán, akkor már nem.
Javítsatok ki, ha tévedek, de EU az belföldi piacnak számít -> nincs vám. -
csoola #56540 ha esetleg kintröl hozatnáma gépet is, akkor lenne valami gáz vele vámon? mert ~30k egy pro csomag, csak nem tudom, mennyi lenne mire a kezembe kerülne... plusz ez ugyanaz a fajta PALos gép, mint Magyarországon, nem? szoval különbség nincs benne? köszi h segitetetek :) -
amdrula #56539 Richard Burns Rally a legjobb, ha már itt tartunk :P
Egyértelműen a Dirt a legjobb rally játék boxon, de ha nem rallyra vágyik az ember, csak egy autós játékra, akkor abban már MESSZE nem az a legjobb :P -
csoola #56538 srácok! mekkora a távolság egy VGA kábelen az RCA és VGA csatik között? ugy kell érteni, hogy amig a monitor fenn van az asztalon, addig a mélnyomo a földön, aztán ha müködik ugy h az RCA-t a mélnyomoba tolom akkor csak female/female átalakito kell majd a VGAhoz -
Szvsz a DiRT a legjobb rally stuff a CMR3 után.. -
Mind a három kiváló a maga fajtájában.
Mondjuk a Mirrors elég egyedi. -
csoola #56535 értm köszi ez király, akkor akár eredeti játékokat is lehetne venni az inglisektöl, fasza -
TDU meg van pc-n box-ra már nem akarom, köszi a válaszotokat utánanézek amiket mondtál
-
amdrula #56533 -Fable 2-t támogatom.
-Mirror's edge, szerintem kicsit unicsi, egyszervégigjátszós, de a felétől már nem is volt számomra annyira érdekes.
-Dirt nem jött be annyira, ha nem ragaszkodsz a rallyhoz, akkor inkább Forza2, GRID, PGR4(/3), TDU. -
Az a baj, hogy annyira nem vagyok egyikért sem, a Forza 2 és a Project Gotham Racing 4 az úgy hallottam jó. -
Akkor milyen autóversenyzőset ajánlasz helyette? -
A Mirror's Edge és a Fable 2 kötelező szerintem
a Colin Dirt, hát szerintem nem a legjobb...
-
tihibaby #56529 Azért ne feledjük,hogy Ők javítják a gépeket a legkorrektebbül,és ha javíthatatlan azt is megmondják.
Nem bevállalják,és összegányolják hogy menjen két napig.
A másik pedig hogy az X360 eddig sem volt a legmegbízhatóbb masina,valószínűleg ezután sem lesz,bár ne legyen igazam.
Az előző gépről is megy a mai napig,hogy azok már megbízhatóak,pedig azért ez nem teljesen igaz.
-
Következő játékokat néztem ki: Mirror Edge, Fable 2 és Colin Dirt. Mi ezek ről a véleményetek? -
Jaja! Onnan a legolcsóbb. Viszont ott elég gyakran szívóznak veled pl nem küldik vagy nem azt küldik, mikor visszaküldöd akkor nem küldi a rendeset stb. Nagyon jól ismerik a rendszert és sok embert ki tudnak cselezni így nem is tudnak vele sok minden csinálni. Én is megtanultam ha nem jön meg 2.5 hét után, azonnal indul a jelentés a trust and safety-nek. Sok ismerős buktázott már. Persze vannak ott is becsületesek de könnyen be tudsz fürödni. Inkább fizetek 500-1000 forintal többet de tuti megjön a cucc. Így is sokszor 5-10 ezerrel olcsóbb postával együtt mintha itthon venném ugyanígy. -
Hong-Kongbol jött és rajta volt az érték, plusz benne a szla ...
amugy meg +vám+áfa mellett is olcsobbra jössz ki :P -
De ők tudják mi mennyit ér? Sztem átvilágítják és látják hogy vinyó vagy vmi műszaki cucc. Csepp agyukkal nem tudják sztem mennyit ér és jól félre teszik. Aztán volt már nem egyszer hogy kiderült a cucc el lett küldve csak a vámosok megfogták. se értesítő semmi. Neked kell érdeklődi hogy nincs-e ott. Utánna fizethetsz minden szépet és jót, őrzés, vám stb ha egyáltalán nem kallódik el náluk mert már olyan is volt nem egyszer. Szóval én nagyon meggondolnám hogy amerikából rendeljek. -
Semmit se kell fizetned! Csak ne az amcsi ebayre menj hanem az angolra vagy németre! Eu-n belül nincs semmi teher! Amerikából én csak a live előfizut vettem azt elküldik emailben scannelve tehát ott se tud mit csinálni a vámos :) -
xbox winyo 99% h átjön a vámon ... 30k és feletti cuccoknál lehet inkább gond -
Büdös francokat kell! Nekem simán megy egy visa electronnal. -
csoola #56521 na látod :)
ebayyel az a baj talán, hogy nem tudom mennyi vámot stb. kell fizetni... -
A legolcsóbb e-bayen 19000 ft körül van, 120 gigás, új. Kell hozzá paypal account, ahhoz meg dombornyomott bankkártya. -
Használtat szeretnék, nem baj ha kopott vagy akármi csak működjön, most egy magyar aukciós oldalon találtam egyet nagyon jó áron, ennyiért még nem láttam :D