Nah kipróbáltam a Resident Evil 5 demo-t.Két pálya van benne. Az elsőn életben kell maradni amíg megérkezik a segítség. Itt úgy vettem észre a harc kipróbálása volt a fő lényeg. Harc a 4ik részben megszokottakra épül. Én nagyon hiányoltam belőle a vetődést most ez itt még inkább kellene mivelhogy. Nem lehet egyszerre mozogni és lőni sajnos. Ezt nagyon nagy problémának tartom mert így nem lehet hátrálni lövés közben, ami az ellenfelek számát tekintve nagyon nagy előnyt jelent ellenünk. Legalább ha a vetődés lett volna az valamennyire orvosolna. Nos a partner. Először csak simán ember nélkül próbáltam ki. Nos azt kell hogy mondjam hogy nagyon okos kis partnert adtak mellénk. Oda kell rá figyelni, hogy ha elfogyna az ammoja pótoljuk illetve ha elkapják segíthessünk. De ő is megcsinálja ugyanezeket. Ha kifogytunk és nála van még munició rohan felénk utat törve hogy adhasson. Rengeteg tereptárgy van ami ki lehet használni, a sebződésrendszer elég korrekt bár egyszer fejbe vágtak egy akkora kalapáccsal amekkora én vok és nem haltam meg szóval ez kicsit érdekes de szerintem el lehet tőle tekinteni. Összeségében eddig nekem nagyon tetszik, Jobban mint a 4. A beharangozott MELE illetve Délibáb és folyamatos vízgyüjtésből egyenlőre semmit nem láttam illetve a fényről be a sötétbe elvakulásból se. Most próbálom a második pályát majd mondom mi volt ott.