176864

-
Most indultam el aludni...
-
Gratula:) -
Röhögni?! Az ilyen idióta kis szarosoktól(adatlap szerint is 14 alatt) az életkedvem is elmegy néha...
-
kár h a szak-angolt nem értem...jó lenne ha magyarul is meglenne vhol :S -
Ki akar egy jót röhögni? -
Eza next-gen Gothic. -
bunyos? soul calibur 4, doa4, virtua fighter 5
coop bunyos? nekem is mondjatok !! -
Hy.Tudnátok nekem vmi jó játékot ajánlani.Havernak van xbox360-asa és 2 joy.Vmi jó game kéne amivel sokáig eljátszogathatunk.Lehetőleg hentelős bunyós.Lehet akármi még coop ban bunyós is.Előre is köszi -
Anandtech az uj Jasperről
azonosithatoság, elméletek, stb
---
DarkSector: javaslom, nézz utána mit is jelent a hattyudal kifejezés ;-) (hint: utolsó időszak, mielőtt jön a next gen) -
a pecs menne, a DLC a kérdés -
hát, ezt nem tudom. talán ... (ha épp nem géphez kötött az adott DLC) -
csoola #56907 szoval ha a saját gépem nincs netre kötve akkor szopoka és no DLC meg peccs?
hát akkor fck microfos, de ha a HDD-t el tudom vinni akkor elvihetem az egész gépet-fck u micro :) -
Nem.l Sajnos nem hülye a microsoft. -
csoola #56905 ennek nem örülök, igy nem tudom hogyan lesz meg például a lost of the damned...
viszont, ha esetleg a vinyomat elviszem valakinek akinek van live-ja és leszedi nekem rá, akkor utána már értelemszerüen másik gépen is ott lesz ugye?
bár nem tudom h a közelben kinek lesz ilyenje :P -
DLC = csak live-rol
demo = live-rol, cd/dvd-ről is -
csoola #56903 sajna nincs router a gép közelében, nem hiszem, hogy lesz rajta live valaha is, meg nem is hiányzik, ha multi akkor elég a PC-s cs vagy ilyesmi, viszont az érdekelne, hogy DLC-ket le tudok-e szedni gépre és kiirni lemezre, aztán azt megetetni a boxxal, vagy csak liverol müködik? -
ha pesti vagy, http://sini.hu/
ha nem, akkor ... nemtom :) egy pár méteresért én 3 ezernél többet nem adnék. emiatt még én is vga kábelen játszok :))
(hdmi csak akkor ajánlott, ha a tévé a hdmi-n is fogadja a panel nativ felbontását!!! 1360x768 v. 1920x1080, attol függ milyen tv! sok modell csak vga-n eszik nativat vagy csak bizonyos hdmi-n) -
csoola #56901 köszi, hát nagyon remélem :D -
csoola #56900 gratulálok, már elég régen nyitottam, akkor még csask nem is volt szo arrol h nekem is lesz gépem :) -
Gratulálok a megnyitott topicodhoz: "XBOX 360 WAREZ" 
-
Grizzly4x4 #56898 Köszi Arty akkor beprópálom a VGA kábelt bár utángyártottam van de nekem nem volt soha szellemképes vagy ilyesmi. Egyébként te is VGA-n használod? mert már gondolkodtam HDMi-n is csak még nem volt időm utánanézni hogy hol olcsó meg annyira nem foglalkoztama témával. -
Gratulálok hozzá,nem fogod megbánni!
-
A gondtalan játékélmény megfizethetetlen:) -
csoola #56895 dew jo most már 100 h lesz Xbox, hozza a Jézuska :D
istenem, milyen régen vártam ennyire a karácsonyt :D -
Grizzly: minden TV (a samsungot konkrétan tudom!) minden bemenetre külön beallitasprofilokat tárol! azaz a vga bemenet azért lesz fakobb, mert a tévén arra a bemenetre egy "szintelenebb" bealitas érvényes. emellett a dashboardon is "élénkre" kell állitani a kimenetet ...
sokkal jobb lesz a képed, mint most a komponensen, pláne, ha az a bravia netán fullhd és 1920x1080ra van beallitva a dashboard :)
egy másik topikban csináltam 1080p vga vs. komponens összehasonlitást:
komponens:
vga:
hdmi:
ez ugyan pécé/windows, de itt a nativ 1 pixel széles karaktereken jobban lehet demozni, h mit is tud a 3 fajta átvitel! a komponens olyan mosott, h egész pacaszerüek a pixelek, ez sztem boxon méginkább kijön :( -
Az új update által már fel tudsz másolni merevlemezre játékot. De indulás előtt azért bekéri a lemezt megakadályozván, hogy egy baráti körben egy játékkal játszatok vagy valami.
-
Köszönöm -
Ez az Index cikk egy tájékozatlan idióta agyszüleménye, ne foglalkozz vele. Felrakhatod a játékot simán vinyóra. -
Üdv!
Sry hogy bepofátlankodok ide miközben nincs is 360am(egy PS2m van HDDvel).
Egy barátom konzol vásárlásán töri a fejét(ezen kívül ez a kérdés engem is érdekelne) és eddigi infók alapján elég egyértelműen a 360 a legszimpibb. Viszont ma találtam egy linket a PCs játékok leáldozottban, amiben egy mondat kis kavart okozott bennem: „a merevlemeznek Magyarországon túl sok értelme nincs, mivel nemigen van mit letölteni rá” forrás
Eddig azt hittem az X360 -ban található HDD kb ugyanúgy funkcionál, mint a PS2mben, vagyis felrakok rá egy játékot és akkor onnan futtatom, így gyorsabb, nincs használva az eredeti lemez se az egész optikai rész. Úgyhogy a kérdésem: Egy HDDvel ellátott X360 HDDjére felrakhatok én kedvem szerint bármilyen játékot és futni fog onnan? Vagy ez egyfajta opcionális dolog és csak ha az adott játék úgy gondolja, hogy telepít a merevlemezre ezt-azt csak akkor kerülnek rá dolgok? -
Sztem még akkor se lesznek gázban, mivel a Sony és a Playstation név már magában elég rengeteg embernél, nekem is van olyan ismerősöm aki csak azért vett PS3at, mert utálja az MS-t :D A japókról ne is beszéljünk, mindig lesz kereslet. -
Hattyúhalál igazábol a konkurensnek lesz mikor majd elérhetö áron lesz az asztali Blu-ray lejátszo.
... -
ruleyB #56887 1 próbát megér, nem? :) -
Kinek lesz 2010-ben hatyúdala? -
Grizzly4x4 #56885 hát igazából rászoktam dugni a laptopot mikor filmet akarok nézni. Vagy szerinted megérné ha VGA kábelt használnék a boxhoz? még régebben próbáltam a nappaliban levő samu lcd-nken és ott nekem valahogy fakóbbnak tűnt a kép még a sony-mon nem probáltam ki. -
(miért nem hajtod a braviát is a vga kábeleddel?) -
Grizzly4x4 #56883 Amikor bő egy éve meglett a boxom előszor régi thomson 72centis tv-men játszottam. Még úgy is nagyon bejött aztán vettem egy 19-es acer monitort, egetrengető volt a különbség de hiányzott az hogy fotelből vagy ágyból játszhassak, ami a konzol nagy fegyverténye. Ugyhogy kb 1 hónapja vettem egy sony bravia lcd-t hát komolyan mondom még a monitorhoz képest is jóval szebb. Pedig monitorn VGA-val nyomtam mig a tv-n a componenst használom. Nem a felbontásról beszélek mert azt a monitor is tudja de valahogy lcd-tvn sokkal élénkebbek a színek meg a kontraszt is jóval nagyobb. De ha valakinek nincs és nem akar csak a box miatt venni Lcdtvt annak mindenképp a monitort ajánlom mert a sima képcsöves tv-hez képest nagyon durván jobb a látvány.
Az NFS undercover-ben meg lcd-n sem lehet látni a feliratokat annyira aprók szerintem az a játék crt tv-n esélytelen -
A feliratokat nem is látom(NFS UNDERCOVER),pedig nem vagyok szemüveges,de lehet hogy beszerzem,de valószínübb egy Full HD karácsonyra... -
norfeus #56881 Ha liveozni akarok akkor nekem is egy 82es philips CRT TV.re kell kotnom mert ott van kozelbe a net.De amugy egy 107es full HD plazmán jászok,osszehasonlíthatatlan. -
Hónapokig egy 72-es, 100Hz-es Panán toltam :) Tökéletes volt, kivéve ahol az apró feliratok miatt nehéz volt olvasni. -
Pfff,én is ezt vallottam amíg nem láttam tesóm full hd-ján a Dead Space-t,hát azért volt különbség egy LG Flatron 72'-esel összevetve!:DD
De még egy HD Ready is fényévekkel jobb.