176867
banner
  • Dave500
    Aha az jó lessz hozzá! És a 2008 július az jó gép? vagy nem?
  • trick daddy
    hy all link
    szerintetek ez a tv paszolna az x-hez ?? ahogy látom 106cm,full hd-s és 200E ft .Szerintetek ??
  • ruleyB
    Valószínűleg ez lesz, biztos ami biztos, nem akarok kockáztatni... Egy új gép +20-25k és 3 év teljes körű gari azért nem semmi...
  • ruleyB
    Egyik barátom rendelt onnan november elején, és 2008 júliusi gyártmányt kapott.
  • Dave500
    sziasztok! a www.konzolstudio.hu-ról szeretnék rendelni egy xbox360 arcade-t nem tudja valaki megmondani nekem hogy ezek már az újak? Köszi a választ előre is
  • Zsolcz
    éneddig 7-ér láttam, de mindeggy, attól olcsóbb nemhiszem hogy lessz
  • theone91
    Szinte mindenütt.
  • Zsolcz
    azthiszem leugrom a médiába, a GoW 1 5000Ft a szolnoki áruházban
  • DanielT
    Inkább cseréld gyorsan a 2006-os géped, ha teheted.
  • Morphin
    igaz én csak pc-n toltam végig, de nekemis nagy csalódás volt a WaW.abszolut nem értem hogy jött most ide a story...értem h nem akarják követni a Battlefield sorozatot(a modernizávcióval), de azért nem kéne lehuzni még egy bőrt a II. Vh-ról és eseményeiről. nekem már uncsi,igaz imádom a róla szóló filmeket etc. de én vmi újat vártam a CoD5től. amúgyis a 4hez képest SEMMI újítás nincs benne, semmi effekt,semmi...grafikailag se egy nagy eresztés...EPIC FAIL, az én szememben!
  • ruleyB
    Köszi, pedig pont a hétvégén terveztem megvenni, de ennyi negatív vélemény már bőven elég volt...
  • Fido4life
    amúgy ha valakinek kell vélemény a World At War-ról: a minap vittem végig és ha Kiefer Sutherland nem szinkronizálta volna Roebuck parancsnok hangját, talán 3 csillagos se lett volna nálam a játék.. A legnagyobb gond az volt hogy pont elötte pár nappal vittem végig a Far Cry 2-t és az túl magasra tette a lécet, Call Of Duty 4-ről nem is beszélve (messze a legjobb single a cod sorozatokban) Net híjján multit nem tapasztaltam, bár nem is nagyon érdekel, várom szeretettel a Modern Warfare 2-t
  • Fido4life
    házilag írt lemezekben nem bíznék, valamit úgyis mindig elbénáz az ember...
  • LeWyTy
    FireGraned HUN nemtom vagy-e sg-n de fel jöhetná má live ra.
  • LeWyTy
    Aki tud felvenne?
    Gerry HUN
  • Alwares
    Nem lesz online része. Single RPG lesz.
  • xata
    szia itt tudsz venni konzolium
  • kapis68
    Köszönöm szépem a választ, remélem jót veszek :) szia!
  • DarkSector
    remélem nem csak az.
  • Soldiers
    a Final Fantasy XIII az mien játék lesz?? ien online
  • PoisonChihuahua
    Hivatalosan már csak az újakat forgalmazzák.
    Ha egy kicsit tudsz angolul, akkor a hardver revíziókról itt olvashatsz.
    Zömével most Falcon-ost kapni, viszont a Jasper-es alaplappal ellátott gépekről is lehet már hallani.
    Én a múlt héten vettem egy Falcon-os Arcade-et és előtte végignéztem ezeket. Össze lettek gyűjtve a hazai konzol üzletek, ha vásárolni akarsz, mindenképp nézd meg előtte őket, mert amit írtál 65-72k rohadt sok! Tudom nem egy 5 perces dolog végignézni őket, de ha egy drágább helyen veszed és nem tájékozódtál előtte akkor akár tízezreket is bukhatsz.
    A gép dobozán egyébként direkt ki van vágva egy "kémlelőnyílás" ahonnan rálátni a gép gyártási dátumára (Ha 2008 nyara körüli eresztés akkor bátran megveheted).
  • kapis68
    Sziasztok! A fiamnak szeretnék venni egy xbox 360 premium gépet. A neten keresve az ár 65-72000ft. között mozog. Most találtam egy pesti boltot ahol 55e ft-ért adják a gépet. A kérdésem hogyan tudok meggyőződni arról, hogy nem a régebbi szériát veszek meg? Vagy mostanság csak az új gépeket lehet megvenni? Válaszotokat előre is Köszönöm.
  • FRe4k
    Ha jól emlékszem akkor az offline módban lehet csak , amikor gólt rúgsz nyomj egy x-et .
  • PoisonChihuahua
    "Mi a baj?"
    A baj ott kezdődött amikor flash-eltetted...
  • zaki
    Hali.

Fifa 09-ben hogy lehet a visszajátszásokat elmenteni? Köszi
  • Brad85
    Jó akkor abban segítsetek hogy olyat is olvastam hogy van amit akkor olvas a gép ha állítva van...ez igaz?
    Hogy optimális a gépnek?
  • trogerzsiger
    mi ilyenben nem segítünk.
  • Brad85
    Sziasztok
    Gta4 x360on nekem folyamatosan fagy...Mortal Vs Dc szintén...(most már be sem olvassa)
    Pioneer dvd-vel lett kiírva verbatimra 2X sebességgel
    Most visszatenni sem tudom pc-re a játékot mert kiír hibát image készítése közben.
    Mit rontottam el írásnál? Clonecd-vel(5.3.1.3) írtam.
    Arcadom van tehát vinyó benne nincs.
    Ma vettem a gépet.
    Mi a baj?
  • Grizzly4x4
    Köszi szépen a segítséget akkor valószínű hogy veszek hdmi-t már holnap, remélem beválik!
  • DarkSector
    egy kérdésem lenne.
    a PAL-60Hz az nem ntsc???
    Mert xbox-ot szeretnék rögzítení, csakhogy nem színes a kép a tv-tunner kártyán, holott van NTSC, NTSC-J, PAL, PAL-M, PAL-N, PAL-NC, SECAM.
    És egyik sem jó.
  • Denes888
    Csá!
    Nekem ugyan ilyen tv-m van csak U4000-es(más külső).
    Nálam is max 1280x720-at tud d-sub-on, de HDMI-n simán megy az 1366x768.
    Nagyon szépek a színek. Nagyon megéri HDMIre váltani.
  • Evogordon
    Mit vársz egy b×zi Pc-stől ehez van hozzá szokva warez warez hátán aztán haljanak éhen a fejlesztők :DDD
  • detoxic
    Ne warezolj!
    Vedd meg eredetiben,mint ahogy itt mindenki
  • LeWyTy
    Már jó is.
    Még 1x köszi.
  • gaboo7
    Hol lehet x360-at flasheltetni és mennyiért?
    Ha lehet üzletben szeretném. Válaszokat elöre is köszönöm!
  • Grizzly4x4
    Itt a linkje ha gondolod nézd meg de azért reménykedem hogyha veszek egy hdmi-t nem hiába teszem. http://www.sony.hu/product/t32-s-series/kdl-32s4000#pageType=Overview
  • Grizzly4x4
    nemértem pedig vadiuj tv. Faszom lehet hogy a sony ilyen különc ezen a téren csakhát elég jó áron volt és akkor gondoltam inkább sony mint lg meg ennek 30000:1 a kontrasztja az lg-é meg csak 10000:1 volt
  • arty
    utolsó alkalom, hogy a gyerekek xbox360asához hozzájárulj! 10 nap és átadás! :)
  • arty
    furcsa tévé lehet az, ha nem fogad nativ jelet(1360x768) még vga-n sem :(
    ezesetben érthető, h miért rondább a kép vga-n! viszont a hdmi-től sem várhatsz sokat, az is vszeg csak 1280x720ban fog menni. azért ha hozzájutsz egy kábelhez, mindenképpen probáld ki :)
  • LeWyTy
    THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444