176864

-
"The problem is a disc, not the console!! buy the original game... This video shows a solution to the backup problem on arcade, nothing else."
Igen. A másolt lemezzel. Vedd meg eredetiben és nincs ilyen probléma.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha a táp narancssárgán világit az gondolom a készenléti állapotot jelzi nem gond-e hogy folyamatos feszültség alattvan.Vagy cél szerü ki húzni a hálózatból.
Thx a válaszokat -
van a mirrors edgének deója amibe ha van valami reecem kódom akkor tudok time trialozni. honnan szerezhetek DEMÓhoz ilyen kódot
cod4-hez adtak kódot plusz pályákhoz, vagy ms pont kell hozzá, de demohoz meg honnan szerezhetek?:( -
kösz mindenkinek a vegasos segitséget, akkor még 1x, utoljára megprobálom :) -
ruleyB #57074 http://www.youtube.com/watch?v=4_e6NZJ-APs&feature=related itt egy videó, ami megmutatja, hogy pl a GTA4 mennyire is igényli a HDD-t :) -
csoola #57073 meglátom, végül is már unom a 2. vh-t ha nincs a játéknak tényleg olyan játékmenete meg hangulata... a BiA-t végigvittem PC-n, sztem a Darkness kell majd nekem, elég elborult game lehet és a kritikái is jok :) -
ruleyB #57072 Hali! Jobban jársz, ha játék helyett egy HDD-t veszel inkább (árban ugyan ott vagy), és ameddig nem gyűlik össze a keret egy játékra, addig nyugodtan töltheted a demókat, azokkal is garantáltan elleszel egy darabig :) -
digweeeD #57071 Hello
Játékot hogyan kell felmásolni az xboxra? -
amdrula #57070 Youtubeon van videó, amúgy valahogy át kell jutni a szemben lévő kis házba, miután elment a heli másodszor, onnan meg már 1értelmű :D -
Freedy #57069 CoD3-tól tartózkodj erősen!!!!! Szerintem legunalmasabb II-VH-s játék, amivel eddig játszottam! Lehet, hogy drágább, de a BiA:HH ezerszer jobban megéri!!! (ha már II.vh) -
Hali
Van olyanra lehetőség, hogy xbox felismerje az mpg formátumot? -
Én má elég régen játszottam de ahogy emléxem ; -Jobban nézd meg azt a helit!
(Remélem elég diszkrét vótam)
-
Tudom, olyanom van :) -
csoola #57065 ahhoz külön VGA kábel kel ami jo Xboxhoz -
Értem köszi. Amúgy egyelőre monitorral használnám, ahhoz meg megvan a kábel -
mindenképp tudtommal semmi sem igényli
(de gta4 jóesélyel popupol nélküle, forza2-ben nincs replay, burnout paradiseban nem tudsz multizni, stb)
egyébként ha most árkádot veszel, az 12 ezerrel olcsóbb. árkádhoz kapásból kell venned egy kábelt (vga, hdmi) és máris 10 körül lesz a különbség (mondjuk tény h a premiumhoz adott komponens sem egy nagy szám, előbb utobb azt is érdemes cserélni).
namost 10-12 ezerért nem fogsz találni 60 gigás winyot, az fix. inkabb 15-20ezer lesz! ugyhogy később sokkal többet fizetsz a "premium csomagodért". szvsz gondold át ... -
csoola #57062 egyiknek sem kell HDD, csak most már fel lehet öket telepiteni, annak kell nagy hely -
Tervezem most karácsony után egy box megvételét, de egyelőre úgy néz ki, hogy egy arcadera+ egy játékra lesz keret. Később tervezek hozzá venni HDDt mindenképp. A kérdésem csak az lenne, hogy sok játék követeli meg a HDDt? Olvastam, hogy párat telepíteni kell és igényli is mindenképp. -
aki végignyomta a vegas2-t, leirná, h meddig kell szenvedni a végén?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lövöm a helit, közben az embereket is, heli füstölni kezd, rakétát lő, közben átmegyek a másik oldalra és a heli is. ujra lövöm + a sok sko embert is és ... és akkor mi jön még? mert itt általában már meghalok a gránátoktol :( ha még sokáig kell itt szarakodni, akkor nem foglalkozom vele és abbahagyom ... -
csoola #57059 köszi -
Igen. -
csoola #57057 köszi mindenkinek a segitséget, CoD3-at lehet h akkor kiprobálom, meg majd a Darkness-t is mert az is tetszett!
amugy buta kérdés: ha játék fletelepitése nélkül játszok mondjuk 3 orát egy játékkal, aztán elmentem, de felmásolnám HDD-re, akkor miután felmásoltam, ugyanugy láti fogja a játék lemez nélkül is a mentést? -
Lateralus #57056 Ha a COD sorozat és a WWII téma fekszik, akkor nem rossz próba a kontroler betanulására a COD3.
Van benne auto aim a kezdő lépésekre, de kikapcsolható.
Nem jelent meg PC-re, szóval konzol exkluzív.
Hasonló hangulat, mint a 2-es volt, de szebb.
...és olcsó, úgyhogy nem vesztesz vele sokat, ha mégsem tetszik és eladod.
Ha azt végigviszed minden szinten, már meg is szoktad a kontrolert és jöhetnek az új címek. Így élvezetesebbek lesznek, mint elsőre végigbénázni rajtuk. -
detoxic #57055 BIA:HH
A legnagyobb mostanában,szerintem...
Ja,+a vegas -
amdrula #57054 Ebben nincs igazad... -
Most megtudtam mi a Valóban agyatlan lövölde amiben ráadásul semmit nem látsz. Left 4 Dead. Nem ügyesség, hanem szerencse dolga hogy épp ne kapjon fel valami (zombi) a hogyishivjákával..nyelvével....? Meg látszik hogy sürgösen összekellett dobniuk a készitöknek valami valami micsodát? Szal az UT3 ehez képest matematikai feladatgyüjtemény.
Abszolut nem éri meg az üzleti árát!! Szvsz. -
Halo3 , Condemned 2 , The Darkness -
Freedy #57051 Ha a bioshock-al nem játszottél még, akkor azt ajánlom! Vagy esetleg a the darkness. Sajnos nekem nem volt még szerencsém hozzá, de nagyon jókat hallottam róla. -
csoola #57050 jo, de én a CoD4et végigvittem PC-n, szoval az speciel nem érdekel
de majd ahogy néztem kell nekem Crackdown, Saint's Row2, GoW2, Forza2, PGR3-4, stb stb -
én cod4-et vettem nem bántam meg, fifával már nem vagyok így, de mind1, majd elcserélem:) -
csoola #57048 első konzolos FPS-nek szerintetek a Bad Company jo lenne? tetszi ka grafja, szeretem a Battlefieldet, meg amugy is jo poénnak tünik, csask mint teljesen kezdö, félek, hogy nagyon balfasz leszek, pedig FPS/TPS a kedvenc müfajom :)
de ha billentyüzetröl is áttudtma állni régen egérre, akkor itt is fog menni billentyü+egérröl a kontrollerre sztem, föleg ugy h HC gamernek tartom magam :P -
martin01 #57047 oké. köszi a felvilágosítást :D hello. -
csoola #57046 3-ért láttam hardverapron eredeti mikrofos kábelt -
PH-n láttam tegnap egy fél hónapos hírdetést, 990Ft volt a vga kábel ha jól emlékszem... -
ruleyB #57044 GRID, hatalmas játék ;) -
liverpool123 #57043 nem tudtok valami jókis autós játékot? -
ruleyB #57042 Van ötletetek, hogy honnét tudnék Microsoft VGA-kábelt rendelni 4-5 ezer forintért? Sajnos a jelenlegi után gyártott kezd szétjönni... :S -
Sergey06 #57041 azért mozgattam mert fel volt állítva és lefektettem aztán leállt az overcool.rá 5 percre beakartam kapcsolni aztán nem indult,kihúztam bedugtam aztán el is indult elsőre. -
Gabe18 #57040 Normálisnak nem hinném hogy normális,de minek mozgatni?
De ha már bekapcsolni se akar,akkor ott már nagy bajok vannak... -
Sergey06 #57039 oks.kösz.és még vmi és hogy utána nem akart bekapcsolni?