176864
banner
  • mateus33
    Pedig akkor csak vissza kell vinni, vajon mi más lenne a hibás ha a másik író megírta?
  • Sergey06
    Hello!
    Lenne egy nagy problémám: vettem ma egy pioneer dvr 216 d dvd írót ami nem akarja megírni a dl lemezeket minden mást megír cd rw dvd rw stb. imgburn-el próbáltam de nem akarja megírni el sem kezdi a másik írom vmilyen lg az simán gond nélkül megírja.vki egy tippet mondana azon kívül hogy vigyem vissza ahol vettem. kösz
  • BB7
    "Én semmilyen körülmények között nem vennék használtan x360at"
    "rendkívül megkímélt, alig pár órát üzemelt x360om karcmentesen eladó."
    No Comment!

Amúgy köszi, h. válaszoltál! Tehát nincs benne elem! Húdejó! És mi van egy áramszünetnél?
    Mind1! De azért köszi!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Még egy kérdés! Meghajtó flashelt Boxba érdemes NET kábelt dugdosni? Elméletben ha nem frissítek FWt akkor semmi bajom nem lehet! De azt automata frissíti? Vagy rákérdez? Vagy WTF?
  • zippofcy
    Hűtésmoddok semmit nem érnek. Aki ért a forrasztáshoz az tudja hogy az ólommentes ón (amivel az MS a box GPUját forrasztja) 400 fokon forrasztható rendesen. Ezzel szemben már 220 fok körül "megolvad". Ha ezen a hőfokon forrasztanak vele akkor létrejön az ún. hidegforrasztás.
    Ez olyan mint a magyar gazdasági reformok: LÁTSZÓLAG vmi.
    Valójában SZERINTEM a GPU hőmérséklete elérheti a 150 fokot. Legalábbis a 4850es VGAm driverében 160 fokig van a hőmérő skálázva.
    Na azt mindenki beláthatja hogy egy 200 fok körüli forrasztás 100 fok feletti hőmérsékleten előbb-utóbb elenged.

Tök mindegy mekkora ventit raknak a gépbe. Az x360 ventijei kifelé szívják a levegőt, vagyis bizonyos levegőmennyiséget szívnak át azon a bordán aminek se az anyagát, se a nagyságát nem változtatja meg egyetlen utólagos hűtőmod sem. Késleltetett kikapcsolás? Ne fárasszanak már. Ez nem egy turbótöltő amibe beleéghet az olaj.
    Az a röhejes 20 ezer HUFos vízhűtés amit összesen KÉT helyen erősítenek fel a GPUra (sejthető mekkora erővel) szintén nem segít.
    Minimum egy Thermaltake Bigwater erejű vízhűtés, A GYÁRI CSAVARHELYEKRE erősen odacsavarozva (ez 4 db csavart jelent, 8at ha a CPUt is hűti), TALÁN megakadályozza a hidegforrasztott pontok elengedését mondjuk 4 óra GoW2őzés során. TALÁN. Valójában az ÖSSZES legyártott x360 időzített bomba. Aki ért a forrasztáshoz annak ez olyan világos mint hogy a magyar politikusok a rendszerváltás óta semmit se csináltak a saját zsebük tömésén kívül.
  • zippofcy
    Viszont állítólag a garira visszaküldött boxokban kicserélik a drive-ot Liteonra. Itthon tudtommal a key kiolvasása + Samsung drive + berakása 20 ezer HUF. Megéri? :D
  • zippofcy
    Az én boxom úgy jött vissza gariból hogy az ixtreme volt benne. Napi több ezer x360at javítanak (kb. a gépek 90%-a lesz 3 piros ledes) szerinted van kapacitásuk leellenőrízni mi van benne?
    Pl. nekem az E80as hibaüzi azért jött elő mert az MS olyan alaplapot rakott gariban a gépembe amiből kiforrasztottak egy ellenállást (valszeg modchip volt benne). Ezt se nézték meg a szervízben. Wadarr szerint annyit csinálnak hogy megmelegítik alulról a GPUt, aztán ha működik elküldik vkinek javított gépként, ha nem akkor megy a kukába.
    Másodjára - harmadjára állítólag új alaplapot raknak be. Én csak azt tudom hogy nem fogok 1 hónapot várni vmire aminek az értéke kb. 10 ezer HUF (arcade pakkokat 30 ezerér vesztegették mostanában, abból vond le a táp, a wireless kontroller meg a memóriakártya értékét. A Liton (flashelhetetlen) driveok semmit nem érnek, de új Samsungot eBayről veszel 4 ezerért - postaköltséggel együtt 7500) Szal maga az alaplap 10 ezret ér kb.

Haverom PS3asában szétment a blue-ray fej, 2 hónapig tartott mire legarizták neki. A postaköltséget is fizetnie kellett. Házilag javíthatatlan. Egy PS3 most 99 ezer HUF. No comment ...
  • koryne
    Nem, csak ha véletlenül megdöglik a bogz, akkor flesseltnél ugrott a gari. A hűtésmodokkal ezt szeretnék elkerülni, több-kevesebb sikerrel.
  • zippofcy
    Az ellenállás beforrasztása úgy néz ki megoldotta a problémát, a hibaüzis képernyő helyett most a HDDt kéri upgrade miatt. Összerakom és rádugom, de valszeg jó lesz.

1. PS2ért tuti csak olyan x360at adnak (pláne HDDvel) ami 3 piros ledes aztán kókány módon javított (NEM a Wadarr féle újragolyózás, hanem sima újrapasztázás és a borda ráhúzatása a GPUra csavarral. Valószínűleg nem sikerült jól ezért fagyogat a gép, és bármilyen áron meg akar szabadulni tőle. Én semmilyen körülmények között nem vennék használtan x360at, mert nagy valószínűséggel volt már 3 piros ledes. Akkor vagy házilag javították és totál megbízhatatlan, vagy pedig gariban, akkor pedig tőled már nem viszi el az MS ha újra tönkremenne, csak arról a címről ahonnan már elvitte. Arról nem is beszélve hogy lehet már bannolt is Liveról.
    2. Az x360ban nincs elem, vagyis nem tudja megjegyezni az időt. Ez teljesen biztos, az enyém most is darabokban van, csak észrevenném ha lenne az alaplapján. Ha zavar hogy porosodik takard le. A kocsidat is minden este felbakolod? Mert a gumiknak jobban árt az egy helyben állás mint a boxnak a tetején az a pár mm porréteg. :D
    3. Liveról BAN két dologért járt: egyrészt anno a sima xtreme firmwarek nem ellenőrízték hogy stealthes-e a rip, futtatták ezeket is. Ha ilyennel Live-on játszottál az MS kiszúrta és ez volt az első banhullám.
    Az iXtreme firmware ezt javította, de kicsit később jöttek a bad kreonos rippek. Ezeknél is uaz volt a helyzet, de az 1.4-es ill. afeletti verziójú iXtreme már javította, vagyis ilyennel JELENLEG nyugodtan játszhatsz Live-on.
    Más kérdés hogy nem azonnali a ban, tehát lehet hogy 1.3-as firmware volt a gépedben és bad kreonos rippel Liveon nyomtad, aztán belerakattad az 1.43-ast, és UTÁNA kaptad a BANt. Ezért sem szabad használtan x360at venni, olyan mint az ázsiai kurva: sose tudhatod előtted ki mindenki járt már benne :P

(ui: rendkívül megkímélt, alig pár órát üzemelt x360om karcmentesen eladó. Lehetőleg előre utalással, esetleg utánvéttel. Dobozában, blokkal. Személyesen nem tudom megmutatni, mert állandóan dolgozom. Ezért is adom el, mert nincs időm játszani vele. Ugyanitt hibás x360akat olcsón veszek !) :D
  • dienesoft
    Azt nem értem, hogy miért kell szétbarmolni a ventillátorait, hogy ha egyszer úgyanúgy DVD-vel fog menni. Most a másolt DVD-től jobban melegszik a gép?
  • jeti00
    Mégvlmi, az 1 ledes hiba mit takar?
  • BB7
    Egy elég kicsiny de annál idegesítőbb problémám van!
    Drága XBox-om nincs internetre kötve [Nem megoldható, és nekem felesleges is]
    Minden használat után elrakom! Nem hagyom kint porosodni. Így a tápot is kihúzom [Még ha nem raknám el akkor is hallottam, h. jobb ha kihúzom a tápot]
    De mivel nincs NETen ezért a tápkihúzás alkalmával elveszik az idő! [Mármint a dátum és idő!] Ez eléggé zavaró pl. mentéseknél!
    Megoldható valahogy LIVE nélkül ez a probléma? [Idáig PlayStation FAN voltam, és a PS2-m példának okáért meg tudta jegyezni azt a tetves időt! És volt, hogy hónapokig nem vettem elő]
  • ruleyB
    Köszi.. Éppen regisztrálok, egy hülye kérdésem maradt csak. Card description-hoz a bankot kell írni? (esetemben OTP), Illetve Issue number? (ne haragudj, ha fárasztalak :)
  • ruleyB
    Kicsit bonyolult, de a lényeg az, hogy ennek köszönhetően nem csak eredeti, hanem másolt játékokkal is tudsz játszani. Ennek azonban ára van, mivel a gépedet BANNOLNI fogják Live-ről (netről). Szóval gondold meg, hogy megéri-e flashelt meghajtóval :) A helyedben nem tenném :).
  • koryne
    A DVD meghajtóra gondolt, azt szokás flesselni (szerk.: emiatt viszi a másolt gamekat). Neten nem biztos, hogy fogsz tudni vele játszani, mert esélyes, hogy bannolnak emiatt.
    Még 1 szerk.: ha van rajta hűtésmod, akkor szinte biztos, hogy flashelt, mert így ugrik a garancia és így szeretnék meghosszabítani a gép életét.
  • jeti00
    bocsi de sosem volt xboxom, mi az h flashelt meghajtó? :D
  • Balynt
    A game teljesen megbízható, én már többször rendeltem tőlük és mindig korrektűl és gyorsan megérkezett a csomag.
  • ruleyB
    "nemtudom vinyós-e" Szerintem előbb kérdezz rá mindenre, mert könnyen átrázhatnak :) Ha flashelt a meghajtó, akkor BAN-t fogsz kapni előbb-utóbb :(
  • ruleyB
    Amúgy megbízható ez a game.co.uk? Sajnos 1-2 külföldi üzlet a mai napig küldi a csomagomat... (vagy a magyar posta megint lopott)
  • jeti00
    Hali!

felajánlottak egy cserét nekem, a ps2-met 3 karral(1 vezeték nélküli) meg játékokkal elcserélhetném egy xbox360ra, nemtudom h vinyós-e, eméletileg futnak rajta a másolt játékok, 1 kar asszem és vlmi hűtő modding van rajta amiről ötletem sincs h mi :) mivel nem használom a ps-t belemegyek sztem de mi az a modding és tudom majd nettel használni? :)

köszi
  • Balynt
    Na, ezzel én is így vagyok. Igaz én még 25-ért rendeltem egy másik helyről és már annak is nagyon örültem, hogy milyen fasza ára van, de amikor megláttam ezt áááá. Én is berendeltem 3 gémet (Mirror's Edge, GTA 4, PoP) mindegyik 25 font volt, úgyhogy az idei játékvásárlásom letudva. (kivéve ha nem lesz hasonló giga akció)
  • Istencsászár
    COD5 nincs olcsón?
  • koryne
    Elvileg vonják automatice, azért kérték a kártyaszámot. Ha nekem kéne utalnom, akkor ezt sem kellett volna megadni. Bár még nem vonták le, sztem csak holnap fogják.
  • arty
    mondjuk necces, h megkapjuk-e a csomagot, hiszen javában benevagyunk a karácsonyi őrületben :(
  • arty
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, nemigaz, h mivan idén, thx az infot! minden játékot levisznek a lélektani határom alá bakker, amennyiért majdnem egy közepes sz*rt is megveszek, nemhogy egy popot :( :D
  • ruleyB
    Értem. :) Ők vonják le automatikusan, és nincsen szükség külön arra, hogy te utaljad át? Ebben az esetben beregizek, elég jó áraik vannak.
  • koryne
    Paypal-t én nem láttam (lehet, h csak vaksi vagyok). Megadtam a kártyaszámom.
  • mateus33
    A télikabát jobb megoldás akkor már :D
    De ne felejtsünk el sapkát, kesztyút is húzni a gépre, mert különben megfázik!
  • GP2100
    Inkább ne beszélj hülyeségeket... kösz
  • rambuu
    Hát az ilyen dolog elmegy, esetleg + 1 hétig, aztán ugyan ugy szar lessz, vagy legrosszabb esetben egyből megfőzöd a gépet, amég a törölköző alatt dolgozik...
    e 80 az ugye az 1 led bár nem vagyok benne biztos youtubon láttam olyat hogy 2 törölközövel letakarja aztán 40-45 percig bekapcsolva hagyja és aztán kikapcsolja hogy lehüljön kb 15 perc és aztán megy!!!
  • ruleyB
    Milyen módon fizetsz a játékért? Paypal lehetséges?
  • ruleyB
    Szerintem az AC-t elrontották ezzel a fantasy-beütéssel. Felesleges volt bele az időutazgatás.
  • koryne
    Kösz az infot, meg is rendeltem :)
  • avengir
    Miután visszaért a szervízből újra kezdődik a garancia emlékeim szerint...
  • Fido4life
    azaz akkor már copyban elérhető, kösz.
  • Fido4life
    Assassin's Creed-nél úgyse jobb.
  • Balynt
    Prince of Persia most csak 19.89 font a game.co.uk-n. Aki még nem szerezte meg annak itt egy nagyszerű lehetőség.
  • Balin
    hello!
    emulátorokat lehet rátenni?:)
    pl nintendo64?

köszi.
  • csulaba
    SZIASZTOK!tudna nekem valaki segíteni???nemtudom hogy kell csatlakoztatni a konzolhoz az internetet!valaki tudna küldeni egy beállítást a "[email protected]"címre!!!!most van elöször xbox360on szal sajna nem akar összejönni...és senki nem tud segíteni:(
    ha valaki netán mégis segítene HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKI!!!
  • zippofcy
    Köszi Freedy, kipróbáltam de sajna nem csinál semmit. Valószínűleg erre az esetre (módosított alaplap) nem érvényes.
    Megnéztem úgy is hogy már bekapcsoláskor nyomom a gombot, meg úgy is hogy előtte bekapcsolom és rögtön megnyomom. Ez utóbbi esetben el is kezd futni körbe-körbe a zöld ledeken a fény, de ugyanúgy az E80 hibaüzenetes képernyő jön be. 1 percig még nyomva tartottam, de no effect. Asszem marad a forrasztás. (vagy megpróbálhatom legariztatni, de mindkettő erősen kétesélyes. Pláne hogy csak a 3 piros ledre van 3 év gari, a gépem meg eredetileg 2006 novemberben vettem)
    Azért köszi.