banner
  • zippofcy
    Az én boxom úgy jött vissza gariból hogy az ixtreme volt benne. Napi több ezer x360at javítanak (kb. a gépek 90%-a lesz 3 piros ledes) szerinted van kapacitásuk leellenőrízni mi van benne?
    Pl. nekem az E80as hibaüzi azért jött elő mert az MS olyan alaplapot rakott gariban a gépembe amiből kiforrasztottak egy ellenállást (valszeg modchip volt benne). Ezt se nézték meg a szervízben. Wadarr szerint annyit csinálnak hogy megmelegítik alulról a GPUt, aztán ha működik elküldik vkinek javított gépként, ha nem akkor megy a kukába.
    Másodjára - harmadjára állítólag új alaplapot raknak be. Én csak azt tudom hogy nem fogok 1 hónapot várni vmire aminek az értéke kb. 10 ezer HUF (arcade pakkokat 30 ezerér vesztegették mostanában, abból vond le a táp, a wireless kontroller meg a memóriakártya értékét. A Liton (flashelhetetlen) driveok semmit nem érnek, de új Samsungot eBayről veszel 4 ezerért - postaköltséggel együtt 7500) Szal maga az alaplap 10 ezret ér kb.

Haverom PS3asában szétment a blue-ray fej, 2 hónapig tartott mire legarizták neki. A postaköltséget is fizetnie kellett. Házilag javíthatatlan. Egy PS3 most 99 ezer HUF. No comment ...