176869

-
helló...
az a kérdésem lenne h ha Hollandiába vennék 1 gépet akkor az itt vett játékokat le fogja játszani.. PAL meg ienek...
előre is köszi -
Lol..
"Ma megvettem kb. a harmadik"
Kábé? Mert télleg akkora szám hogy nem tudod pontosra mondani.. Ugyanmár. -
Samy28 #57560 szuper ,köszönöm,de ha veszek eredi xbox classic játékot, azt sem tudom futtatni? -
Torry #57559 Fölösleges plusz hűtőket vásárolnod, inkább árt mint használt.
Classic játékokhoz hdd-re is szükség van, és mivel Arcade-ot vettél, ézért addig, amig nem veszel egy minimum 20gigás vinyot, addig nem tudsz játszani a sima xbox-os játékokkal.
A demokat pedig cd-re írva is tudod futtatni. -
Samy28 #57558 sziasztok,lenne pár kérdésem: vettem egy xbox360 arcade-ot,és azt hallottam hogy külön venni kell rá ventit,ezekre az újakra is szükséges ez? lejátsza a sima xbox classic játékokat is? ha letöltöm a demot és kiírom,az működni fog? a választ előre is köszi. -
Az első elfüstölt, javíthatatlanul. A másodikat pedig eladtam mert úgy éreztem nyáron egyszer sem venném elő és csak porosodna...
De ár/érték arányban most jártam a legjobban, kiszerelés, biztonság alapján. És most garanciám is van rá, ez a kicsike jó ideig marad. :)
-
minden játékhoz vesz egy újat 
-
Igen. -
csoola #57554 Army of twoban és gowban van lehetöség egy gépen több kontrollerrel játszani? -
Mondjuk ezt én se értem... -
minek veszel 4 xboxot mi értelme annak? -
Érdekes nekem digitálisan jön a TV már vagy 5 éve. UPC műhód. Mégse Hd... -
PH-n keresd Iceakos-t...vagy itt is volt nemrég egy srác.kb egy árban adják 9500FT körül.magyarok,nem baxnak át... -
Hát egyelőre kezdem újból építgetni a kis gamer 'karrierem'. Elég régóta nem játszottam, és kicsit most visszarázódnék, mert játék nélkül nem az igazi. PC-n alapból nem játszok, inkább választom a kényelmet. :P -
Armyof2 is kellemes kis gém co opban, bár valakinek tetszik valakinek nem:), nem egy AA fejlesztés, de amire szánták abban nem okozott csalódást, s készül a következő rész. Ha co op akkor mindenkép ajánlott a GoW2. -
Na, egy kis összefoglalás. Ma megvettem kb. a harmadik x360-om egy éven belül... (thx Csabi!) Elméletileg karácsonyi ajándék lenne de kibontottam, hogy megnézzem minden megvan-e stb. Le is ragadtam a gép elé egyből... Két demot szedtem le, BIA és a Mirrors Edge. A brother in arms hozta a várt színvonalat, de a Mirror Edge. Egészen ervarázsolt, komolyan totál kellemes kis játék, mire lesz pénzem következő játékra egész jó áron be is tudom szerezni.
Holnap megyek az Army Of Two-ért és haverral el is kezdjük co-opban tolni. Meglátjuk az, hogy fog tetszeni, az újabb xbox vásárlásának oka pedig egyértelműen a Resident Evil 5 amely éppen a névnapomon jön ki... Aznap nem lesz számomra iskola elég valószínű.
-
Gémszar? No comment...
-
A PGR4-ben van, a többiben nincs. -
pgr4-ben van -
2 percig hallagattam.
1, ez nem hívható még demonak hanem egy multbéli game show prezentáció
2, oblivion? fallout 3? mint a legszebb 360as játékok?? aztán odamondta a gears kettőt is véletlenül
3, olyan fényhatások mint a Dead Spaceban? mivan??????
élvezeik hogy ennyi hülyeségek motyognak össze vagy a gémsztár fiatal olvasóinak ez is megfelel? -
Oldman63 #57542 USA 12+1 hónapos XBOX Live Gold kártyát tudtok-e valahonnan jóárasítva?
-
Resident Evil 5 Demo Vélemény -
csoola #57540 srácok, aki tud segiteni tegye meg nekem, annyi kellene, hogy amiket felsorolok leirjátok hogy van-e bennük osztott képernyös multi!
PGR4, GTA4, Bad Company, Fracture
plusz ha tudtok olyanokat amikkel jol ellehet lenni igy többen egy gépen, akkor irjátok még le plz!
köszi mindenkinek :) -
amdrula #57539 digitális!=HD -
gamestation.co.uk -n és jatekaim.hu-n 3-3500ft. vszeg ritka játék konzolon, azért ennyire "drága" a mai napig
ugyan igy vagyok az ultimate alliance-val, kéne, nade 5-6 ezerért a 2 éves játék ??? :( -
Azt, hogy a HD műsorok vételéhez nem elég a tvt megvenni, hanem kell egy digitális dekoder. -
Zsolcz #57536 Fordítsa le valaki PLS!!!! -
akarsz a töltögetéssel szorakozni vagy sem?
sztem amugy jobb a wireless, de ha pécén is használnád, akkor vezetékes jobb! :) -
Zsolcz #57534 A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni,szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére
Újságban 1 Samsung HD ready tv altt ezt irta, megmondja valaki hogy ez mit jelent?:D -
hitman blood money -
Tujm #57532 én jobb szeretem a wirelesst ^^ -
Sima(AA)ceruza elemmel/akksival működik(gondolom ez nálad a vastag). Mennyibe kerül? Nem drága, de GIYF... -
evil 007 #57530 vagy maradjak a vezetékesnél? -
evil 007 #57529 hali!
A wireless kontroller mien elemmel működik? vékony vagy vastag? és kb menynibe kerul egy olyan elem ami tolthetos is lenne? -
Egyetértek. -
Nagyon jó játék!
(az egyik kedvenc fps-em) Már többször végigvittem a single-t(ami sajnos rövid, de nagyon jó) és több száz órát multiztam vele, igaz, hogy pc-n, de ez nem változtat a helyzeten.
-
Nekem pont ugyanilyen van, a kapcsoló rajta, csak a videójelre vonatkozik (RGB/S-video). Én is hangfalra kötöm, szal anno amikor megvettem, én is direkt ilyen külön RCA hangkimeneteset kerestem. :)
Asszem kettő féle van Mo.-on: Dragon, meg ez a Speedlink. -
A cod 4 eszméletlen jó sztem emgéri! -
SirArcheer #57524 Sziasztok!
Eddig minden COD-ot végigjátszottam a 4-es kivételével /azért mert nem II vh./
De sok helyről hallottam/olvastam hogy nagyon jó.
Szerintetek érdemes azt is megvenni /4-est/? -
nézz át az olcsó konzol game topikba.. :D