176869
banner
  • Skynet723
    helló...

az a kérdésem lenne h ha Hollandiába vennék 1 gépet akkor az itt vett játékokat le fogja játszani.. PAL meg ienek...

előre is köszi
  • DöflingR
    Lol..

"Ma megvettem kb. a harmadik"

Kábé? Mert télleg akkora szám hogy nem tudod pontosra mondani.. Ugyanmár.
  • Samy28
    szuper ,köszönöm,de ha veszek eredi xbox classic játékot, azt sem tudom futtatni?
  • Torry
    Fölösleges plusz hűtőket vásárolnod, inkább árt mint használt.
    Classic játékokhoz hdd-re is szükség van, és mivel Arcade-ot vettél, ézért addig, amig nem veszel egy minimum 20gigás vinyot, addig nem tudsz játszani a sima xbox-os játékokkal.
    A demokat pedig cd-re írva is tudod futtatni.
  • Samy28
    sziasztok,lenne pár kérdésem: vettem egy xbox360 arcade-ot,és azt hallottam hogy külön venni kell rá ventit,ezekre az újakra is szükséges ez? lejátsza a sima xbox classic játékokat is? ha letöltöm a demot és kiírom,az működni fog? a választ előre is köszi.
  • Kaplan
    Az első elfüstölt, javíthatatlanul. A másodikat pedig eladtam mert úgy éreztem nyáron egyszer sem venném elő és csak porosodna... De ár/érték arányban most jártam a legjobban, kiszerelés, biztonság alapján. És most garanciám is van rá, ez a kicsike jó ideig marad. :)
  • Minstrel
    minden játékhoz vesz egy újat
  • The Protector
    Igen.
  • csoola
    Army of twoban és gowban van lehetöség egy gépen több kontrollerrel játszani?
  • Alwares
    Mondjuk ezt én se értem...
  • akyyy
    minek veszel 4 xboxot mi értelme annak?
  • Alwares
    Érdekes nekem digitálisan jön a TV már vagy 5 éve. UPC műhód. Mégse Hd...
  • Morphin
    PH-n keresd Iceakos-t...vagy itt is volt nemrég egy srác.kb egy árban adják 9500FT körül.magyarok,nem baxnak át...
  • Kaplan
    Hát egyelőre kezdem újból építgetni a kis gamer 'karrierem'. Elég régóta nem játszottam, és kicsit most visszarázódnék, mert játék nélkül nem az igazi. PC-n alapból nem játszok, inkább választom a kényelmet. :P
  • Istencsászár
    Armyof2 is kellemes kis gém co opban, bár valakinek tetszik valakinek nem:), nem egy AA fejlesztés, de amire szánták abban nem okozott csalódást, s készül a következő rész. Ha co op akkor mindenkép ajánlott a GoW2.
  • Kaplan
    Na, egy kis összefoglalás. Ma megvettem kb. a harmadik x360-om egy éven belül... (thx Csabi!) Elméletileg karácsonyi ajándék lenne de kibontottam, hogy megnézzem minden megvan-e stb. Le is ragadtam a gép elé egyből... Két demot szedtem le, BIA és a Mirrors Edge. A brother in arms hozta a várt színvonalat, de a Mirror Edge. Egészen ervarázsolt, komolyan totál kellemes kis játék, mire lesz pénzem következő játékra egész jó áron be is tudom szerezni.

Holnap megyek az Army Of Two-ért és haverral el is kezdjük co-opban tolni. Meglátjuk az, hogy fog tetszeni, az újabb xbox vásárlásának oka pedig egyértelműen a Resident Evil 5 amely éppen a névnapomon jön ki... Aznap nem lesz számomra iskola elég valószínű.
  • GP2100
    Gémszar? No comment...
  • GP2100
    A PGR4-ben van, a többiben nincs.
  • arty
    pgr4-ben van
  • Istencsászár
    2 percig hallagattam.

1, ez nem hívható még demonak hanem egy multbéli game show prezentáció
    2, oblivion? fallout 3? mint a legszebb 360as játékok?? aztán odamondta a gears kettőt is véletlenül
    3, olyan fényhatások mint a Dead Spaceban? mivan??????

élvezeik hogy ennyi hülyeségek motyognak össze vagy a gémsztár fiatal olvasóinak ez is megfelel?
  • Oldman63
    USA 12+1 hónapos XBOX Live Gold kártyát tudtok-e valahonnan jóárasítva?
  • davidka003
    Resident Evil 5 Demo Vélemény
  • csoola
    srácok, aki tud segiteni tegye meg nekem, annyi kellene, hogy amiket felsorolok leirjátok hogy van-e bennük osztott képernyös multi!
    PGR4, GTA4, Bad Company, Fracture
    plusz ha tudtok olyanokat amikkel jol ellehet lenni igy többen egy gépen, akkor irjátok még le plz!
    köszi mindenkinek :)
  • amdrula
    digitális!=HD
  • arty
    gamestation.co.uk -n és jatekaim.hu-n 3-3500ft. vszeg ritka játék konzolon, azért ennyire "drága" a mai napig

ugyan igy vagyok az ultimate alliance-val, kéne, nade 5-6 ezerért a 2 éves játék ??? :(
  • avengir
    Azt, hogy a HD műsorok vételéhez nem elég a tvt megvenni, hanem kell egy digitális dekoder.
  • Zsolcz
    Fordítsa le valaki PLS!!!!
  • arty
    akarsz a töltögetéssel szorakozni vagy sem?
    sztem amugy jobb a wireless, de ha pécén is használnád, akkor vezetékes jobb! :)
  • Zsolcz
    A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni,szabad hozzáférésű digitális műsorszórás vételére

Újságban 1 Samsung HD ready tv altt ezt irta, megmondja valaki hogy ez mit jelent?:D
  • akyyy
    hitman blood money
  • Tujm
    én jobb szeretem a wirelesst ^^
  • GP2100
    Sima(AA)ceruza elemmel/akksival működik(gondolom ez nálad a vastag). Mennyibe kerül? Nem drága, de GIYF...
  • evil 007
    vagy maradjak a vezetékesnél?
  • evil 007
    hali!

A wireless kontroller mien elemmel működik? vékony vagy vastag? és kb menynibe kerul egy olyan elem ami tolthetos is lenne?
  • Waczkor
    Egyetértek.
  • GP2100
    Nagyon jó játék!(az egyik kedvenc fps-em) Már többször végigvittem a single-t(ami sajnos rövid, de nagyon jó) és több száz órát multiztam vele, igaz, hogy pc-n, de ez nem változtat a helyzeten.
  • PoisonChihuahua
    Nekem pont ugyanilyen van, a kapcsoló rajta, csak a videójelre vonatkozik (RGB/S-video). Én is hangfalra kötöm, szal anno amikor megvettem, én is direkt ilyen külön RCA hangkimeneteset kerestem. :)
    Asszem kettő féle van Mo.-on: Dragon, meg ez a Speedlink.
  • AntiHero
    A cod 4 eszméletlen jó sztem emgéri!
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    Eddig minden COD-ot végigjátszottam a 4-es kivételével /azért mert nem II vh./
    De sok helyről hallottam/olvastam hogy nagyon jó.
    Szerintetek érdemes azt is megvenni /4-est/?
  • trogerzsiger
    nézz át az olcsó konzol game topikba.. :D