176875
banner
  • james69holden
    media updatet leszedheted, de codec-et offline nem fogsz tudni rátenni...
    (illetve rá lehet, de kell hozzá egy connectivy kit)
    a backward compatibility update meg fenn van a hivatalos oldalon is
  • tdu Toyota
    hello lehet xbox liveon kivételével updateket leszedni pl.avis update meg hogy lehesen sima originalt xbox játékokat lejátszani lécci írjatok előre is kösz jah és Boldog karácsonyt
  • arty
    kitörlődött, ez is ki fog. itt no warez.

red13: lehet nem jo helyen kerested a resi demot :)

G1nic: lehet több demot irni egy lemezre, ill. akár irhatod ujrairhatora is a demokat.

resi5 cdre is felfér, irhatod arra is.

a lényeg, h a cd/dvd-n a következő legyen
    CONTENT MAPPA
    abban egy 0000000000000000 mappa
    és igy tovább ....
  • laslandes
  • G1nic
    jah és 1 dvdre lehet több demót rakni v csak 1et egyszerre?
  • G1nic
    csak dvd-n lehet felrakni a demót? mert nekem cd-n nem engedte
  • CSOCSO
    van olyan fasza oldal ahol lehet latni melyik jatekot adtak ki es melyik ntsc vagy pal , region free.. priviben pls mert nem jarok ide sokat. kosz.
  • rooney8
    Kipróbáltam, de nem jó
  • rooney8
    Asszem valahol olvastam, hogy pendrive-ra is lehet rakni... Mindjárt megnézem :D
  • sapkafej
    és csak dvd-re kiírva viszi, vagy mondjuk pendrive-ről nem küldhetem rá?

és nektek is kurva lassan tölti le pl a demókat live-ról?
  • rooney8
    Ja, már rájöttem hogy kell szerezni... :D
  • rooney8
    Jóeza resident evil 5 :D Csak mindig tök hamar kifogy a töltény, aztán megölnek xD
  • red13
    Beírjátok a google-ba a játék nevét plussz mellé a demo és a torrent szavat.
  • GP2100
    Torrenteken keresgélj. Mondjuk nincs demókkal elárasztva a net ezért inkább regisztrálós, xbox-os oldalakon lenne több esélyed.(én is egy ilyen oldalról szoktam leszedni azt a pár demót ami érdekel,de nincs meghívóm, még mielőtt kérnél)
  • rooney8
    Én most torrenten nézelődök...
  • G1nic
    valaki pls egy linket honnan lehet, mert hivatalos oldalról nem nagyon lehet, legalábbis én nem találtam
  • rooney8
    Tuttam én :D Csak azér 100%-osan akartam tudni xD
  • FZoleee
    lol, nem kell... miért kéne? :DDDD
  • rooney8
    Ezzel kapcsolatba még lenne egy kérdésem... Ha netről szedek le egy demo-t akkor ugye nem kell flash-elt xbox?
    [Nem hiszi hogy kéne flash, de azér megkérdezi :D]
  • G1nic
    egy linket dobna valaki légyszi hogy honnan is lehetne pontosan leszedni a demókat?
  • red13
    Net-ről is. Kiírod és mehet.
  • G1nic
    demókat csak liveról lehet letölteni?
  • red13
    Mert van még rajta 40 giga hely, de nem volt a game libaryba a resi 5, majd töröltem a dead space demot és egyből ott volt. Lehet külön a demokhoz kellett volna menni...
  • Alwares
    Nem ilyen nincs.
  • red13
    Most nézem, hogy töröltem egy demót és már lehet látni a Resi 4 demoját. Ezek szerint csak megadott számú demo lehet fent a gépen?
  • arty
    danielt: nekem most aktuális, eddig nem volt goldom :( (ill volt, csak nem tudtam róla :D )

grizzly: pgr4 majd mehet, gridem nincs itt, army és cod pedig már nincs :) (halo3, gow, új BIA, vegas, graw?)

freedy: thx! jolenne tudni mi van nálam ... majd hivom MS supportot, kiváncsi vagyok mivel hajtanak el :((((
  • red13
    Leszedtem a Resi 5 demóját kiírtam, játszottam is vele. Majd ma berakom és nem viszi. Nincs ott a game libary-ba. Mi lehet a gond? Net kábel nincs bedugva.
  • Freedy
    Én ma a Vice City-t toltam, és frame gondokon kívül minden rendben volt.
  • Grizzly4x4
    Arty PGR4-re vagy Gridre bármikor szivesen benevezek de ha esetleg valami akció is megfelel akkor az cod vagy az army of two is mehetne coopba.
  • DanielT
    A Flatouttal nyolcszáznegyvennégymillióan nyomták amikor aktuális volt a cucc, próbáltam.
  • arty
    de mostanában, NXE-n? (Mercs1 királyság amugy)
  • Torry
    Háhh az igen!
    Windows tűzfal OFF, probléma megoldva:D
  • Torry
    Nekem sem akar sikerülni ez a laptop-on netmegosztás, kösd össze xbox-al.
    Megosztás megtörtént, összekötve, nem jelez hibát a hálókártya sem, mégsincs net az xbox-on.
  • PoisonChihuahua
    Én Mercenaries-oztam, nekem ment.
  • arty
    egyetértünk, Kameo eszméletlen jó! (ccopot nem nézted? osztottképernyős?)

---

köszönöm mindenkinek aki felvett, remélem összejön vmikor vmi verseny. flatout ultimate carnage - 0 játékot találtam lájvon, sega rally - 0 játékot találtam lájvon :( eléggé elszomorit h 0 ember játszik ezekkel :(

---

Játszik valaki xbox1 classic játékokkal a 360án miota NXE dash lett?

Akarok inditani LEMEZRŐL blacket, burnout3at, MortalKombat Deception-t, jön a hibaüzenet:
    "The game could not start. Please download the game again."

vicc-e? kompatibilitási frissités fentvan, régebben nyomtam is őket, mentek rendesen. NXE óta most először néztem és ezt kapom... xbox oldalán NINCS a hibához megoldás. más forumokon is előjött másnak is, megoldás egyelőre SEHOL :(

köszi MS ...
  • Zsolcz
    ok, kössz
  • Inferno
    Sziasztok !

Lenne egy hülye kérdésem:D,Burnout Paradiseban mikor afk vagyok elindul apihentető nézelődő (nem tudom mi),az alatt megy egy opera darab féle zene,Burnout Paradise OSTbe nincs benne:S,aki esetleg tudná a címét a zenének kérem írja meg,köszi. :)
  • banános joe
    számtech boltba nem drága utp patch kábel ez van alapból is hozzá.
  • REPS0L
    más wifit nem lehet az xboxhoz venni? a gyári 17eért kicsit drága :o
  • Zsolcz
    hol lehet baszotthosszú enthernet kábelt venni x-hez? amugy csak olyan kábel jó hozzá amit aéapból kapunk hozzá? (baszott hoszzú, nem is olyan hosszú:10 -15 méter kb)