176875

-
media updatet leszedheted, de codec-et offline nem fogsz tudni rátenni...
(illetve rá lehet, de kell hozzá egy connectivy kit)
a backward compatibility update meg fenn van a hivatalos oldalon is -
hello lehet xbox liveon kivételével updateket leszedni pl.avis update meg hogy lehesen sima originalt xbox játékokat lejátszani lécci írjatok előre is kösz jah és Boldog karácsonyt -
kitörlődött, ez is ki fog. itt no warez.
red13: lehet nem jo helyen kerested a resi demot :)
G1nic: lehet több demot irni egy lemezre, ill. akár irhatod ujrairhatora is a demokat.
resi5 cdre is felfér, irhatod arra is.
a lényeg, h a cd/dvd-n a következő legyen
CONTENT MAPPA
abban egy 0000000000000000 mappa
és igy tovább .... -
#58047 -
jah és 1 dvdre lehet több demót rakni v csak 1et egyszerre? -
csak dvd-n lehet felrakni a demót? mert nekem cd-n nem engedte -
van olyan fasza oldal ahol lehet latni melyik jatekot adtak ki es melyik ntsc vagy pal , region free.. priviben pls mert nem jarok ide sokat. kosz. -
Kipróbáltam, de nem jó -
Asszem valahol olvastam, hogy pendrive-ra is lehet rakni... Mindjárt megnézem :D -
és csak dvd-re kiírva viszi, vagy mondjuk pendrive-ről nem küldhetem rá?
és nektek is kurva lassan tölti le pl a demókat live-ról? -
Ja, már rájöttem hogy kell szerezni... :D -
Jóeza resident evil 5 :D Csak mindig tök hamar kifogy a töltény, aztán megölnek xD -
red13 #58117 Beírjátok a google-ba a játék nevét plussz mellé a demo és a torrent szavat. -
Torrenteken keresgélj. Mondjuk nincs demókkal elárasztva a net ezért inkább regisztrálós, xbox-os oldalakon lenne több esélyed.(én is egy ilyen oldalról szoktam leszedni azt a pár demót ami érdekel,de nincs meghívóm, még mielőtt kérnél) -
Én most torrenten nézelődök... -
valaki pls egy linket honnan lehet, mert hivatalos oldalról nem nagyon lehet, legalábbis én nem találtam
-
Tuttam én :D Csak azér 100%-osan akartam tudni xD -
lol, nem kell... miért kéne? :DDDD -
Ezzel kapcsolatba még lenne egy kérdésem... Ha netről szedek le egy demo-t akkor ugye nem kell flash-elt xbox?
[Nem hiszi hogy kéne flash, de azér megkérdezi :D] -
egy linket dobna valaki légyszi hogy honnan is lehetne pontosan leszedni a demókat? -
red13 #58109 Net-ről is. Kiírod és mehet. -
demókat csak liveról lehet letölteni? -
red13 #58107 Mert van még rajta 40 giga hely, de nem volt a game libaryba a resi 5, majd töröltem a dead space demot és egyből ott volt. Lehet külön a demokhoz kellett volna menni... -
Nem ilyen nincs. -
red13 #58104 Most nézem, hogy töröltem egy demót és már lehet látni a Resi 4 demoját. Ezek szerint csak megadott számú demo lehet fent a gépen? -
danielt: nekem most aktuális, eddig nem volt goldom :( (ill volt, csak nem tudtam róla :D )
grizzly: pgr4 majd mehet, gridem nincs itt, army és cod pedig már nincs :) (halo3, gow, új BIA, vegas, graw?)
freedy: thx! jolenne tudni mi van nálam ... majd hivom MS supportot, kiváncsi vagyok mivel hajtanak el :(((( -
red13 #58102 Leszedtem a Resi 5 demóját kiírtam, játszottam is vele. Majd ma berakom és nem viszi. Nincs ott a game libary-ba. Mi lehet a gond? Net kábel nincs bedugva. -
Freedy #58101 Én ma a Vice City-t toltam, és frame gondokon kívül minden rendben volt. -
Grizzly4x4 #58100 Arty PGR4-re vagy Gridre bármikor szivesen benevezek de ha esetleg valami akció is megfelel akkor az cod vagy az army of two is mehetne coopba. -
A Flatouttal nyolcszáznegyvennégymillióan nyomták amikor aktuális volt a cucc, próbáltam. -
de mostanában, NXE-n? (Mercs1 királyság amugy) -
Torry #58097 Háhh az igen!
Windows tűzfal OFF, probléma megoldva:D -
Torry #58096 Nekem sem akar sikerülni ez a laptop-on netmegosztás, kösd össze xbox-al.
Megosztás megtörtént, összekötve, nem jelez hibát a hálókártya sem, mégsincs net az xbox-on. -
Én Mercenaries-oztam, nekem ment.
-
egyetértünk, Kameo eszméletlen jó! (ccopot nem nézted? osztottképernyős?)
---
köszönöm mindenkinek aki felvett, remélem összejön vmikor vmi verseny. flatout ultimate carnage - 0 játékot találtam lájvon, sega rally - 0 játékot találtam lájvon :( eléggé elszomorit h 0 ember játszik ezekkel :(
---
Játszik valaki xbox1 classic játékokkal a 360án miota NXE dash lett?
Akarok inditani LEMEZRŐL blacket, burnout3at, MortalKombat Deception-t, jön a hibaüzenet:
"The game could not start. Please download the game again."
vicc-e? kompatibilitási frissités fentvan, régebben nyomtam is őket, mentek rendesen. NXE óta most először néztem és ezt kapom... xbox oldalán NINCS a hibához megoldás. más forumokon is előjött másnak is, megoldás egyelőre SEHOL :(
köszi MS ... -
Zsolcz #58093 ok, kössz -
Sziasztok !
Lenne egy hülye kérdésem:D,Burnout Paradiseban mikor afk vagyok elindul apihentető nézelődő (nem tudom mi),az alatt megy egy opera darab féle zene,Burnout Paradise OSTbe nincs benne:S,aki esetleg tudná a címét a zenének kérem írja meg,köszi. :) -
banános joe #58091 számtech boltba nem drága utp patch kábel ez van alapból is hozzá. -
más wifit nem lehet az xboxhoz venni? a gyári 17eért kicsit drága :o -
Zsolcz #58089 hol lehet baszotthosszú enthernet kábelt venni x-hez? amugy csak olyan kábel jó hozzá amit aéapból kapunk hozzá? (baszott hoszzú, nem is olyan hosszú:10 -15 méter kb)