176875

-
Atyaég... -
lehet msn-ezni, és csak az xbox live-on szörfölhetsz -
nemfogom flasheltetni.legalábbis amíg az 1éves gari van rá tuti hogy nem.aztán meg majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.amúgy premium60gb-osat néztem ki. 57-60között van nagyjából mindenhol.3helyet megnéztem ami nyitva van hnap.felhívom nyitáskor őket,mikor gyártásúak a boxok stb.mennyibe kerül aztán ha stimmel minden akkor bezúzok a városba...addig szerzek 4db ilyen kis cuccot magasítónak.lentebb írták h kell hogy jobban szellőzzön.
nem is tudtam h lehet msn-ezni boxon.h müxik ez elmondja vki?sőt,netezni is lehet? vagy csak az xbox live-ban lehet "szörfölgetni"? -
Köszi
És még valami!:D
XBox-is jelzi ha felvesz valaki msn-re ? -
két képernyő = 2x annyi megjelenítendő grafika = nem birná a konzol
tehát ilyen nem nagyon lesz :)
morphin: ha nem flashelteted, akkor teljesen jo a mostani széria is. relative megbizhato, de ha tönkre is megy, ott a garid ... :) csak ne 55ért vedd uberkonzolban az árkádot :D -
én sajnos nem várok januárig...nagy a kísértés.hnap kiderül h melyik bolt lesz nyitva...aztán go.meg vehetek még 10M utp kábelt is^^ keresztbe a szobán elég lenne valszeg a gyári 3M-is.de fal mellett vezetve sajna nem...ha a szoba közepén megy át egy kábel az meg csúnya. -
köszi szépen! -
Lenne kérdésem:Gondolom ebben is van osztott képernyős "multi"(de jók is voltak azok a PS1-es idők:D) 2 controllerrel,ha van tök jó lenne ha csinálnának olyat 1x majd hogy 2 monitoron keresztül lehet játszani a gép teljesítményének romlása nélkül,tehát 1ik ezt a másik azt a monitort sasolja...
[Tudja hogy tök hülyeség de,most álmodozik] -
amdrula #58163 1. igen
2. nem -
linksys, dlink, tplink - ebben a sorrendben :) tipusokat nem irok, kb. ugyan azt tudják ... (SMC-t ne!)
Morphin: ugyan ez volt a 60g pakkal is: az ujdonságot meg kell fizetni :) Januárban a jasperesek is a normál árkád árában lesznek (40-45ezer). -
Hellosztok
Az lenne a kérdésem, hogy xbox 360-ra csak a külön hozzákapható Webkamera jó csak? És olyan lehetséges, hogy pl.: egyikünk xbox-ról a másikunk pedig pc-ről kamerázik egymással? -
Most miért kötözködsz? Csak feltett egy kérdést. Jogosan kíváncsi, hogy van-e valamilyen ütközés vagy megváltoztatja-e a nyelvet egy dlc. Főleg, ha az a dlc fizetős is... -
Okami öccse vok én boxozom szal ne kezdjétek a fikázást csak mondom írok má gyerek te ne pc-hez hasonlítgasd már ezt a ...KONZOLT:) lehet ott úgy van bmeg nézd meg azt rá jössz na! -
na akkor mégegyszer(azért fontos lenne) -
Nem legalább is ilyet nem olvasok az üzenő falon... -
Nem kell csodálkozni ha felmennek az árak.
Romlott a forintocskánk.......válság..... -
jól írtam ki
-
vmiért nemjó...http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=1905#top sry a 3 postért -
EZ LENNE -
VICC úgy volt hogy az új alaplap előállítása még olcsóbb...aztán tessék.hülye magyarok meg tudják hogy új a cucc és drágábban adják.55öt hol ér egy arcade pack? főleg egy ilyen teniszes szarral? -
azért ismerem én is a játékokat, fejben azt már ki is húztam :p -
Jól írtad ki? :D
itt van egy leírás -
Katarn576 #58148 Üdv mindenkinek!
az lenne az én problémám hogy ugyebár nincs magyar live rendszer, ergo, egy amcsi account-ot kellett csinálnom. Na most, van egy pár olyan játékom amik magyar feliratosak. Például a Forza Motor Sport 2 vagy a Project Gotham Racing 4. Most akkor ha le töltök ezekhez a magyar feliratos játékokhoz egy kiegészítést például az amcsi piacról, akkor a játékon belül az a kiegészítő szintén magyar lesz, vagy marad angol, esetleg az egész játékot is vissza rakja angolra? Mert például Pc-én néhány játéknál ez volt. Pontosabban az Age of Empires 3-nál. Magyar verzió van meg nekem, de amikor le töltöttem egy modot/kiegészítést hozzá, akkor az egész játék átváltozott angol nyelvűre.
Előre is köszi a választ -
Udercovert ne ajáld szegénynek :D -
és ezt h lehet előhozni? -
Aleksz #58145 már azóta én is rájöttem csak nem lehet editelni a hszeidet. na sorry. és thx trogerzsigernek az infot -
nem ötből egy árkád játékot választhatsz? sztem nem mind az ötöt kapod ... -
Aleksz #58143 Akkor egy év múlva megint levonnak 9000ft-t? az úgy nem a legjobb na mind1 5 arcade gém jól jött volna -
én onnan nyomom. Nincs vele gáz. Csak annyi hogy nem lehet lemondani :S Csak úgy ha veszel reedem codeosat. -
Azt azért megemlíteném, hogy az a 3 hónap az 3x 1 hónap, tehát 3 külön profilt kell hozzá létrehozni. Acsikat a profilok között nem lehet mozgatni. -
minden uj xboxhoz jár 3 honap ingyen live tagság (gold előfizetés, ezzel lehet multizni is. silver előfizetés ingyenes, abban nincs multizás) -
szintén ugyanezt írja ki nálam is...
Mivel nem akar összejönni a live az utp-s kábel miatt, ezért inkább veszek egy routert. Milyet tudnátok ajánlani?(márka, ár) Köszi! -
Aleksz #58138 Hello
liveról rendelt már vki előfizetést? ha igen akkor ahol a bankkártya adatait kell megadni nem probléma h angliai cím van megadva és nem magyar? mert 40dolár és 5 arcade gémet le lehet szedni és amúgy is akartam venni 12 hónapos előfizetést. előre is thx -
de netről szedtem le nem liveról, és nincs liveom -
Töldsd le még 1x(a hibaüziből ítélve). -
valaki segítsen légyszi
-
Fogalmam sincs:D
Köszi a választ,nem is olyan sok,majd megpróbálok olyan alapgépet beszerezni amin próbahónap van így megtudom megéri-e. -
A netes multihoz live gold kell, az fizetős. Itt az sg-n is hirdetnek 9500-ért 13 hónaposat, érdemes olyat venni, 730 forintra jön így ki a havidíj...
Természetesen lagg itt is lehet, az hálózattól függ. Miért lenne más, mint pc-n? -
A netes játékkal kapcsolatban:Elősször gondolom kell LIVE profil.Fizetős ez az egész?Ugyanúgy van pinged és laggolsz mint gépen?
-
Öö leszedtem a Resident Evil 5 demóját és mikor játszanék vele ezt írja ki
Game Error
The game could not start. Please download the game again.

Valakinek van valami ötlete?