176867

-
nah faszom, ennyit rólatok hogy vegyek xboxhoz gyári wifi vevőt, meg mittudomén, aztán csak engedélyezni kellett a netmegosztást hálózati kapcsolatokban :D -
Énnekem is azért kéne mert boxhoz, meg gamer notihoz kéne egyszerre. -
eh :D -
bocs
-
Sztem támogatja elég sok játék, ami támogatja a joy-okat.
Én most Tomb Raider Anniversary-val játszok laptopon, vezetékes kontrollerrel, és nagyon jó:) mikor jön az ellenség, nagy hanghatás, én is megijedek, és még a joy is ugy remeg mint egy teló...:DDD
ráadásul csomó játékkal boxyon igy lehet ketten játszani egy gépen. -
Kiirod dvd-re, és ráteszi, nem? Én még nem probáltam, de lentebb erről írtak. -
Ezt láttam én is, hát elég nagy hülyeség ilyet venni:) -
Megjelenik egy "képernyő" billentyűzet, és a joy-al kiválasztod a betűt, leokézod, és igy tovább... nagyon macera:D billentyűzettel nem gond, azon könnyű, csak az ékezetett nem kezeli. -
Hát ilyen logót használni... az tényleg atyaég! -
Lehet netezni is, csak kell hozzá egy vistás Media Center számítógép.
Csak az a baj, a billentyűzetet nem ismeri fel, és kicsit nehézkes, nem éri meg, de lehet vele netezni!!!!
Úgyhogy ne vezesd már félre embereket, vagy csinálj úgy mintha mindent tudnál:( -
*tagadtam hogy lehet
de szar,már énsem értem magamat
-
Hát nemtudom, de mintha hdmi-kimenetével lehetne ezt megcsinálni, nem? -
Lehet téliszünet van, de sürgősen keresd meg a fiók mélyéről azt a könyvet, amire ez van írva:
Magyar Nyelvtan!
Megvan? Olvasd ki az egészet!!! -
Jó kérdés, én is szeretném ezt tudni! -
ez nyelvtanilag teljesen helyes volt tőlem...helyeseltem a tagadásodat,ergo tagadtam,hogy nem lehet... 
ne offoljuuunk, a lényeg hogy nem lehet felmásolni a demokat cd,dvd-ről.
-
neked nem jó a nyelvtanod ha ezt így értelmezed és így válaszolsz
-
nem voltál jó nyelvtanból. igen volt a válaszom. a te kérdésed pedig: ,,nem lehet valahogy rárakni az xbox hdd-jére?" tehát IGEN--> NEM lehet... 

-
Szeretnék venni egy vezetékes xbox joypadot vagy egy vevőt a pc játékhoz. Azt szeretném megkérdezni hogy mennyire használható pc gaminra? Értem ez alatt azt , hogy mennyire kompatibilis a régebbi játékokkal, mert az újakkal tudom az, de azokkal úgyis xbox-on játszom. De amelyik támogatja a joypados játékot és nincs boxon mégis jobb mint billentyűzettel.Remélem érthető voltam. -
és hogy?
-
igen -
a demókat amiket netről szedtem le nem lehet valahogy rárakni az xbox hdd-jére? -
Freedy #58182 igen, az a kereszt alakú. Az a baj vele, hogy nem külön gombok vannak, hanem egy köralakú valami az egész. Úgy lenne jó szerintem, ahogyan a ps-eknél van. Ott ha pl a lefelét nyomod meg, akkor lefelét fog venni a gép, nem fog mindenféle irány érzékelni. Amúgy szerencsére már kezdek belejönni, szóval nem olyan baj, de azért erre még odafigyelhettek volna a kontrollertervezők. -
d-pad az a kereszt alakú? szerintem a kezed nem áll rá, nekem gamecubeon is fosul ment, ezen is :) -
Freedy #58180 Hát rájöttem, hogy a box d-padja fos... Elkezdtem mortal kombatozni, és mivel nem vagyok túl jó verekedős játékokban, elkezdtem csinálni a gyakorlókombókat, ahol írja, hogy mit miután nyomjak meg. Az irányok nyomkodására szerintem nem olyan jó az analóg kar, de a tapasztalatokból a d-pad se... Nem értem, hogy csinálhattak ilyen pontatlan dpad-ot. Na mindegy, majd megszokom talán... -
hmm 8ezerért inkább írok a sima usb-s bill.-emmel...(keresek egy usb hosszabítót
)
visszatérve a fára. szar5let.nagyon rezonálna!
-
Én ilyennelírok -
igen, a radír azért is előnyös mert gumiszerű,és csillapítja a rezgéseket is!...keresek is gyorsan huginál...én 5.osztály óta tollal írok.mindig utáltam a ceruzát+radírt! -
én vmi igényesebbre gondoltam.de lehet nekemis az lesz most. nincs időm fát keresni,lecsiszolni stb.pedig az még szép is lenne.csak sok vele a meló.
kem001:köszi. és irni hogy lehet? ha mondjuk nincs kedvem csatlakoztatni a billentyűzetet? (jó,nekem pont van talonban egy USB-s bill. de tegyük fel nincs) -
detoxic #58175 

Na,ezt jól összehoztuk!

-
detoxic #58174 "addig szerzek 4db ilyen kis cuccot magasítónak.lentebb írták h kell hogy jobban szellőzzön."
Nekem 4db 50ft-os radír van az aljára ragasztva.....Igy még halkabb is ;) -
tyrant71 #58173 én egy nagyobb radirt vágtam 4 felé, azok vannak a talpai alatt -
Grizzly4x4 #58172 Hát sárcok most nyomatom az új Prince of persiat. Komolyan mondom nagyon komoly játék lett. Olvastam hogy már tobben lehúzták mert nem a megszokott a kinézete. De nekem annyira gyönyörű a táj meg minden olyan részletesen ki van dolgozva hogy mindegyik játék megirigyelhetné. HDtvn olyan élmény hogy az ember csak néha nézelődik annyira jól nézki minden. Mostmár frankón tudok kombozni is ugyhogy már azzal a részével is ami a legkevésbé tetszett ki vagyok békülve. nem sok játékkal játszom single modban több mint 2 órát de ezzel meg folyton ugy vagyok hogy azt veszem észre hogy mindig nagyon komolyan telik az idő. Nálam 9/10 a játék de lehet hogy a max. Ezt a majd a végén eldöntöm -
Atyaég... -
lehet msn-ezni, és csak az xbox live-on szörfölhetsz -
nemfogom flasheltetni.legalábbis amíg az 1éves gari van rá tuti hogy nem.aztán meg majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.amúgy premium60gb-osat néztem ki. 57-60között van nagyjából mindenhol.3helyet megnéztem ami nyitva van hnap.felhívom nyitáskor őket,mikor gyártásúak a boxok stb.mennyibe kerül aztán ha stimmel minden akkor bezúzok a városba...addig szerzek 4db ilyen kis cuccot magasítónak.lentebb írták h kell hogy jobban szellőzzön.
nem is tudtam h lehet msn-ezni boxon.h müxik ez elmondja vki?sőt,netezni is lehet? vagy csak az xbox live-ban lehet "szörfölgetni"? -
Köszi
És még valami!:D
XBox-is jelzi ha felvesz valaki msn-re ? -
két képernyő = 2x annyi megjelenítendő grafika = nem birná a konzol
tehát ilyen nem nagyon lesz :)
morphin: ha nem flashelteted, akkor teljesen jo a mostani széria is. relative megbizhato, de ha tönkre is megy, ott a garid ... :) csak ne 55ért vedd uberkonzolban az árkádot :D -
én sajnos nem várok januárig...nagy a kísértés.hnap kiderül h melyik bolt lesz nyitva...aztán go.meg vehetek még 10M utp kábelt is^^ keresztbe a szobán elég lenne valszeg a gyári 3M-is.de fal mellett vezetve sajna nem...ha a szoba közepén megy át egy kábel az meg csúnya. -
köszi szépen! -
Lenne kérdésem:Gondolom ebben is van osztott képernyős "multi"(de jók is voltak azok a PS1-es idők:D) 2 controllerrel,ha van tök jó lenne ha csinálnának olyat 1x majd hogy 2 monitoron keresztül lehet játszani a gép teljesítményének romlása nélkül,tehát 1ik ezt a másik azt a monitort sasolja...
[Tudja hogy tök hülyeség de,most álmodozik]