176874

-
És eltudnád magyarázni mi az?Mert én nemtudom és érdekelne.
Köszi. -
pspguru #58332 És ami a bannolt gépemen van régi profil azt hogyan tudom letörölni a gépemről? -
amdrula #58331 Másik gépen csinálhatsz új live profilt és átviheted a bannolt gépre, csak sok értelme nincs mert bannolt a GÉPed, és az is marad. -
pspguru #58330 Sziasztok.
A kérdésem a következö: Ha bannolták a gépem akkor már nemtudok rátenni új LIVE profilt?Marad örökre a régi?Nemlehet kitörölni? Légyszi segitsetek -
jah aki akar vegyen fel live-on. Morphin90 a nevem...nemtom ez lesz-e a végleges...
amúgy vmiért megállt 98%on a mirrors edge demo letöltés.azóta nem mozdul.ha a listában vmire rámegyek h előbb töltse le akkor elkezdi azt és egyből le is jön,de a ME az istenért sem akar folytatódni :S -
ruleyB #58328 Úgy csinálsz, mintha kötelező lenne megvásárolni. Ha te úgy sem veszed meg, és nem vagy érdekelt a játékban, akkor miért zavar, ha az EA számodra nem tetsző minőségben ad ki egy játékot? -
Sziasztok , winyót hogy lehet fullosan megformázni, hogy mindent legyaluljon beleértve a profilokat is. Köszi előre is... -
igen, új, nem akarok kiszállni előle...mert eszméletlen jó ezen a HDTV-n...most néztem bele pendrive-ról a Transformers 720p-be.bokánhugyozós nagyon...de azért nem szeretném egyből hazavágni a sok használattal. 3óra óta megy.de nem folyamatos játék hanem csak beállítgatások stb. most a Mirrors Edge demoját szedem vele,mert amire kiirtam ujrairható az nagyon karcos és töltéseknél kilépett a játékból.
az miért van h mindig kilép a LIVEból?? megszakad a net v mi?? nem szakadhat meg, mert én netezek itt, a wifi router sem jelezte,meg nem kaptam uj IP-t szal nem értem.van amikor megy egy ideig szépen,még multiztam is gta4el, de most h sokat böngészem a marketplace-t kidobál vmiért...ötlet?? esetleg be lehet állítani h automatikusan visszalépjen?? -
Oké mester! 
-
igen. győrben leszek unokatesómnál és neki van új nfszar -
Holnap? Ne hazudj, Győrben leszel akkor te csöves:D -
ne vicceljél már... minden évben ugyanazt a sz?rt kapjuk most wanted óta.... amikor meg megláttam az első gameplay videót azt gondoltam: "jé, hát ez a most wanted 2" majdhogynem ugyanaz...
de tudod mit? holnap kipróbálom aztán majd írok róla... -
3 ledesről beszéltem én is -
tuningos autos :D -
Nem mindenre 3 év a gari!! 1 év teljes körű és + 2 év a 3 ledes, proci kiforrós dologra. -
semmi ninc sakko ha olyan lesz, ha nem flasselt, akkor garancia megjavitsa, 3 év van rá, persze igaz, hogy egy kis ideig nélkülözni kell a gépet, de hát na, van PC-d, kibirod:) vagy kimész szabad levegőre -
nekem nem kell magyarázni, mert nekem a PS már nem tetszett, az undercovert még nem probáltam, valszeg nemis fogom.
nekem a 4, és az 5 az etap, az "új genericáósok" közül a most wanted tetszett leginkább.
de sokan vannak , nem vérpistikék, hanem tökr enormálisak, mint te, csak nekik meg tetszik, mert nem élethű szimulátort akarnak, hanem egy tuningolásos autóversenyzést. -
liveról -
Forza 2 és a bad companyt netről v liveról szedted le? -
b][c=#eb6214][Lala][/c][c=#d80000][Adrenalin-Narkózis][/c][666][c=#1200ff][Száguldó Donor][/c][/b] üzenete (18:00):
a 3ledtől ments meg uram minket
[c=14]Zo[c=#8BD329]L[c=14]i[c=8]k[c=14]a[/c][/c][/c][/c][/c] üzenete (18:00):
ámen
:D -
XD -
akkor kiírhatom a dashboardot és nem lesz semmi gáz?(nem-e bannolnak live-ról?nem mintha fennt lennék rajta:D) a routerrel nem akarok most szarakodni, gondolom h nem b@ssz el semmit se, h nem a liveról szedem le... -
720p -
Tudtam én,hogy felhozza valaki a toplistát, ami mellesleg semmit nem jelent. MC:LA ami sokkal jobb game hol van? NFS már nem a régi, és van még olyan akinek ezt még magyarázni is kell :S -
splinter cell vagy Tenchu Z? :P -
Mi a fene? Az uj Dashboard frissítés óta nem lehet az xbox 1-es játékokat futtatni? -
Mert sok az idióta f@szláma, akik megveszik/letöltik a neve miatt. A mostani magyar x360-as szoftvereladási listán is 2. helyen van, a SOKKAL jobb MC:LA meg sehol... Ezért engedheti meg magának az EA, hogy ilyen trágya, optimalizálatlan "játékot" kiadjon. Ezúton is gratulálok azoknak, akik megvették és támogatták az EA-t, hogy a következő NFS-t még szarabb minőségben kiadhassák! 
-
Hagyd! Okoska törp most elemében van! -
Valaki válasz erre?
-
kódra? live accot már csináltam gépen, csak ha netet rádugom a routerre, én nem kapok, mert a hülye router a netet a modemen át akarja elérni, nem tudom h h lehetne kihagyni azt a "lépést" -
Mondtam már, a sok vérpistike mind letölti mert nitforszpid az jó!!44 -
Ha a program támogatja. -
Akkor miért vezetett top10-be, meg torrenten is messze a legtöbben szokták leszedni:D -
screenshotot, videot lehet-e készíteni? :) -
regisztrált -
Akkor ne nagyon ajánld senkinek se a játékot, mert az emberek 80%ának nagyon nem jön be.. -
mind2őt ;) -
akkor először irány liveot barkácsolni és majd utána visszatérünk a kódra ;) -
kidboy #58295 üdv mindenkinek. hogy hogy nem ismeri fel a netet az xbox? na szép lesz én most akarok venni, új xboxot, akkor most routert használjak vagy UTP kábelt? -
elsőnek nem működött az utp-s kábbelel(egyből a gépbe megy a net), most vettem egy routert, de nem ismeri fel a netet, ezért akarom így, majd még próbálkozok vele