176869

-
sorry a tripla-postért, de így legalább nemkell válaszolni a kérdéseimre...EZ megnyugtatott.ha jól értelmezem akkor nem gáz amit csináltam -
sikerült! eddig azért voltam hülye, mert a box hülyéskedése miatt a pc-n regeltem és így nem adta -
lehet egyáltalán hackelni egy boxot? mmint nemtudnak vele mit kezdeni...szal nem gáz ha ezt nem védi a tűzfal nem? vmi DMZ néven van a routeremben ez az opció! azt írja web serverekhez szokták használni,ha publikus...beirtam a box IP címét,és most vígan tölti már le a demot amit kijelöltem,eddig nem szakadt le...ha megint le-leszakadozik a live-ról akkor kitépem a maradék hajamat is !!! -
nah most az van,olyat találtam hogy a box IP címére nem aktiválja a tűzfalat...most felment LIVE-ra. ez egy US Robotics wireless router,de a box kábelen van...még nézek vmit,nehogy baj legyen hogy boxon nincs tűzfal :S -
igen NXE...megcsináltam amit akartam,jó a hálózat most. de a box nem megy fel live-ra...azt írja h vmi NAT nemjó neki...keresem a routerben h hol lehetne állítani de még semmi :( -
új kérdés: NXE-t használsz?mert a leírások a régihez vannak -
dashboardon nyomsz egy Y-t, ahelyett h A-t nyomnál (ami elinditja a játékot): ekkor feljön a menü, ahol az első lehetőség az "install to hard drive"
minden boxhoz, árkádokhoz is jár a 3x1 honap live, 3 uj lájvos profil készitésekor automtikusan felajánlja. -
Több, és ezerszer szebbek,részletesebbek,3D-s közönség,mozgó kivetítő,stb. -
na még azt szeretném kérdezni, hogy ha liveozni akarok elég vennem egy routert és csá? egy router mennyibe kerül? -
:( nem tudtam :( -
ők már csak 5.-én szállítanak :( -
mind1ikhez van. rajta van a dobozon...
sapkafej: nemtudom.zsírúj reget csináltam,mivel tegnap vettem a boxot...amikor kész lett a profil akkor kérdezte h akarok-e venni goldot...irtam is forumba h nem találom a redeem kódot a dobozban(mint kiderült nincs is),mondom magamban akkor majd később megoldom vhogy,rámentem h nem veszek,erre kiírta h 1hónap goldot ad.ennyi
más:
nekem olyan problémám van, hogy átkéne szerveznem a hálozatot itthon.most így néz ki: 1.padlás: adsl modem,+1 switch 2.dolgozó szoba:egy pc+1 nyomtató,meg a nyomtató szerver,és itt egy wifi router. a házon belül van még több pc,de azok wifin kapják a netet.a box pedig a padláson a switchen keresztül a falakon át közvetlen kábelről.namost a routert felkéne vinni a padlásra,hogy kiküszöböljem a switchet mert sztem amiatt dob le mindig a live-ról.csakhogy van egy bibi.a dolgozó szobába csak egy kábel megy.hogy kössem rá a pc-t és a nyomtató szervert is??rakjam be oda a switchet v mi?? -
És az XBOX-on annyi stadion van mint a pc változatban vagy több?Köszi a válszt -
Én nem minden boltban láttam a kiírást hogy 1 hónap ingyen Gold,csak néhányban,és az is érdekes hogy ott is csak a Premiumnál:S -
Teljesen más, a pécé verzió mindenben rosszabb. -
ez csak akkor működik amikor regelek? vagy bármikor megcsinálhatom?
mer én néztem ilyen leírásokat h csináljam de nem adott ki ilyesmiket
-
énis szívtam tegnap...a lényeg h arra menj h nem veszel gold-ot. ekkora mondja h de mégis ad 1 hónap free trial-t...és máris goldban vagy! -
elvileg mindenhol adnak az új boxhoz 1 havas goldot nem? mer én nem találom a kártyát, h rohadjanak meg -
ruleyB #58391 Abban, hogy a PC-s egy gagyi játék... Kicsit javítottak a tavalyihoz képest a grafikán, de nagyon gáz. Xbox-on viszont hatalmas játék, a játékosok intelligenciája, a grafika, a hangulat, mindenben szuper. -
Leírásban nincs, hiszen ez egy új dolog! -
Ugyan az! Mitől lenne más?
-
kapis68 #58388 Sziasztok! Szeretném megkérdezni érdemes-e, ha igen, hogyan lehet felmásolni a merevlemezre játékot? Sajna a leírásában nem található semmi infó erről. Ha tudtok valami oldalcímet ahol le van írva pontosan az is jó lenne. Válaszotokat előre is köszönöm. -
Hello!A FIFA 09 XBOX 360-on mennyiben különbözik a PC-s változattól?Gondolok arra hogy több stadion van benne?Több válogatott van az xbox-on? -
Ok,kösz amúgy még az ingyen gold-ot tolom. -
ruleyB #58385 Én kb. fél órát nyúztam az új POP-ot egyik kollégámnál, de szerintem elég unalmas... A graf tényleg hangulatos, de az előző részek után csalódás-szagú (SZÁMOMRA!!!). -
Olyan mint a coca-cola.. a neven eladja. -
Torry #58383 Játszottam az összes Prince-el, nagyon szeretem is őket és szerintem nagyon is jó az új rész.
A grafika az valami iszonyat hangulatos, darkos résznél azok a levelek, vagy nem is tudom micsodák, a zöld részek meg...nagyon hangulatosra sikerült.
Egyedül ami nem tetszik, az a prince agyhalott szint beszólásai, sajnos eléggé idegesítő. -
pontosan! -
CD Galaxis -
valaki nem tud valami oldalt ahonnan meg tudnám rendelni a gta 4-et és keddre ki is szállítanák? vagy szünetben már nem lehetséges?
-
Öcsém le legyél már ekkora méretes balfasz bárhol lehet kapni külön játékot nem csak gitáros pakkot.... -
tegnap azt haudtad hogy már megvan
-
én most onnan veszek egy bad companyt 7000Ftért ;) -
jatekaim.hu? :) -
Bocs hogy ide írok, de valaki enmt ud nekem eladó Saints Row 2-tőt?
Nagyon kellene megfelelő áron. -
Ragnar360 #58374 Köszi az észrevételeket...
Nehezen de most nagyon azon vagyok, h a Dead Space kimarad, elismerem énis, h gecinagy gém...iszonyat megvan csinálva látvány atomjó, főleg mikor kilátsz az űrbe a hatalmas ablaküvegen keresztül stb. - na az szószerint LETAGLÓZOTT még videón keresztül is... na mind1
COD 5 úgynézki tutibiztos
Egyrejobban kezd tecceni ez a új PERZSIA... Fable 2 is esélyes - de akár más is ha mondtok vmi jót, akár régebbi is kicsit... -
Milyen kábellel teszed rá? -
Ha több kódot írsz be egyszerre vagy már van meglévő Gold előfizetésed akkor az hozzáadódik a jelenlegikhez, szal semmi sem veszik el vagy íródik felül. Nyugodtan felhasználhatod. -
Ha ilyen gazdag vagy , megszánhatnál, ajándékba egy guitar hero 3-al, légyszives:Ö -
vili 27 #58370 Üdv ! A dead space-t pont tegnap végeztem ki. Karácsonyra megleptem magam egy samu LE-40A656-os full hd-s lcd-vel. Mese élmény volt így végig vinni a game-et. Ja és a magyar felirat nagy plussz volt nálam.
A prince of persia csalódás volt, 10 percnél többet nem érdemelt a játék és ennél többet nem is fog. Maga a stílus, és a mesés grafika sem fogott meg. A sands of time ps2-re még jó volt, de az összes többi prince sorozat,és az új is nulla nálam.
A fable 2 az elején nagyon bejött, de most kissé elhanyagoltam úgy 2hónapja, és amikor 3napja elkezdtem vele játszani, nem tudtam visszaröppeni a játék világába, nem fogott meg. Talán rosszkor kezdtem neki. Majd máskor jól jön.