176875

-
GoW,jó történet,látványos grafika,érdekes játékmenet. -
csoola #58615 ja és a vicc az h routerem van, tegnap csak probaképp bedugtam a boxba a kábelt a gépböl, simán ment a Live! majdnem csináltam profilt is csak a freemailes cimem nem fogadta el... lehet azért mert már ahhoz van Live! ID-m
na mindegy, ugyse akarok liveozni, csak itt is annyian szenvedtek vele h megcsinálják mondom megnézem :D -
Gondolom újraírhatóról van szó,próbáld meg a teljes törlést,ha utána is fogja csinálni akkor sztem kuka. -
#58585-re valaki esetleg?:) -
csoola #58612 gyors kérdés? Skate vagy GoW2? szerettem a Tony Hawkot PC-n, de imádom a kurvajo látványos zuzos akciot is -
köszönöm G1nic -
Nem valószínű. -
Santee #58609 A Lips-hez adott vezetéknélküli mikrofonokat össze lehet kapcsolni valahogy PC-vel? -
Ragnar360 #58608 Na meggyütt a kód 5 meg a perzsia - királyság :D
Majd csinálok képet hamarosan, aztán berakom ide (dobozkép) -
ruleyB #58607 Köszi a választ, mivel csak 2 hete lakom itt és nem is ismerem a csávót aki előfizet a netre (az előző lakó felkínálta a lehetőséget, hogy felesbe fizethetem tovább a 10mbit-es netet, csak hó végén fizessem ki a "tulajnak" a részem), így valószínűleg búcsút mondok a Live-nak :( -
Hülyeség. Ha valamelyik játékban kevés fps van, az nem a tv hibája... -
anyád.
sry de ezt muszáj volt, nem úgy értettem naaaaa :D -
whenever im driving on a street, busy or not, it seems like the framerate doesnt exceed past 15-25 fps. the game just looks relatively laggy. is this just how it is or do you guys think its because of somethign else? i am running it on a relatively crappy tv, so maybe that could be it? ionno. for the most part, i just havent experienced the game ever being SMOOTH. <- ezt egy fórumról másoltam
Nekem is így van, ez a szar TV miatt van?
Jah és kben mindenkinek fasza tv-je van csak nekem nem?
-
nekem az a kérdésem, hogy van most 17 colos lcd monitor(asszem ekkora, nem biztos, de megkell hog ylegyen:D)
ahova mennék szilvszterezni, ott egy 21 colos minitor van, de CRT. jóval nagyobb, de nem LCD, melyiknek szebb a képe? bár sztem ugyis leviszem monitort, hogy filmek menjenek rajta
-
lenne egy kérdésem:
karácsonyra megleptem magam egy LG Flatron W1942S tipúsú LCD monitorral,és februárba pedig tervezek egy XBOX360 beszerzését!! a kérdés az,milyen minőségű lenne a játék rajta,vagy hogy hozzá lehet-e kötni egyáltalán?? köszi!! -
Zozo76 #58601 Nekem ugyan csak CRT TVm van, de szeleszvasznu es en is eszrevettem hogy sok ado (azt hogy HD, nem HD, nyilvan en nem veszem eszre kepen ezzel a TVvel) a szelesvasznu adas egy oszver megoldasat nyujtja ami szerintem rosszabb mintha siman 4.3-ban, teljes kepernyore sugaroznak. Ugyanis nem igazi szelesvasznu adas, hanem 4.3-ban jon, csak hogy is irjam, szal egy normal 4.3-as TVn (mint nekunk az etkezobe) alul felul csik van. De nincs osszenyomva az adas, hanem az arany oke, csak mint regen a szelesvasznu filmeknel volt alul felul csik. Ez siman 4.3-as adas szelesvasznunak hat a normal 4.3-as kepernyon, igy valoban azon is elvezheto, ellenkezo esetben minden nyujtott lenne a kepen fuggolegesen. Na akkor viszont egy szelesvasznu TVn pont jo lenne az arany. Erre kitalaltak ezt. Igy egy szelesvasznu TVn is normal esetben alul-felul csik lenne, ami ott is zavaro, de a TVk kinyujtjak fuggolegesen a kepet, ami persze nagyitassal tortenik, igy a fuggoleges felbontas csokken mivel nagyitva van. Legalabbis CRTn szelesvasznon ez tortenik, de a gyanum az hogy HDTVn is. Maganvelemenyem hogy akkor mar jobb ha sima 4.3-as kep jon be es a szelesvasznu TVk csalnak a keppel ugy hogy a szelek fele egyre jobban huzzak a kepet de kozepen megkoleitoen jo az arany. Az enyem ezt CINERAMA-nak hivja. Igy egy normal 4.3-as TVn sem kell alul-felul a csikokat bamulni ami ugye igy meg kisebb kepet eredmenyez.
A FullHD/HDready temahoz annyit fuznek hozza hogy nyilvan a FullHD a jobb, mert eleve tobb a pixel a megjeleniton ami kellemesebb kepet eredmenyez meg az 360-nal is, a gep majd ugyis interpolal, de simabb lessz a kep. Aki teheti anyagilag az nyilvan azt valassza, marcsak a jovo miatt is, hiszem nagy az esely hogy a kovetkezo konzolnal mar alap lesz a FullHD felbontas, tehat tenylegesen, nativan kihasznalhato vele a pixelszam a megjelenitonel.
Akinek meg nincs annyi anyagi hattere es csak egy HDready-t engedhet meg maganak, most meg az is boven jo. Foleg hogy a HD TV adasok is olyanok amilyenek meg.
Aki meg ugyvan mint en hogy sima normal CRT TVn kenytelen jatszani a csodalatos PAL vagy NTSC felbontasban, a HDhez kepest eletlen keppel, es igy-ugy elnyomott, de tobbnyire jelenlevo interlace megjelenitesnek hala, mozgaskor igy-ugy lathato recezett elekkel a kepen, az osszeteheti a kezet hogy egyatalan van TVje...

Lehet javitani meg anyazni. :) -
Oldman63 #58600 A http://www.associatedcontent.com/article/1182429/how_to_open_the_wwwfable2com_treasure.html?cat=19 oldal alapján: http://www.xbox.com/en-US/games/splash/f/fable2/
-
Oldman63 #58599 Fable 2
Tegnap megvettük, szuper a magyarítása!
Egy XBOX Live video-ban szó esik holmi fable2.com oldalról, de nem az jön be erre a címre, ami a videóban látható.
Egy színes oldalon mini játékoknak kellene megjelennie, ehelyett ez (http://www.xbox.com/hu-HU/games/f/fable2/) jön be...
???
-
nekem a kisebb tesója a 32"es(82cm-es) Bravia van...énis beleszerettem...kicsi a szobám nagyobb nemjó már ide
-
detoxic #58597 Nekem 94cm-es Sony Bravia van,hd ready,tökéletes box-hoz!
Sőőőőt,mindenhez!
Imádom ;) -
Valóban...Még a müholdas csatornák is (néhány) 16:9-re belenegyitanak hogy arányos legyen az LCD-n. Igy közelsem HD.
Van olyan hogy csatornán belül valamelyik müsor tényleg HD de semmit nem ér ha maga a csati nem az. -
pont ezért jobb egy sima hd ready xboxhoz. jó, egy fullHd persze jobb, de sokkal sokkal drágább, itthon szinte még nincs is igazi HD-adás (hiába mondják, hogy az m1,2 hd-be sugároz, meg hbo hd, ezek mind parasztvakitások, drágák, nem éri még meg). Ha mér tényleg kiépült a rendszer, és el is terjedt, akkor érdemes lehet venni fullHD-t, addigra talán még olcsóbb is lesz, xboxra meg simán elég a ready, de egy sima nagyobbacska LCD monitor se rossz:)
persze lebeszélni nem akarlak, ha megteheted, akkor vegyél:D -
"15k az unban magyarul nem banolhatnak a liverol"
Hehe, ez aranyos :)
15k-ért vki megfenyegeti a MS-t, hogy "Ezt a gépet nem bannolhatjátok, mer irgumburgum!"? Ha akarják, akkor úgyis bannolják. Ha még nem tudják a módszert (bár sztem nekik is van netük), akkor csak akkor bannolják, ha megtalálják az ellenszerét. -
azért elég tág fogalom ez a "gyerekeket" attól még hogy van köztünk egy degenerált. -
Az új boxokban amúgy van 256 MB-os "fedélzeti"-memória (egy kis flashmemória az alaplapon). Gondolom a NXE miatt. -
LoL. Megtaláltam a nap hsz-ét :) -
Gyökér-e-faty? -
Istenem, ha egyszer tanítanák meg a gyerekeket magyarul írni ebbe a kurva országban, annyira, de annyira hálás lennék! :)
Kedves Bencő. Szívesen ajánlok neked egy írást amit itt a banner alatt megtalálhatsz. WAREZ -> instant BANgenerator ACTIVATED.
buék. Remélem még időben észhez térsz ifjú padawan!
-
#58588 A boxhoz van valamien belső memória????
Jah és a flash: 15k az unban magyarul nem banolhatnak a liverol ha flashelt a géped és másoltal nyomulsz és valahol garisan lehet kifleseltet venni pl kecskekonzol ott láttam 1-2-őt ami garis 1 év! -
Ilyenkor illik ám egy gamertagot oda bökni, csak, hogy legyen mit beírnom a +friend szekcióba :P -
Nagy köszönet mindenkinek a segített, a mai naptól énis gyarapítom a Xbox live felhasználók listáját ! :) -
sziasztok, na egy olyan kérdést tennék fel, ha egy dvd működik tulajdonképpen, de sokszor kidob olyannal, hogy nemtudja olvasni az xbox, akkor felesleges próbálkoznom, az a dvd rossz teljesen, szóval hülyeség törölgetni stb? -
asd16 #58584 Nem feltétlen azt!
Hanem egyenlőre marad a jó öreg kábelTVadás! utána esetleg vmi HD előfizetés, később HD filmek nézése!
Ezért érdemesebb a FULL HD mivel időtállóbb sztem!
De ha nem igy van akkor javitasatok ki nyugodtan! -
elég a ready is boxhoz. mit akarsz itthon nézni, móniasót? -
de mi van ha már lejárt a gari? -
asd16 #58581 Megéri BOXhoz FULL HDTV-t venni vagy elég a HD Ready is?
Vagy ha a jövőre gondolok akkor a FULL HD időtállób megoldás lenne?! -
hi,
igaz az hogy az xbox 360 arcade pakban már nincs memóriakari hanem alapból xbox 360 alaplapjára van integrálva?Lehetséges ez vmilyen módon? -
elég, én monitoron játszom pl -
asd16 #58578 Köszönöm a válaszokat!
Maradok a bolti XBOX Premium 60GB-nál!!!
mérlegeltem és rájöttem hogy fontosabb a gari mint hogy kuka legyen a vége! :D
Még annyit hogy ez a TV elég lesz neki?
TV: Samsung LE32A656A1FXXH LCD -
NEM éri meg!
Amit buksz: Gari, LIVE!, +20k.
Amit nyersz: warez, gányolás, turbinahang.
Kell még valamit mondanom?