176876
banner
  • Zozo76
    3D Studio, Maya, stb...
  • Mr. Perfect
    Pl. CAD programhoz vagy Photoshop-hoz,vagy akár virtuális gépek futtatásához. A 64bit-es Windows-ok simán kezelik.
  • ThugEdge
    aki kedveli a ninja gaiden/dmc hentelős vonalat és nem zavarja a reflexes gombnyomkodás,akkor
    a ninja blade egy nagyon hálás darab lesz
    bár kb 6 perces a japán demo,de sztem minőségi cucc
  • Pilutika
    Xbox 360 Joy-t keresek megvételre, akinek van jelezze privátba.
  • adeex7
    hétvégi kikapcsolódásra kellene,FIFA,PES,tehát arcade szórakozásra,meg autós gémekre!!
  • G1nic
    A fórumon itt van egyáltalán valaki akinek nem valami pro hd-s plazma tv-je van? csak nekem van egy ratyi tv-m?
  • arty
    Ninja Blade JAPÁN demo szedhető torrentről :) (lehet mmég lájvrol is, ha van japán profilod)
  • Zozo76
    Persze GTA4nel ne szamitsatok valami kemeny ellenfelre, de menekulni azt rohadtul tudok benne... :)

COD3-ban barkit lelovok a BAR geppuskaval akar a palya masik vegerol is. :)
  • Zozo76
    Nalam lehet COD3 vagy GTA4. Gamertag: zozo76hun
  • Grizzly4x4
    xAttilax és milyen játékokkal játszol mert akkor felveszlek ha lenne közös "téma" :)
  • Zozo76
    A TVben ha bekukkantasz mostmar eleg sok reklamban benne van a keze nyoma. Ja, a magyar NYOMOZO filmre is dolgozott, pl a csajnak a hullahazban a nyakan levo seb sem igazi, hanem ra lett rajzolva, persze kis nehezites hogy a boncmester (?) elfoditja a csaj fejet, es ugye kockarol kockara kellett vinni a sebet rajta hogy elethunek hasson. Meg egy ferfi halott is van aki a jelenet alatt lelegzett, es azt is el kellett tuntetni, eleg hulyen hatna egy lelegzo hulla. Elarulom hogy a liftben is volt egy aksi mert gyarilag keves volt a feny, es siman betettek egy lampat de nem akartak tokolni, es alul egy mezei auto-aksit helyeztek el. Namost a filmben mar nem latod mert ki lett szedve kockarol, kockara. Az mas kerdes hogy maga a film nem egy nagy durranas. En a legtobb reklamnal lattam az eredeti jelenetet is. Volt mar OBI reklam is, pl a kertben az urhajo sem igazi. Namost ezt alltalaban mind fullHD felbontasban kell kezelni, szal nem art memoria hozza. A Valami Amerika 2-re is dolgozott, a film vegen ott a neve.

Es hogy jon ehhez az XBOX? sehogy... De hat mar ev vege van, lehet kicsit lazitani a topikon. :)
  • Grizzly4x4
    hát nem tudom hogy milyen csúcsgépet tudsz venni 100 k-ból, mert a mai videokártyák amik már erős középkategoriásnak számítanak 50k körül vannak. vagyis én már vettem a gépembe 50ért kártyát (akkor még hülye voltam) amivel aztán persze a legujabb játékok simán nem tudtak fullon futni. A box amikor vettem 70-be került azóta persze költöttem hozzá még pár dologra mint például plusz joy vagy hdmi kábel meg most tervezem egy nagyobb vinyo beszerzését de ezek amugy sem befolysáolják a gép teljesítményét. szerintem ha valaki igazán fullos high end gépet akar összerakni monitor nélkül simán le kell tenni a 200k-t ami aztán 1 év mulva már csak medium lesz utána meg már szart sem ér.
  • arty
    100 ezerért nem kapsz csucsgépet, pláne nem 3 évre ... (másfél év reálisabb)

xbox360 54ezer most, ez vszeg 3 évet még kihuz (most 3 éves a konzol ugye)

ha szimulátor/RTS fan vagy, akkor persze mégis inkább PC. ha autos, tps, fps, verekedős játékokat birod, akkor konzol a te géped :)
  • xAttilax
    na pár embert bejelöltem friend-nek :D
    ja az enyém gamertag: xlagmarx
  • FZoleee
    8 giga ram? Mi a f*sznak annyi?
  • Zozo76
    Ja. Mondjuk az ocsemnek csucsgepe van, ami ott kezdodik nala hogy 8GB ram alaphangon, 24" moncsi fullHD moncsi hozza szoval kozel sem 100-at fizetett erte. Mondjuk kinek mi a csucsgep. Persze neki melohoz kell, nem jatszani. :)
  • zzeN
    inkább boxot, 3 év múlva most egy 100 k-s gép már gyenge lesz...
  • adeex7
    uhh,az fasza,mert azon töprengek,hogy májusba vegyek 100k-ért egy csúcsgépet,ami jó 3 évig,vagy veszek februárba 70k(??)-ért egy premium box-ot?? jó,tudom hogy elég kellemes "probléma",de mégis csak hosszútávra tervezek,ezért is vettem meg a monitort!!
  • Zozo76
    Lehet en is atterek monitorra. Az ocsemnek van egy felesleges 19" Samsung szelesvasznu TFTje, es van VGA kabelem is a BOXhoz. Most az unnepek alatt eleg kemenyen nyomom a COD3-at a LIVEn, es ma mar baromira faj a fejem meg a szemem a CRT TVtol. :(
  • ruleyB
    Veszel egy VGA kábelt 4-5 ezer forintért és gyönyörűen mennek a játékok.
  • adeex7
    na valaki? :P
  • ZTM
    Akkor jó,még bőven megéri 360-at venni.
  • ruleyB
    A CRT-nen és az LCD-nek is megvannak az előnyei, természetesen mindent összevetve az LCD monitorod minden bizonnyal szebb képet ad, de valamivel lassabb is.
  • ruleyB
    Senki sem tudja, de a legtöbben 2010 vége-2011 körül várják a bejelentést. Ettől függetlenül a 360 akkor is nagyon jó konzolnak fog számítani, szerintem még legalább 5-6 évig megállás nélkül jönnek a jobbnál jobb gammák.
  • ZTM
    Mikorra várható az új fejlesztésű XBOX ha lesz egyáltalán ilyen?
  • Pacal17
    Azért egy skatet egy broáffal ne hasonlítsunk már össze :)
    /elfut/
  • sapkafej
    engem is vegyetek fel frendnek! az a gameregem, hogy trojanhos
  • Zozo76
    Clear the Cache on the Xbox 360
    -------------------------------

To clear the cache on the Xbox 360 do the following:

* Go to the Xbox Dashboard, select the System Blade, and select Memory.
    * Highlight the HD symbol and press Y.
    * Press X, X, Left Bumper, Right Bumper, X, X.

You will see a confirmation message to confirm system maintenance, proceed.
  • iguanodon
    Most már jó. Harmadjára egy másután jó lett másodjára asztmondja tisztítsam meg a lemezt, most vettem pár órája eredeti.
    Ki érti?
  • Alwares
    Inkább azt válaszd ami neked jobban tetszik. És szerintem inkább Gow2. Aztán majd később veszel Skate-et olcsóért használtan vagy majd új Skate2-öt ha lesz. :)
  • arty
    mondanám, hogy üritsd a cache-t, de fogalmam sincs milyen gombokat kell nyomvatartani, h megtörténjen :(

másnál ki tudod probálni, h kiderüljön h a lemeznek nincs e baja?
  • iguanodon
    Nem.
    Nem értem miért nem indul el.
  • arty
    ugye nem installáltad a winyora? mert crackdownt nem szabad! (talán nem is lehet?)
  • Zozo76
    Van kulombseg?

• arty
    eperfagyi vagy csokifagyi? kinek mi ... nem összehasonlithato, nem lehet érvelni egyik mellett sem.

skate olcsobb, én azért azt választanám. mire végigtolod, olcsobb lesz talán a gow2 is :)
  • iguanodon
    Szevasztok.
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Megvettem a crackdownt és ahogy elindítanám állandóan lefagy, hiába megye k fel a livera nem frissíti magát mert ott is lefagy, azért ez dúrva, hogy a régi dash nál ment az ember megveszi a drága játékot letőlti a drága kiegészítőt és nem tudja használni.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • csoola
    nem összehasonlitás, csak h melyiket válasszam :) azért kérdeztem, hogy kinek melyik tetszik jobban, hogy az legyen:D
  • Zozo76
    Thank you... :)
  • zzeN
    azért egy gördeszkás gamet egy GOW2-vel ne hasonlítsuk össze...
  • UoNokedli
    skate! :D vagy skate2! (utóbbi hamarosan!)